Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
Wygląda ciekawie. Jeden z pierwszych egzemplarzy...
-
Zaczynam poważnie
się zastanawiać nad sprzedażą swojego 126p
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoŁadny PM
Ale kolorek odważny
Fajna ta kierownica
-
Wygląda ciekawie.
Jeden z pierwszych egzemplarzy...Wlew paliwa zamykany na kluczyk
-
Wlew paliwa
zamykany na kluczykstandard w wersjach Koreańskich. Fajna sztuka
-
Zaczynam poważnie
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoŚliczny rodzynek.
Ja bym się nie zastanawiał. -
Zaczynam poważnie
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoHm najdziwniejsze jest to że auto z 1993 roku od pierwszego właściciela na białych blachach
-
Hm najdziwniejsze
jest to że auto z 1993 roku od pierwszego właściciela na białych blachachDużo właścicieli z czarnych blach przechodzi na białe - wystarczyło, że nie orientowali się w przepisach i już "panie z okienka" w wydziale komunikacji naciągały ich na 110 zł za nowe blachy...
Albo co bardziej prawdopodobne, handlarz kupił "na szybko" auto za grosze od rodziny zmarłego właściciela, szybko zarejestrował na siebie (ucieczka rodziny przed sprawą spadkową) i teraz szuka pasjonata
-
Wygląda ciekawie.
Jeden z pierwszych egzemplarzy...A nie był lakierowany? PM-ki koreańskie miały lakierowane zderzaki? Bo nie pamiętam. A i jakiś świeży i ładny ten lakier, może tylko polerka
-
Ale kolorek odważny
Nazywał się on "biskupi".
-
A nie był
lakierowany? PM-ki koreańskie miały lakierowane zderzaki? Bo nie pamiętam. A i jakiś
świeży i ładny ten lakier, może tylko polerkaWydaje mi się, że te pierwsze były lakierowane...
A lakier? Jeszcze z tych starszych, mocniejszych lakierów.
Gość na moim osiedlu miał kiedyś podobny egzemplarz, nawet kolor ten sam. Przejeździł kupę lat, ponad 300 kkm... Potem się wyprowadził dokądś, nie wiem, co z tym autkiem się dzieje. -
fajne lampy przód
-
fajne lampy przód
Bardzo fajne. Aczkolwiek mam takowe.
Regeneruje je tylko nie wiem co z odbłyśnikami zrobie.
Trzeba je pewnie wysłać do regeneracji... -
Parę dni temu widziałem całkiem ciekawą aukcje na allegro.Zielone tico cena coś ala 1.6tys z przebiegiem do 80 tys. ale miał bardzo dużo na sobie szczegółów że mógł być super utrzymany mechanicznie.Poszukałem go teraz ale daremnie.
Co do stanu rzuciły mi się dwie aukcje jedno droższe lecz jako kupujący na początku pojechał bym do tego tańszego Ticktaka.USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico 3400zł
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico 2200zł -
Bardzo fajne.
Aczkolwiek mam takowe.
Regeneruje je tylko
nie wiem co z odbłyśnikami zrobie.Na czym polega regeneracja w Twoim wydaniu? Ja się zastanawiam nad nowymi, ale w oryginale, bo koszt regeneracji pewnie nie zachęca?
-
Na czym polega
regeneracja w Twoim wydaniu? Ja się zastanawiam nad nowymi, ale w oryginale, bo
koszt regeneracji pewnie nie zachęca?Czarny wkład oraz polerowanie zawnętrznej strony klosza bo jest plastikowy i strasznie był zżółknięty. Ale to już mam za sobą. Jedynie odbłyśniki musze wysłać do firmy która regeneruje. Nie znam jeszcze kosztów niestety.
-
polerowanie zawnętrznej strony klosza bo jest plastikowy i strasznie był zżółknięty.
Myślałem, że nie da się tego spolerować
Zauważcie jeszcze panowie, że klosze przednich kierunkowskazów są w tym modelu inne niż w nowszych egzemplarzach.
-
Ja się zastanawiam nad nowymi, ale w oryginale, bo
koszt regeneracji pewnie nie zachęca?Ciężko będzie trafić nowe, oryginalne lampy do Tico, co nie znaczy, że jest to nieosiągalne.
-
Nazywał się on
"biskupi".Dla mnie to cukierkowy róż
-
Wydaje mi się, że
te pierwsze były lakierowane...Lakierowane na bank były zderzaki w PM
A lakier? Jeszcze z
tych starszych, mocniejszych lakierów.
Gość na moim
osiedlu miał kiedyś podobny egzemplarz, nawet kolor ten sam. Przejeździł kupę lat,
ponad 300 kkm... Potem się wyprowadził dokądś, nie wiem, co z tym autkiem się
dzieje.Może to ten sam
-
Myślałem, że nie da się tego spolerować
Da się tylko kupa pracy przy tym. Lecisz papierami gradacji 800, 1000, 1200, 1500, 2000, 2500 na mokro oczywiście. Później pasta polerska do lamp "YACHTCARE HIGH GLOSS FINISH' lub lekko ścierna G3 i jazda. Ewentualnie maszyną na delikatnych obrotach żeby usunąć mikro ryski. Efekt miodzio. Mi zostało w sumie maszynką spolerować:
Ciężko będzie trafić nowe, oryginalne lampy do Tico, co nie znaczy, że jest to nieosiągalne.
Wyłącznie na zamówienie