Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
@pacior
Sklep mieści się w W-wie na ul. Szamocin 36B (trochę trudno trafić bo sklep mieści się w odgałęzieniu ulicy Szamocin: jadąc od Modlińskiej trzeba skręcić z Płochocińskiej w lewo w główną ul Szamocin i uwaga koniecznie zaraz przed warsztatem samochodowym skręcić w lewo a potem w prawo w wąską uliczkę - odgałęzienie głównej ulicy Szamocin)
Najpierw bym zadzwonił (Telefon: 22 614 59 56) czy mają jeszcze tarcze - chyba, że mimo wszystko chcesz zobaczyć co tam mają). -
-
Ja mam z przodu pełny zestaw ATE (tarcze i klocki) i też mogę śmiało polecić. Ja w tym roku też będę zmieniał i jeśli są dostępne to znowu je wybiorę ;)
-
-
Wahacz tył oryginalny 🤔
https://www.olx.pl/oferta/wahacz-tylny-tico-CID5-IDypWnu.html -
@pacior
Nie jest to oryginał z czasów istnienia Daewoo Motor bo brakuje mu charakterystycznych oznaczeń na gumach wahacza.
Być może firma GEUN YOUNG jest obecnie dostawcą wahaczy na pierwszy montaż w Korei i w ten sposób można traktować ten wahacz jako jakościowo zgodny z oryginałem. Poza tym do rzadkości dziś należy podawanie nazwy producenta. Najczęściej części są sprzedawane albo bez żadnych nalepek o pochodzeniu towaru albo podawana jest marka dystrybutora części np Hart, Deckermann itp a nie rzeczywistego producenta (zakładu produkcyjnego). -
Znalazłem takie oto cudo, jeszcze na czarnych blachach:
https://www.otomoto.pl/oferta/daewoo-tico-salon-polska-ID6BNIkp.html#7df0cf46d6 -
@esen napisał w Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico:
Znalazłem takie oto cudo, jeszcze na czarnych blachach:
https://www.otomoto.pl/oferta/daewoo-tico-salon-polska-ID6BNIkp.html#7df0cf46d6Wszystko rozumiem, czarne blachy, pierwszy właściciel, na pierwszy rzut oka bardzo dobry stan, ale kto normalny kupi auto z przebiegiem ponad 700k km za 3,5k PLN???
To tak jakbym ja swojego Swifta wystawił za 10k PLN... XDRocznik '98, jeździła tylko starsza Pani wyłącznie latem, czyli przez jakieś 7 miesięcy w roku co daje przebiegi miesięczne rzędu ponad 9k km! Cholera! Do kościoła to chyba jeździła na drugą półkulę... :D
-
A te czarne progi nie były nigdy zardzewiałe.
-
Wygląda jak po wymianie progów oraz odmalowane, może stąd cena. cena padnie jak parę razy ludzie podadzą mniejszą kwotę przez telefon.
-
Na zdjęciu z otwartym wlewem paliwa widać ewidentnie rzdzę pod tym czarnym czymś. Moim zdaniem to to auto było 'maźnięte' na szybko i potem rzuczona na to polerka - całe jest w jakiś dziwnych mazach co mi wygląda na jakieś chologramy albo rysy po jakimś 'wirtuozie polerki'.
Czy w Tico były jakieś naklejki we wlewie paliwa?
-
@Gooral napisał w Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico:
Czy w Tico były jakieś naklejki we wlewie paliwa?
U mnie nie było. Ale mogę nie pamiętać. Za dużo ich miałem :)
-
naklejek nie było przy wlewie paliwa , ale jakoś tam czysto jest , ktoś celowo zawyżył wskazanie licznika -chyba 70 tys jest
-
No i ile gratów tam na tych siedzeniach było wymienianych. Starsza pani lubiła poszaleć skoro tarcze przednie były wymieniane.
Zupełnie jak tu w tej reklamie : https://www.youtube.com/watch?v=yZaD41asqOU -
Jakby kto poczebował... Brać śmiało, bez krępacji.
TANIO! :-)
Cyt.: "Jakość A @@ Daewoo". :-))
DAEWOO TICO POMPA WSPOMAGANIA KIEROWNICYCo za czuby, ech... :-/
-
W ramach ciekawostki:
nie dość że z hakiem (!) to jeszcze PM
no ale stan nie zachęca :D -
Kolorek fajny, ale stan opłakany.
Lampy już chyba ma nowe...
Zobacz, Pacior - ma dorobione kierunkowskazy boczne... ale przeciwmgłowej brak. :-) -
@leo Ciekawe jak on przechodził przeglądy, może lampka była a się urwała.
Jeżeli ma hak to musi mieć też boczne kierunkowskazy, być może wersja PM miała jakąś homologację na hak..
Drzwi może zjadło ale reszta wygląda przyzwoicie..
Kolorek super, mój faworyt :) -
@pacior hak w Tico ? Przeciez nawet nie ma takich. Jestem ciekaw kto wbil w dowod hak.
-
@Jaco napisał w Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico:
@pacior hak w Tico ? Przeciez nawet nie ma takich. Jestem ciekaw kto wbil w dowod hak.
Ja jestem ciekawy "udźwigu" na haku 😉