Jestem motocyklistą
-
A mogłem, mogłem
Coś ostatnio mam wstręt do myślenia -
Mój Savage w dniu zakupu, aktualnie szyba została zdjęta.
-
Mój Savage w dniu
zakupu, aktualnie szyba została zdjęta.Twardym cza być
-
Kurde, faaaajna maszyna Pogratulować i pozazdrościć zakupu
-
Dziś praktyka zdana za pierwszym razem, w końcu będzie można "legalnie" pojeździć :]
-
No to pogratulować
-
Dziś troszkę o tym czytałem i jestem ciekaw, czy ktoś z kolegów należy?
-
Od tygodnia jestem
właścicielem swojego pierwszego motocykla - Suzuki Savage LS 650.
Za tydzień mam egz.
na kat. A.Jak dopiero jestem na początku drogi (teoria na kat. "A") a już rozglądam się za moim pierwszym prawdziwym motorem (jak wiecie obecnie mam skuter, choć to tylko 1/3 tego co oferuje motor ).
Oczywiście nie obyło się bez "bitwy" z żoną, z cyklu "po co Ci to prawko?"Czy moglibyście coś polecić dla nowego, przyszłego motocyklisty, aby nie było za mocne i żebym nie wyglądał na tym jak na motorynce?
Mam 182cm wzrostu i ok. 100kg wagi.Myślę, że koniec sezonu to chyba najlepszy moment na zakup maszyny w przyzwoitej cenie?
Cena: do 4000zł (jako pojazd do nauki i pierwszych kroków, a nawet doskonalenia jazdy przed egzaminem)
Co sądzicie o:
Ładną MZ-ką w dobrym stanie też nie pogardzę
Proszę o opinie...
-
Honda CLR wygląda jak MZ-ka
A Yamaha SR normalnie jak WSK
Fajne takie retro motorki jak z legend PRL w niezawodnym japońskim wykonaniu
A ten Yuki to jakaś chińszczyzna, na którą ktoś nakleił znaczki BMW czy co? Bo to chyba prawdziwe BMW raczej nie jest
-
Czy moglibyście coś
polecić dla nowego, przyszłego motocyklisty, aby nie było za mocne i żebym nie
wyglądał na tym jak na motorynce?
Mam 182cm wzrostu i
ok. 100kg wagi.Proszę o opinie...
Ja ze swojej strony polecał bym ci coś w rozmiarze 650ccm w chooperach. Spod tyłka Ci nie wyjedzie a będziesz prezentował się godnie i swoja prędkość podróżną złapiesz
-
Dziś taki piękny dzień był, że aż szkoda byłoby nie wsiąść na motocykl Dziś w 4 motocykle zrobiliśmy sobie traskę 232 km (okolice Warszawy - Płock i z powrotem). Ktoś jeszcze dziś z braci motocyklowych nawinął kolejne kilometry w siodle ?
-
Jak ja to mówię: dopóki śnieg nie spadnie Na razie tylko do pracy dojeżdżam Nie mam czasu na wypady.
-
Chciałbym do pracy dojeżdżać..., ale od 3 m-cy nie mogę nic znaleźć. Cóż, mam sporo czasu do jeżdżenia. Niedługo wstawię nowe fotki, nowego image'u, jaki nabiera mój savage
Zimą dokończę, a na przyszły sezon planuję coś większego... -
Wie ktoś może gdzie na śląsku mamy jakieś warte uwagi komisy z motocyklami? Dwa lata temu kupowałem w Bielsku, i od tego czasu raczej po części tam jeździłem. Podajcie jakieś namiary bo czeka mnie tej zimy wymiana maszynki.
-
Wie ktoś może gdzie
na śląsku mamy jakieś warte uwagi komisy z motocyklami? Dwa lata temu kupowałem w
Bielsku, i od tego czasu raczej po części tam jeździłem. Podajcie jakieś namiary bo
czeka mnie tej zimy wymiana maszynki.Komisy bym sobie odpuścił na Twoim miejscu, z góry jest drożej i nie dowiesz się niczego na temat jego eksploatacji.
Poszukaj po forach motocyklowych, tam często są wystawiane maszyny, a ich życie możesz prześledzić w postach poszczególnych użytkowników. -
Wie ktoś może gdzie
na śląsku mamy jakieś warte uwagi komisy z motocyklami? Dwa lata temu kupowałem w
Bielsku, i od tego czasu raczej po części tam jeździłem. Podajcie jakieś namiary bo
czeka mnie tej zimy wymiana maszynki.A co za maszynę chcesz kupić?
-
Do tej pory mam R1 i chyba w tę stronę pójdą moje poszukiwani. No chyba, że jakiś dobrze utrzymany bmw gs albo varadero. Sam jeszcze nie wiem. Pytałem o komisy bo najpierw chcę się rozejrzeć.
-
Do tej pory mam R1
i chyba w tę stronę pójdą moje poszukiwani. No chyba, że jakiś dobrze utrzymany bmw
gs albo varadero. Sam jeszcze nie wiem. Pytałem o komisy bo najpierw chcę się
rozejrzeć.Ja również, jak poprzednik, proponował bym zasięgnięcie języka na forach motocyklowych
-
A że tak zapytam, czy ktoś z braci motocyklowej 3miasta był na największej na świecie paradzie Mikołajów na motocyklach?
-
ja bym proponował honde cb500 na pierwszy motór do nauki i do oswojenia, przy takim wzroście i wadze te co podałeś za słabe, szkoda się w to pchać.