Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
tylko nie mówcie że zły dział, będzie wola to można założyć taki
a więc, wydaje się okazjonalna cena, jak ktoś chętny to nie bierze
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico -
tylko nie mówcie że
zły dział, będzie wola to można założyć taki
a więc, wydaje się
okazjonalna cena, jak ktoś chętny to nie bierze
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoA pewnie, że zły dział
Przenoszę
-
Ja już jestem chętny
-
dobra to jeszcze można zmienić nazwę żeby wrzucać inne ciekawe rzeczy, kołpaki do których podałem link też szybko zeszły bo było po 4zł
a jeszcze taki wynalazek to gdzie fabrycznie montowano?
Wysyłka droższa od samego przedmiotu.
-
dobra to jeszcze
można zmienić nazwę żeby wrzucać inne ciekawe rzeczy, kołpaki do których podałem
link też szybko zeszły bo było po 4zł
a jeszcze taki
wynalazek to gdzie fabrycznie montowano?
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoTo jest głośnik tylny - zapewne w półce, montowany od 1998 roku
-
To jest głośnik
tylny - zapewne w półce, montowany od 1998 rokuCiekawe.Mam Tico z 1999 i nie mam tam głośników.
Ileż to może mieć mocy? Szkoda że parametrów nie podają ale po wyglądzie chyba jest identyczny jak z przodu tyle że w obudowie.
-
Ciekawe.Mam Tico z
1999 i nie mam tam głośników.Bo to była opcja
Ileż to może mieć
mocy? Szkoda że parametrów nie podają ale po wyglądzie chyba jest identyczny jak z
przodu tyle że w obudowie.Mocy to to nie ma, pewnie jest tak, jak piszesz, czyli głośnik przedni w obudowie na półce
-
10W RMS, 4ohm, szerokopasmowy, brak basu.
-
wrzucam ciekawe listwy
Wrzucam piękne Tico, normalnie nówka!
Gdyby był srebrny, to już bym go kupił...USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
-
tylko nie mówcie że
zły dział, będzie wola to można założyć taki
a więc, wydaje się
okazjonalna cena, jak ktoś chętny to nie bierze
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoA gdyby tak zmienić nazwę wątku na "ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico" ?
-
Wrzucam piękne
Tico, normalnie nówka!
Gdyby był srebrny,
to już bym go kupił...
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoCzy mi się wydaje, czy on ma czarne blachy? Z tego, co wiem, czarne tablice wydawali maksymalnie do 1998 r.
-
Wrzucam piękne
Tico, normalnie nówka!
Gdyby był srebrny,
to już bym go kupił...
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoA co ci kolor przeszkadza?
-
Czy mi się wydaje,
czy on ma czarne blachy? Z tego, co wiem, czarne tablice wydawali maksymalnie do
1998 r.Cytując ciocie wiki:
Cytat:
Polskie tablice rejestracyjne – obecnie używane tablice rejestracyjne zostały wprowadzone 31 marca 2000 r., po ostatniej reformie podziału administracyjnego kraju w 1999 r., a wydawane są od 1 maja 2000 r. Zastąpiły one tablice starszego typu, czarne z białymi znakami, które były mniej czytelne w nocy.
Przynajmniej jest pewność, że był tylko jeden właściciel od nowości
-
A co ci kolor
przeszkadza?Nie podoba mi się!
-
Przynajmniej jest
pewność, że był tylko jeden właściciel od nowościDzięki za wyjaśnienie wątpliwości
-
Wrzucam piękne
Tico, normalnie nówka!
Gdyby był srebrny,
to już bym go kupił...
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
Jednak perełki jeszcze się trafiają -
Czy mi się wydaje,
czy on ma czarne blachy? Z tego, co wiem, czarne tablice wydawali maksymalnie do
1998 r.Do końca kwietnia 2000 roku
-