zlosniki.pl
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Szukaj
    • Zarejestruj się
    • Zaloguj się

Nowe podatki od pojazdów spalinowych / SCT

MOTOMANIA... i nie tylko
    10
    49
    263
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • S
      smisnykolo @drzonca
      ostatnio edytowany przez

@drzonca eh wąsko patrzysz. A tymczasem walka o dusze Polaków trwa. Pomijasz całkowicie, co wyprawia pentagon/cia/mi6. Jeśli już piszesz o atakach hybrydowych, to pentagon nie bez powodu destabilizuje teraz Afrykę, wyrzucając francuzów, a tych ludzi co Białoruś przyjęła, to za nich Łukaszenka od cia też pewne gwarancje i finanse dostał. A mnie piszesz, żebym spojrzał szerzej. Czytałeś artykuł który wrzuciłem? Nie? To wrzucę wersję mini: "Jak się powali rząd Morawieckiego to wkroczy dyktatura faszystowska, co już widać po wielu decyzjach dotyczących Polski."
      @drzonca napisał w Nowe podatki od pojazdów spalinowych / SCT:

Komu jest na rękę osłabienie państw UE realizowane przez podział społeczeństw w poszczególnych krajach

Komu zależy na rozbiciu jedności Polaków? Bo ja widzę tylko jedną opcję: http://www.nrhz.de/flyer/media/25631/medien-in-deutschland.jpg i https://ohsisi.pl/kto-wydymal-media-w-polsce-98-procent-kapitalu-mediow-w-rekach-zagranicznych/
      Czyli wszystkim tym którzy dążą do utworzenia jednego rządu europejskiego, czyli władza centralna poza granicami kraju, veto już zabrali to dopiero początek.

A jak chcesz spojrzeć szerzej, to zapraszam do obejrzenia, tego co nas czeka w najbliższej przyszłości, z jak to opisujesz dobrej strony: https://rumble.com/v2gefrq-owadzia-dieta-autostrada-do-kontroli-umyslu.html
      Przy okazji jak obejrzysz film, dowiesz się też o przyczynach brexitu.

Rabarbar pora na rabarbar.

leoL 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
      • leoL
        leo Admin @smisnykolo
        ostatnio edytowany przez

@smisnykolo napisał w Nowe podatki od pojazdów spalinowych / SCT:

A jak chcesz spojrzeć szerzej, to zapraszam do obejrzenia, tego co nas czeka w najbliższej przyszłości, z jak to opisujesz dobrej strony: https://rumble.com/v2gefrq-owadzia-dieta-autostrada-do-kontroli-umyslu.html

OT No, to spojrzałem szerzej na film (fragmentami, bo życie jednak upływa) i mózg mi rozwaliło najszerzej, jak się da.
        Fantastycznie odjechana kobieta. Sama słodycz. 😍
        Szacun, że nauczyła się Internetu i PowerPointa. W końcu...nie każdy to umie.
        Osobiście polecam z jej twórczości: https://rumble.com/v24lvqa-seks-z-niskim-partnerem-uratuje-planete.html 😁 (Można ustawić prędkość na 1,5 raza, w końcu... trochę szkoda życia.)

Myślenie ma przyszłość... choć nieprzyzwyczajonym szkodzi. ;-)

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
        • L
          likaon @BPX33
          ostatnio edytowany przez

@BPX33 swifty po 2001 miały już euro 3, w litrówce pamiętam inny komputer był i dodatkowo 2 sondy lambda, immo, inne cuda. Może warto o tym poczytać, czy auto w danym roku może spełniać najwyższe standardy czystości spalin według ostatniego rocznika produkcji. Pewnie nie, bo wiek auta i już.

BPX33B 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
          • BPX33B
            BPX33 @likaon
            ostatnio edytowany przez

@likaon napisał w Nowe podatki od pojazdów spalinowych / SCT:

@BPX33 swifty po 2001 miały już euro 3, w litrówce pamiętam inny komputer był i dodatkowo 2 sondy lambda, immo, inne cuda.

U mnie zawsze była tylko 1 sonda.

