Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
Skubany podniósł cenę tego Tico do 4300zł
-
Skubany podniósł
cenę tego Tico do 4300złZa tyle go nie sprzeda.
-
Czy ja wiem... Może sprzedać.
-
Kołpaki za grosze!
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
-
wróciły
-
i tania lampa stopu
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticocena pewnie podobna ze szrotem licząc wysyłkę, ale nie spotyka się ich dużo i jest nowa
-
Jest duża, ciężka i niewygodna w użyciu, gdy przyjdzie zdjąć i odłożyć półkę...
Lepsze są uniwersalne, montowane do belki między zawiasami klapy. -
Śliczne Tico, jednak cena trochę odstrasza. Osobiście zmieniłbym mu jedynie zderzaki na czarne, żeby kontrastowały z pięknym, białym lakierem
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
-
Śliczne Tico,
jednak cena trochę odstrasza. Osobiście zmieniłbym mu jedynie zderzaki na czarne,
żeby kontrastowały z pięknym, białym lakierem
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoSzkoda, że przechwycili je handlarze z komisu...
Zderzak przód chyba lakierowany, nalepki Tico na nim brak
Ich sztuczki są znane, poza tym cena od właściciela bezpośrednio byłaby z pewnością niższa o jakieś 1000 zł
-
aż się wierzyć niechce..
-
Pewnie kupili od jakiejś straszej osoby za 1tys a teraz chcą zarobić a cena w euro to chyba im się troszkę pomieszało z pazerności. Raczej nie wierzę by tam nic nie było ruszane i by nie było wcale rdzy. Do tego raczej przez większość ludzi omijany kolor biały aż bije w oczy i do tico mało pasuje.
-
Pewnie kupili od
jakiejś straszej osoby za 1tys a teraz chcą zarobić a cena w euro to chyba im
się troszkę pomieszało z pazerności. Raczej nie wierzę by tam nic nie było ruszane
i by nie było wcale rdzy. Do tego raczej przez większość ludzi omijany kolor biały
aż bije w oczy i do tico mało pasuje.Założyć te oryginalne białe kołpaki z Allegro i byłby fajny
Dziwne, że lakierowali zderzaki, a listew na drzwiach nie - listewki na biało też bym ciachnął
-
Założyć te
oryginalne białe kołpaki z Allegro i byłby fajny
Dziwne, że
lakierowali zderzaki, a listew na drzwiach nie - listewki na biało też bym ciachnąłZ listewek lakier odpadłby bardzo szybko, szkoda szpecić i tak ładny egzemplarz
-
Z listewek lakier
odpadłby bardzo szybko, szkoda szpecić i tak ładny egzemplarzPo prostu listwy nie współgrają ze zderzakami - albo czarne zderzaki i listwy, albo białe wszystko (lusterka też bym maznął w kolorze)
-
USUNIĘTO NIEAKTUALNE LINKI. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
-
to się nazywa wietrzenie garaży
-
Ciekaw jestem tak naprawdę ile prawdy jest w tych przebiegach
-
Jakieś te kolory nie tegesMatiza bierz
-
Jakieś te kolory
nie teges
Matiza bierzGnieje bardziej niż Tico chociaż młodszy
-
< Matiza bierz \
Tylko, że teraz o ładnego matiza też nie łatwo. A kupić i zaraz robić progi bo w większości one są skorodowane to nie sztuka. Sam nawet za sumę 6tys nie znalazłem matiza by miał próg cały..