Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
Ogłoszenie już nieaktualne, więc raczej ktoś kupił
Tak. A ja na miejscu właściciela zrobiłbym co innego... Dobrze zakonserwować, dobrze schować, zadbać i wyciągnąć za następne 10, 15 lub 20 lat... Dla siebie lub na sprzedaż - wówczas cena byłaby o wiele wyższa.
-
A czy ktoś oprócz reklamującego to cudo sprawdzał czy taki dodatkowy zbiornik coś zmienia?
Mnie troszkę temat zaciekawił i chce spróbować coś podobnego skonstruować. wystarczy szczelny pojemnik z dwoma wejściami na wężyk nie musi być metalowy przecież. Pytanie tylko jaka musi być pojemność zbiorniczka -
Marzy się Wam trochę
-
Bez przesady. Za mniejsze pieniądze kupiłem swoją Mazde beż grama rdzy i z sekwencją. Choć tęsknie za tico to i tak powiem, że jest teraz wygodniej, bardziej komfortowo i miejsca nie brak. Więc nawet jeśli poluję na "perełkę" to nie ustrzeliłbym za takie pieniądze tego cuda
-
A dlaczego nie?
Skoro nowe Tico kosztowało, ponad 21000zł i byli chętni, a tu jest za 5 tysięcy ze
znikomym przebiegiem...Ja sam bym go kupił, ale nie mam miejsca w salonie
A tak na poważnie: cena jest wysoka, ale jeśli opis jest zgodny ze stanem faktycznym, to IMO warto.
-
A czy ktoś oprócz
reklamującego to cudo sprawdzał czy taki dodatkowy zbiornik coś zmienia?
Mnie troszkę temat
zaciekawił i chce spróbować coś podobnego skonstruować. wystarczy szczelny pojemnik
z dwoma wejściami na wężyk nie musi być metalowy przecież. Pytanie tylko jaka musi
być pojemność zbiorniczkaAle o co chodzi? Macie jakiś działający link?
-
chodzi o coś takiego:
klik -
Tłok za 6zł [KLIK] ?
-
Ja tam dałem 2200zł i nie żałuję bo pyrka od roku zrobiłem 19tys. Km i nie miałem problemów i uważam że 3.5 tyś bym dał za tikolota ale przynajmniej za stan który był wystawiony za 5 tyś bo pewno w tej cenie znalazłbym cos innego
-
Tłok za 6zł
[KLIK]
?2 szlif, nie wiem czy ktoś w ogóle jeszcze to robi
Nominalne tłoki (12111A78B01-000) chodzą po około 35-40zł -
Tłok za 6zł
szukałem ostatnio pierścieni do nich i nic nie znalazłem
z tego co pamiętam to szlif 50zł od cylindra, nowy wał + panewki ok 250zł,
do tego ogarnięcie głowicy ok 250zł, uszczelki 60zł, nowy rozrząd + pompa 100zł.Za tysiaka, składając wszystko samodzielnie mamy nówkę silnik
-
do tego ogarnięcie głowicy ok 250zł
Kiedyś widziałem na allegro nową głowicę z uszczelką za chyba 150zł .
-
-
Licznik do Tico
http://allegro.pl/40187-licznik-daewoo-tico-i4934565853.html
-
-
-
A tak na poważnie, to od czego jest ten licznik? Od Seicento?
-
A tak na poważnie,
to od czego jest ten licznik? Od Seicento?Ford Ka
Swoją drogą teraz na yt mi się coś takiego pokazało, widzieli?
-
Tak, już dość dawno widziałem ten filmik. Przegub dość mocno chyba obrywał . Ale najbardziej rozbrajają mnie komentarze typu "Tico tylko do tego się nadaje". Jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają ludzie, którzy nigdy w nim nawet nie siedzieli
-
Myślicie że to może być faktycznie oryginalny błotnik?
http://allegro.pl/blotnik-tico-lewy-prawy-przod-oryginalne-nowe-i5011972410.html
Czy tylko folia bezbelkowa GM?