Przebieg to tylko liczba! Obecnie ponad 330k km i ciągle rośnie :)

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
            • E
              esen Admin @smisnykolo
              ostatnio edytowany przez

Mam nadzieję, że tego typu głupie pomysły, zostaną przez nas szybko storpedowane, a jak nie będą chcieli po dobroci, to opuszczamy eurokołchoz, nie będzie niemiec nam pluł w twarz.

Skąd ci się wzięły tutaj Niemcy?

Niemcy mają zerowy interes (krótkoterminowy) w forsowaniu samochodów elektrycznych. Dla branży automotive to jest duży problem obecnie bo elektryczne samochody są prostsze w projektowaniu, budowie i obsłudze przez co już jest problem z mniejszym zapotrzebowaniem na ludzi w firmach produkujących auta.

Jakby mogli to by wymyślili jakieś magiczne paliwa do silników spalinowych i dalej robili w czym byli dobrzy.

A sytuacja jest taka że z inżynierów specjalizujących się w jakichś tam wtryskach zmienia się zapotrzebowanie na programistów i architektów systemów IT gdzie Niemcy zdecydowanie są gdzieś w środku peletonu.

To co się dzieje wynika z celów klimatycznych które wyznaczyła cała Unia. Transport to lwia część emisji i bez zmiany sposobu napędu cele nie zostaną osiągnięte.

A bez osiągnięcia celów klimatycznych nie ma szans na jako tako normalny świat. Będą pewne jak w banku nie tylko anomalie pogodowe ale masy migracyjne na północ. Co się będzie działo tak czy inaczej, teraz już tylko jest "damage control" bo cofnąć tego już nie cofniemy.

S 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
              • S
                smisnykolo @esen
                ostatnio edytowany przez

@esen napisał w Nowe podatki od pojazdów spalinowych / SCT:

anomalie pogodowe ale masy migracyjne na północ

Serio ktoś daje się na to nabierać?
                Mówisz o tym anomaliach pogodowych wywoływanych sztucznie przez geoinżynierię, żeby wprowadzić depopulację i totalną kontrolę ludzkości?
                Mówisz o tych masach imigracyjnych, które idą do europy przez to, że ameryka prowadzi działania wojenne na terenie afryki subsaharyjskiej, przechodzą przez afrykę wsiadają na pontony, a z pontonów ściągają ich statki niemieckie finansowane przez ngo?
                Chłopie nie daj się nabierać, bo właśnie o to im chodzi, żebyś w to co na talerzu w telewizji/radiu/gazecie wierzył, kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą.

E 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj -1
                • E
                  esen Admin @smisnykolo
                  ostatnio edytowany przez

@esen napisał w Nowe podatki od pojazdów spalinowych / SCT:

anomalie pogodowe ale masy migracyjne na północ

Serio ktoś daje się na to nabierać?
                  Mówisz o tym anomaliach pogodowych wywoływanych sztucznie przez geoinżynierię, żeby wprowadzić depopulację i totalną kontrolę ludzkości?

Kurde przekonałeś mnie. Idę poszukać pracy w tych organizacjach geoinżynieryjnych. Pozmieniam se pogodę w Hesji żeby było mniej gwałtownych burz i żeby wrócił do nas śnieg.

S 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 3
                  • S
                    smisnykolo @esen
                    ostatnio edytowany przez

@esen ale do czego ja mam Cię przekonywać, co to zmieni? Twoje życie, Twoje decyzje, Twój wybór czy dajesz się manipulować. Ludzie okopani w swojej twierdzy zdania nie zmieniają, dopóki nie zderzą się ze ścianą.
                    https://map.geoengineeringmonitor.org/

E 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj -1
                    • E
                      esen Admin @smisnykolo
                      ostatnio edytowany przez

@esen ale do czego ja mam Cię przekonywać, co to zmieni? Twoje życie, Twoje decyzje, Twój wybór czy dajesz się manipulować. Ludzie okopani w swojej twierdzy zdania nie zmieniają, dopóki nie zderzą się ze ścianą.
                      https://map.geoengineeringmonitor.org/

https://www.youtube.com/watch?v=5pHDY7S-zmQ

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
                      • 1
                      • 2
                      • 3
                      • 3 / 3
                      • Pierwszy post
                        Ostatni post