Na drodze.
-
@leo napisał w Na drodze.:
a wydawałoby się, że tak spokojne drogi są u Ciebie - mały ruch,
No to bardzo się mylisz. Dosłownie tam gdzie byłem antenę ustawiać widać było koguty policji i straży bo to nie daleko. Ale dom w którym byłem jest na wsi ale co chwilę przejeżdżał jakiś samochód. Aż pytałem czy jakiejś impry już gdzieś nie ma skoro taki ruch. A właściciel posesji mówi że tu tak cały czas jest.
-
Hmm, z tej strony, od której do Ciebie jeżdżę, panuje mały ruch. Fakt, że droga biegnie lasami, polami i wioseczkami... Myślałem, że tak jest wszędzie dookoła Ciebie.
-
-
Nie wiem czy ktoś ogląda polskie drogi na yt, ale polecam poniższy odcinek od 5:25 😂😂😂
Polskie Drogi
Btw od 2:50 też się dobra akcja zaczyna. -
-
@Gooral też oglądam jak mam czas.
-
Czasem oglądam.
Najsmutniejsze jest to, że większość stłuczek tam by można było uniknąć gdyby ten z "pierwszeństwem" bardziej uważał.
-
Staram się oglądać regularnie i przewidywać, co się zaraz stanie, albo że tutaj bym hamował, albo jak widzę zakręty to "łooo idzie za ostro", większość da się przewidzieć.
-
@likaon napisał w Na drodze.:
Staram się oglądać regularnie i przewidywać, co się zaraz stanie, albo że tutaj bym hamował, albo jak widzę zakręty to "łooo idzie za ostro", większość da się przewidzieć.
Dokładnie tak, z 70-80% sytuacji już wiem co się stanie jak siedzę i oglądam.
Niektóre sytuacje są też klasycznym wymuszeniem i zawsze się zastanawiam czy ludzie, którzy to nadesłali wezwali policję i ew. poszli z tym do sądu. -
@Gooral też oglądam, praktycznie od samego początku ;)
-
@Gooral napisał w Na drodze.:
Nie wiem czy ktoś ogląda polskie drogi na yt, ale polecam poniższy odcinek od 5:25 😂😂😂
Nie oglądałem.
Babcia wymiata. :-) -
Jadę i ...
-
@Jaco napisał w Na drodze.:
Jadę i ...
W sensie, że mijasz pojazd wojskowy?
Ja już takowych na ekspresówkach i autostradach minąłem tyle, że jak miałbym to wszystko nagrywać to pewnie ze 100GB materiałów by było... :P
-
@BPX33 jeździsz więcej po takich drogach niż ja więc dla mnie jest zdziwienie . Widziałem już auta wojskowe po drodze ale akurat tego jeszcze nigdy na drodze.
-
Mnie to zawsze wielkość tych pokazdów zdumiewa. Mijałem lawety z leopardami czy tam innymi czołgami to były ogrooomne.
-
Tam ciut wcześniej autem na poboczu stali ukraińcy. Już nie raz widziałem na YT wypadek z takiego stania. Trochę dalej już był MOP ale po co tam skoro można tu.
-
To ja we środę byłem świadkiem takiej sytuacji na S2. Rozumiem przepis o jeździe na suwak ale w tym przypadku chyba jednak typ z pickupa trochę przesadził i było to wg mnie wymuszenie.
-
@Gooral w jeździe na suwak chodzi o umożliwienie, a nie o ustąpienie. Prędkość raczej większa niż w korkach w których ja najczęściej stoję. Dla mnie to chłop po prostu się wypchał. Bo ma większy wóz.
-
-
Ja jakieś pół roku temu takiego oto dzwona przywaliłem
https://youtu.be/4B2jRi-LBH8