Jestes tu nowy? To sie przywitaj. I...
-
@pacior napisał w Jestes tu nowy? To sie przywitaj. I...:
@horn9 Witaj ponownie :)
Pamiętam Twoje auto, niebieskie jak się nie mylę..ps. niestety dbających o te sprzęty jest garstka, stąd problemy na przeglądach. Moim zdaniem to dobrze, albo właściciele niech zaczną dbać albo niech psują opinię innym markom ;)
Problemem jest wartość samochodu. Włożenie tysiąca złotych w samochód wart np. 10 tysięcy ma sens ekonomiczny. Włożenie tysiąca w auto warte tysiąc to już wydatek ekonomicznie nieuzasadniony - jakby nie próbować się przed sobą usprawiedliwiać. Tyle, że w takim wypadku normalne powinno być złomowanie i zakup innego, sprawnego pojazdu ale z wiadomych przyczyn idzie się u nas w naprawy "byle jechało".
-
Dobrze pamiętasz... niebieskie :)
Teraz wygląda o tak :)
-
@horn9 coś lewy kierunek w zderzaku kiepsko świeci. Masy pewnie dobrej nie ma,
-
@jaco Masz rację. Zdjęcie robione po zimowych/wiosennych pracach przy aucie i była źle dociśnięta kostka kierunkowskazu- zdejmowałem zderzak bo robiłem konserwację przedniego pasa.
-
Cześć ! Mam na imię Piotrek, mam 24 lata, moja przygoda z Tico trwa już ok 16 lat. Złośnika czytam od ponad 10 lat, ale jakoś nigdy się nie składało żeby założyć tu konto, ale że zbliża się spot na który chciałbym wpaść, to najwyższa pora pojawić się też na tym forum :)
-
Witamy i zapraszamy. Znasz miejsce spotu?
-
Tak. To tylko trochę ponad 100km ode mnie, zresztą nie raz tamtędy przejeżdżałem w drodze do Lublina :)
-
@piotrek9214 napisał w Jestes tu nowy? To sie przywitaj. I...:
To tylko trochę ponad 100km ode mnie
Na piechotę nie będziesz przecież szedł :)
-
@piotrek9214 Witamy i do zobaczenia na spocie :)
-
Siemka, jestem Kristian. Pochodze ze Slowacji, mam 22 lat i przygoda z Daewoo to juz chyba od urodzenia a Tico bylo nasze pierwsze autko. Ja sobie kupile swoje pierwsze Tico 100% Korea na 17-ke. Byla to absolutna biedna edycja SX, kolor 91L srebny metalik, nawet radio nie bylo no na ten czas weszlo radio, digitalny zegarek, elektryczne szyby przod, klimatyzacja, zwijane pasy z tylu (u nas wszystkie maja zwijane pasy z tylu). Tico ma czarne plastyki. I wszedl pakiet SR/Super brak tylko progow ktore szukam 3 lata. Mam takze drugie Tico w trakcie remontu calkowitwgo i takze koreanczyk kolor UM0 Ultramarine. I Matiza. Przepraszam jak cos zle napisale :)
-
@urban Witaj na forum :)
Prosimy o jakieś fotki Twojej maszyny ;)
Progi wraz z pozostałymi elementami SR może w bliższej lub nieco dalszej przyszłości będzie miał na sprzedaż nasz kolega z forum (życzę mu jednak by było to jak najpóźniej).
-
No jak by to sprzedawal to kupie bardzo chetnie :)
-
Witamy :)
-
-
Witam :)
-
@pacior napisał w Jestes tu nowy? To sie przywitaj. I...:
Progi wraz z pozostałymi elementami SR może w bliższej lub nieco dalszej przyszłości będzie miał na sprzedaż nasz kolega z forum (życzę mu jednak by było to jak najpóźniej).
Jeśli w bliższej (dużo bliższej :P) to mogę koledze te progi nawet zawieźć na Słowację, bo jak co roku jadę na przełomie lipca i sierpnia w Tatry ;)
-
Witamy, witamy. Bardzo ładne auto.
@urban napisał w Jestes tu nowy? To sie przywitaj. I...:
zwijane pasy z tylu (u nas wszystkie maja zwijane pasy z tylu).
A może można u Was jeszcze kupić takie pasy, nowe albo używane? Myślę, że parę osób na forum mogłoby być zainteresowanych.
-
@bpx33 no zapraszam na Słowację
-
Witamy kolegę z daewooforum :) Tikacz godny podziwu, auto naprawdę dobrze ogarnięte.
-
@urban nie trzeba zapraszać od 3-4 lat regularnie przyjeżdżam w Wasze Tatry i nie tylko :)