[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
@BPX33 a czemu rain sporty a nie rain experty ? Lepsze są ?
-
@likaon napisał w [moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33:
@BPX33 a czemu rain sporty a nie rain experty ? Lepsze są ?
W rozmiarze Fabii (195/55 R15) są tylko RainSport'y. Do Suzka z kolei nie mogłem kupić RainSport'ów, bo ich nie było na oponeo. Z tego co mi się wydaje RainExpert'y są w mniejszych rozmiarach (pewnie do 14"), a RainSport'y w większych (15" i więcej)?
Mnie bardziej zastanawia czy "piątki" będą lepsze od "trójek", bo przy zakupie miałem dylemat (piątki były o kilka złotych na sztuce droższe od trójek). :P Wulkanizator też powiedział, że jeszcze nie miał z nimi styczności, więc będę beta testerem... :D -
Wczoraj zmieniłem koła na letnie w Suzku, a dziś w Fabianie. :) Niestety w tym drugim sypnęła się lekko zbieżność i zajechałem jedną zimówkę, choć i tak była to ich ostatnia zima, więc wielkiej straty nie ma. ;) Teraz tylko muszę jak najszybciej to ogarnąć, bo szkoda niszczyć letnie nówki...
-
W dniu dzisiejszym rozpocząłem urlopowanie i w związku z tym mogę mieć dla Was małą zabawę. Obstawiajcie ile kilometrów zrobię Suzkiem przez cały lipiec, bo praktycznie do końca miesiąca będę poza domem. ;)
Żeby nie było za łatwo nie powiem gdzie pojechałem teraz, ani gdzie jadę później, choć poniektórzy jak połączą znane fakty mogą co nieco się domyślać... :P -
-
-
To ja środeczek, 2500.
-
@leo napisał w [moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33:
Nagroda przewidziana? :-D
Może być uścisk dłoni prezesa? XD
P.S. W ramach małej podpowiedzi. W zeszłym roku zrobiłem 3500 km (Tatry + Mazury). ;)
-
Aaa, nie doczytałem, że przez cały lipiec... No, to pewnie wyjdzie więcej. To teraz stawiam na 4 tysie. :-)
-
Zieloni 4500.
-
Hehe! Zaczynacie wysoko stawiać poprzeczkę i chyba nie będę mógł Was zawieść... :P
-
Drugi lipcowy wyjazd nieco odsunął się w czasie za sprawą niesprzyjających prognoz i w taki sposób prawie do końca lipca będę siedział w domu.
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo w poniedziałek Suzek idzie nie gruby upgrade! :D
Większość osób pukała się w głowę, Wy pewnie też się popukacie, ale chociaż będzie coś innego... :P -
-
-
-
-
@drzonca od razu silnik odrzutowy! :P
Nie no zejdźmy na ziemię. Po co mi niby szpera w FWD? Żeby to jeszcze było RWD to by wleciała od razu. ;) A nitro? No to byłby jeden niezapomniany przejazd... XDP.S. Jak na razie jesteście bardzo daleko od celu. :D
-
@BPX33 car audio? 🤔
-
@Gooral audiofilem nie jestem i to co mam obecnie w zupełności mi wystarcza ;)
-
Qrna, no to nie wiem...
Bagażnik dachowy?