PRZYWITAJ SIĘ
-
Witam witam:)
Od tygodnia posiadam Ticoczento,już od liceum bylo to moim marzeniem gdyz miala go osoba w klasie liceum która pierwsza zaczęła mieć autko.Wiec po 16 latach zdecydowałem sie na zakup tego potworka:) z ciekawych aut mam jeszcze Lambo ale to Tico daje wiecej adrenaliny przy 120km/h niż 300km/h w lambo:) -
Tico daje wiecej
adrenaliny przy 120km/h niż 300km/h w lambo:)Przy zamykaniu licznika poziom adrenaliny można porównać z tym podczas skoku na bungee
Witaj, skąd jesteś?
-
Z nadmorskiej Gdyni ,która lubi chrupać Tico,ale mojego żywcem bryza morska nie wezmie:)
-
no to powinieneś częściej niż inni myjnie odwiedzać
w wolnym czasie pochwal się autkiem, Lambo też -
-
Kuźwa że też Tikacz w takim gronie
Choć z drugiej strony.. można pomykać i unikać przy tym gapiów chociażby
-
Niezły zestaw.
Od jak dawna użytkujesz tego "żółtka"? -
3 lata
tyle trwał psychiczny trening by się nie bać jezdzic Tico -
Witam wszystkich. Tomek z Bełchatowa po tej stronie klawiatuty. Mój pierwszy Ticolot, mam go od 14 miesięcy. Mimo kilku drobnych usterek jeszcze nie miałem sytuacji żebym gdzieś nie pojechał albo stanął w szczerym polu " bo autko zdechło". Bardzo lubię szukać ulepszeń w użytkowaniu tego pocisku
-
Witamy posiadacza czarnych blach
-
Namawiał mnie bandi24 i długo zwlekałem ale pokaże też swoje Tico poprzednie i obecne.
-
Hejka Wszystkim
Od przeszło roku jestem posiadaczką tego małego bolida jakim jest Tico
..wkrótce wrzucę fotki w odpowiednim dziale i opiszę co i jak -
Witamy Cię i na relację czekamy
-
Hejka Wszystkim
Od przeszło roku
jestem posiadaczką tego małego bolida jakim jest Tico
..wkrótce wrzucę
fotki w odpowiednim dziale i opiszę co i jakWitamy
-
Siemka
Jestem Bartek,
Daewoo Tico SX jest moim pierwszym samochodem jak patrzeć pod kątem ubezpieczenia go oraz zarejestrowania. Poprzednim autem "był" Citroen Xsara Picasso 1.8 l z 2002 r i był mojego taty. Piszę był bo został skasowany w drodze do pracy. (wypadniecie z drogi i dachowanie.)
Tico kupiłem za grosze, potrzebowałem jakieś auto do pracy od zaraz i na olx znalazłem ogłoszenie z tym autem. Facet chciał go sprzedać za 1.700 zł a ostatecznie kupiłem za 1.500 zł z nowym rocznym akumulatorem + olej i filtry które od niego dostałem nowe.
Ostatnio zatankowałem przed regulacją gaźników ok 2 tygodnie temu 30l paliwa i przejechałem 600 km. Całkiem zacny wynik, patrząc, że poprzednim samochodem za 40 l gazu przejechałem max 700 km. Zobaczymy jak będzie po wyregulowaniu gaźnika.
Moje Tico zostało przedstawione tutaj na forum. Zapraszam -
Witaj :)
-
-
Witamy na forum :)
-
-
Ok, będę na pewno, witam raz jeszcze