Jestem motocyklistą
-
Hornet z owiewką to już nie Hornet
a tak poważnie to są mini-owiewki do Horneta ale chyba niewiele dają, są bardzo "niskie". -
Hornet z owiewką to
już nie Hornet
a tak poważnie to
są mini-owiewki do Horneta ale chyba niewiele dają, są bardzo "niskie".miałem w zephyrze małą givi założoną, troche pomogła ale estetycznie dużo zepsuła
-
A tak mi przyszło do głowy: może by tak podwiesić wątek i pisali by w nim motocykliści?
Taki "mini kącik motocyklowy" -
A tak mi przyszło
do głowy: może by tak podwiesić wątek i pisali by w nim motocykliści?
Taki "mini kącik
motocyklowy"wieszaj, może czesciej będe na zlosnikiu
-
Załatwione
-
Czy ktoś już rozpoczął sezon, bo widze, że u mnie na osiedlu jedna kawa juz stoi, a i na trasie widać odważnych.
Ja mimo ocieplanego kombinezonu czekam jeszcze. -
Czy ktoś już
rozpoczął sezon, bo widze, że u mnie na osiedlu jedna kawa juz stoi, a i na trasie
widać odważnych.
Ja mimo ocieplanego
kombinezonu czekam jeszcze.Pierwsza jazda w sobotę 05 marca z m-ca zakupu do domu - mokroooo :F, trasa ca 10 km.
Druga jazda - wczoraj. Wyjeżdżając temp. minus 1,5. Specjalnego ubranka jeszcze nie mam ale dało radę Trasa ca 14 km.
01 kwietnia pierwszy spot w tym roku. -
Czy ktoś już
rozpoczął sezon, bo widze, że u mnie na osiedlu jedna kawa juz stoi, a i na trasie
widać odważnych.
Ja mimo ocieplanego
kombinezonu czekam jeszcze.Może skuter to nie motocykl, bo i prędkości inne i pojemność, jednak jednoślad
ja sezon zacząłem już ponad tydzień temu.Wystarczy ciepłe ubranie (zwykłe, nie motocyklowe) i jazda jest możliwa i nawet bardzo przyjemna. Codziennie pokonuję nim trasę 10km w jedną stronę do pracy, przedwczoraj nawet w służbowych sprawach śmignąłem nim 40km
-
offtopując troche, to wczoraj na osiedlu zagadałem kolesia od tej kawy, okazało się, że pracuje w sklepiej z czesciami do moto i już posypały się rabaty dla sąsiada
-
Załatwione
Marek, skoro tak, to jednak popraw tytuł w pierwszym poście...
-
Marek, skoro tak,
to jednak popraw tytuł w pierwszym poście...Załatwione.
-
Zagadka mi pozwolił to założyłem
Dziś nic nie grzebałem, bo do 18,00 jestem w pracy.
Ale mam już olej, (czekam tylko na filtr), mam już naftę i smar do łańcucha. Będzie wiosenna obsługa techniczna.
Aha! Jeszcze płyn hamulcowy muszę kupić i wymienić! -
Zagadka mi
pozwolił to założyłemNo proszę Cię
Dziś nic nie
grzebałem, bo do 18,00 jestem w pracy.
Ale mam już olej,
(czekam tylko na filtr), mam już naftę i smar do łańcucha. Będzie wiosenna obsługa
techniczna.
Aha! Jeszcze płyn
hamulcowy muszę kupić i wymienić!Coby Ci nie zaspamić wątku, to nic nie napiszę
-
a mi sasiad wczoraj dostarczył nowy łańcuch i zębatki :]
-
mam już naftę i smar do łańcucha. Będzie wiosenna obsługa
techniczna.Nowy motór chcesz podpalić?
-
O! Ja to dopiero w przyszłym sezonie kupię łańcuch. Na razie to tylko mycie i smarowanko. Aha! Przyszedł już fileterek
Aaaa, bym zapomniał Dowód rejestracyjny jest już do odbioru -
Nowy motór chcesz
podpalić?A co ja Nafta do mycia Do podpalania benzyna
-
A co ja
Nafta do mycia Do podpalania benzynaJa tam się nie znam i nie wiem czym się motóry podpala
-
O! Ja to dopiero w
przyszłym sezonie kupię łańcuch. Na razie to tylko mycie i smarowanko. Aha!
Przyszedł już fileterek
Aaaa, bym zapomniał
Dowód rejestracyjny jest już do odbioruI od przyszłego tygodnia prawdziwa wiosna! Będziesz śmigał!
-
Wymieniłem dziś olej (minerał 20w50 Elf), wymyłem i nasmarowałem łańcuch.
Jutro na 17,00 jadę na spota