SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Może następny spot?
Koniec maja, co o
tym myślicie?Jestem jak najbardziej ZA!!!
Zapraszamy Wszystkich z innych rejonów, bierzmy przykład z kolegi smisnykolo
ps. VarieDei, gdzie się podziewasz? Pytali chłopaki o Ciebie
-
ps. VarieDei, gdzie
się podziewasz? Pytali chłopaki o CiebieMiała ciasto dla spotowiczów upiec, może się przypaliło
-
... albo zakalec wyszedł.
-
Eno super
Była na zlocie może sztuka Koreańska bo te z pomalowanymi zderzakami prawdopodobnie nasze krajowe?P.s. Te Panie to wszystkie pozajmowane?
-
Eno super
Była na zlocie może
sztuka Koreańska bo te z pomalowanymi zderzakami prawdopodobnie nasze krajowe?
P.s. Te Panie to
wszystkie pozajmowane?Panie pozajmowane, a Koreańskiego chyba żadnego nie było
-
czerwiec lipiec jak będzie ciepło i nie na godzinę tylko na cały dzień lub weekend, wóda woda grill !
-
czerwiec lipiec jak
będzie ciepło i nie na godzinę tylko na cały dzień lub weekend, wóda woda grill !Jak na razie stanęło na 15.06.2013, jak już będzie pewna data to na pewno nie zapomnę o tym tu wspomnieć
-
15 czerwca to ja mam własny ślub
możecie zorganizować jako część zlotu eskortę ślubną -
15 czerwca to ja
mam własny ślub
możecie
zorganizować jako część zlotu eskortę ślubnąA potem pojadą na wódkę, którą zarobią robiąc młodej parze ticową bramkę
-
Dobry pomysł z tą datą,dla mnie subiektywnie najlepiej byłaby data o terminie najlepszym do końca maja,może termin do połowy czerwca bo wyjazd mi się planuje za miedze i może być to bilet jednostronny.
To nie dobrze że pomału model koreański staje się rzadką scenografią naszego otoczenia,kolejny powód aby za tego mojego się wziąć.
-
Oczywista oczywistość
-
15 czerwca to ja
mam własny ślub
możecie
zorganizować jako część zlotu eskortę ślubnąObyś się nie zdziwił
-
Dawno tu nikt nie pisał, więc odświeżam wątek
Proponuję spot w godzinach popołudniowych w najbliższą sobotę lub niedzielę pod Leclerkiem w Rzeszowie (czyli tam, gdzie zawsze) Nie określam godziny, sprawa otwarta (poza tym będę w rozjazdach i w tej chwili nie wiem jaką godzinę zaproponować).
-
jestem za.
-
Jestem za
Przy okazji mozemy zrobić test na kompresję
Sobota 16:00? -
Dawno tu nikt nie
pisał, więc odświeżam wątek
Proponuję spot w
godzinach popołudniowych w najbliższą sobotę lub niedzielę pod Leclerkiem w
Rzeszowie (czyli tam, gdzie zawsze) Nie określam godziny, sprawa otwarta (poza
tym będę w rozjazdach i w tej chwili nie wiem jaką godzinę zaproponować).wpadnijcie tu: http://daewooforum.pl/temat59822.html
-
Też jestem za, postaram się zajrzeć, choć jeszcze nie mogę się zadeklarować na 100%.
-
mnie nie będzie
15 czerwca biorę ślub... jak już kiedyś pisałem -
Jestem za
Przy okazji mozemy
zrobić test na kompresję
Sobota 16:00?Już teraz wiem, że w sobotę nie dam rady W grę wchodzi raczej niedziela...
-
wpadnijcie tu:
http://daewooforum.pl/temat59822.htmlNiezbyt mam czas, żeby skoczyć 40km, a co dopiero na Śląsk