Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
Ciekawa sprawa:
http://allegro.pl/klapa-drzwi-listwa-daewoo-tico-tylna-dolna-njv-i4780181118.html
Ma koś może takie dziwadło ?? -
Ciekawa sprawa:
http://allegro.pl/klapa-drzwi-listwa-daewoo-tico-tylna-dolna-njv-i4780181118.html
Ma koś może takie
dziwadło ??Nie mam czegoś takiego ale mam za to rdzę właśnie na klapie w tym miejscu jak pokazuje zdjęcie. Ciekawe jak by to się prezentowało i kleiło bo to jak piszą przykleja się.
-
Też mam tam rdzę, co prawda po zimie klapa idzie do naprawy a zakładam drugą ale może by to lepiej wyglądało niż mój "czarny pas" wymalowany sprayem
-
IMO porażka Jaki sens ma maskowanie czymś takim rdzy, która przez to cudo jeszcze bardziej się rozpanoszy? Jak wyjdzie poza listwę to wyżej doklejamy następną?
-
IMO porażka
Jaki sens ma maskowanie czymś takim rdzy, która przez to cudo jeszcze bardziej się
rozpanoszy? Jak wyjdzie poza listwę to wyżej doklejamy następną?Myślę że mogli napisać w aukcji o listwie która zapobiega korozji a nie listwa pokrywająca rdzę. Totalna porażka ze strony sprzedawcy.
Cytat:
Służy jako przykrycie pordzawiałej klapy, gdyż Tico mają problem z korozją w tym miejscu.
-
Nie wiedziałem gdzie wrzucić, więc wrzucam tutaj.
40000zł na Tico, nie za dużo?
-
Starczy.
-
Oj, coś mi link zły wskoczył, przewińcie do 2:10
-
Eee tam, czy ja wiem? On chce Europę zwiedzać, swobodnie Więc to nie tylko Tico
-
-
dobra cena na drzwi
allegro.pl/drzwi-przednie-prawe-tico-nowe-oryginalne-i4825819918.html -
fajna sztuka z małym przebiegiem
nie widziałem jeszcze tych foteli w takim stanie - ze względu na przebieg
olx.pl/oferta/sprzedam-CID5-ID7sLVr.html#abc3cbdab4 -
Dwudziestolatek prawie...
-
Co myślicie o takich świecach?? Może ktoś już testował?
ŚWIECE BOSCH SUPER 4
-
Co myślicie o
takich świecach?? Może ktoś już testował?Drogie.. miałem tego typu świece w ibizie, elektrody nierównomiernie się wypalały, myślę że takie świece to strata pieniędzy
-
Ja myślałem nad takimi świecami. Kosztują tyle, co normalne. Więc czy jakaś różnica by była, czy nie, to żadna strata.
-
Ja myślałem nad
takimi
świecami. Kosztują tyle, co normalne. Więc czy jakaś różnica by była, czy nie, to
żadna strata.A w czym ma być owa różnica? Ja kiedyś miałem 3-elektrodowe i nie było żadnej różnicy w stosunku do tradycyjnej świecy.
-
można by z niego wygrzebać bardzo fajną tapicerkę.. myślę głównie o fotelach
allegro.pl/drzwi-tyl-p-daewoo-tico-wszystkie-czesci-i4871122813.html -
oryginalna osłona przegubu zewnętrznego
allegro.pl/oslona-przegubu-zewnetrzna-matiz-tico-oryginal-i4892793132.html
-
wygląda zachęcająco..
allegro.pl/nowa-oryginalna-polos-lewa-tico-kompletna-okazja-i4912166628.html