SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Kurde, podjechałbym ale słabo z kasą stoję i do roboty mi nie starczy na gaz do końca miesiąca :/
-
Miałem tylko wymienić bak, skończyło się dodatkowo na wymianie czujnika, kompletu przewodów, naprawie podłużnicy ( konsekwencje uderzenia w tył), zeskrobałem całą konserwację, na to poszła farba antykorozyjna, baranek. Muszę jeszcze wszystko złożyć, z nowym bakiem są same problemy także czeka mnie sporo zabawy.
-
-
Ja się wybieram. Ale nie wiem czy dojadę na 10:00. Koło 11:00 pewno będę. Nie za późno?
-
-
Będę za 30 minut 😜
-
Ja już jestem, w tym miejscu gdzie ostatnio 😉
-
Właśnie dotarłem do domu 🙂 chyba rekordowo ten spot był najdłuższy, dla najwytrwalszych ponad 8 godzin 😁
Dzięki za spotkanie. -
Ja też już dawno w domu, prawie do samego końca jechał za mną kolega @spinerr , myślę że już powinien dojeżdżać do Katowic. Po drodze trafiliśmy na wypadek w okolicach Puław, trzeba było objechać na około, ponieważ zamknęli 12stkę. Również dziękuję za spotkanie, myślę że można zacząć planować kolejne 😁
-
@Piotrek9214 coś w radiu było o tym wypadku..
Ja na następne biorę Ignisa 😁 -
Ja też wróciłem szybko i szczęśliwie, zdążyłem też odstawić towarzyszkę małżonkę tam, dokąd chciała.
Długo jeszcze siedzieliście? -
@Piotrek9214
Dotarłem, dotarłem, jeszcze wczoraj :) Tico już zimne w garażu.
Przed Częstochową był kolejny wypadek tak, że oba pasy stały. Naszczęście dało się krótko objechać. Gdyby ktoś jechał na Śląsk z tego kierunku to polecam wybrać wariant przez Kielce, Wolbrom, Olkusz. Jest bliżej i drogi w lepszym stanie. Krajowa 1, a w szczególności jej prawy pas do Częstochowy jest w fatalnym stanie. Dużo lepiej jechać przez Kielce.
Gdzie wrzucić zdjęcia? -
Super że dotarliście bezpiecznie do domu. Mam nadzieję, że reszta ekipy również 😉. Jeszcze chwilę zostaliśmy, wyjechaliśmy po godzinie 18stej.
-
Ja bylem kolo 17 bez niespodzianek.
Foty wrzucac tu.Od lewej
-
No że tak się dopytam gdzie te foty ?
-
Dawaj, Spinner, nie krępuj się... ;-)
-
zanim @spinerr wrzuci zdjęcia to ja podeślę kilka swoich :P
-
Edytowałem swojego posta opisując kto przyjechał czym.
-
error: maksymalny rozmiar pliku 2048KB muszę je odchudzić :).
Fotki mają po 7,8MB jak to z cyfrówki. -