Podróbka Huaweii Mate 20
-
Zobaczcie jak wygląda podróbka chińska super telefonu.
Dostałem go bo gościu usunął co nieco i teraz brakuje paska u góry i dolnego z przyciskami.
Robiłem wipe ale nadal ten sam błąd.
Oprogramowania raczej do niego nie znajdę w sieci.
Zainstalowalem apke Back Button aby można było cofać bo tu niczym nie mozna bylo wyjść z czegokolwiek.
Oddałem i chyba coś działa skoro pretensji nie ma 😂😂😂😂 -
Fajne te fikcyjne aparaty. A na górze z lewej to gniazdo do hmm, anteny ? Jakieś parametry tego cuda ? Bateria jak z Samsunga starego.
-
@likaon napisał w Podróbka Huaweii Mate 20:
Fajne te fikcyjne aparaty. A na górze z lewej to gniazdo do hmm, anteny ? Jakieś parametry tego cuda ? Bateria jak z Samsunga starego.
Kolejne pytanie ile takie cudo kosztuje? Bo ja bym dał może ze 100 zł... :P
-
Wylicytowałem coś podobnego ostatnio na allegro za 5zł i do dziś nie dostałem paczki 😠
-
@pacior napisał w Podróbka Huaweii Mate 20:
Wylicytowałem coś podobnego ostatnio na allegro za 5zł i do dziś nie dostałem paczki 😠
Ale po co Ci taka zabawka? :P
-
@BPX33 sam sobie odpowiedziałeś, to zabawka :) zadzwonisz, smsa.napiszesz, obrazek MMS zobaczysz. Na navi bym się nie odważył.
-
To ma 32GB pamieci i 6 Androida. Do RAM nie zaglądałem. Przez ten błąd nie działa nawet aparat więc zdjęć nie będzie nożna robić.
Ile to kosztowało nawet nie chcę wiedzieć. -
-
-
-
@likaon napisał w Podróbka Huaweii Mate 20:
zadzwonisz, smsa.napiszesz, obrazek MMS zobaczysz. Na navi bym się nie odważył.
I w ścianę można rzucić! XD
-
@drzonca napisał w Podróbka Huaweii Mate 20:
@pacior Np. na prezent dla dresa, który w obcej dzielnicy pyta czy masz jakiś problem. Mocno awaryjna sytuacja. A tak tubylcy dostaną swoje zwyczajowe koraliki i może nie zabiorą cenniejszych sprzętów.
Taaa! I chcesz mi powiedzieć, że cały czas nosisz przy sobie dwa telefony... Jeden na "prezent", a drugi ten właściwy? :P
-
-
Jedyne zastosowanie to chyba takie, że jak wychodzisz z kumplami to zostawiasz w domu, żeby żona myślała, że zapomniałeś telefonu xd
-
@Gooral napisał w Podróbka Huaweii Mate 20:
Jedyne zastosowanie to chyba takie, że jak wychodzisz z kumplami to zostawiasz w domu, żeby żona myślała, że zapomniałeś telefonu xd
Ja bym taki telefon użył do prank'a i go gdzieś przykleił w ustronnym miejscu na jakiś ekstra super-duper mocny klej i patrzył jak się męczą, żeby go oderwać... :P
-
@BPX33 taaa wydrapią ekran aby tylko mieć.