Koszulka z Tico.
-
jaki koszt takiej
koszulki?Cytat:
Koszulkę zrobiłem sobie na zamówienie za 25zł (+ przesyłka).
-
A kiedy posiadanie
tico było modne? Coś przegapiłem?Boom na najmniejsze DU - ogromny wzrost sprzedaży w roku 1998 i chyba 1999.
-
A kiedy posiadanie
tico było modne? Coś przegapiłem?własnie sęk w tym, ze było
mój sąsiad miał świra na punkcie swojego tikacza, dzieciom się bawić nie wolno było w pobliżu jego samochodu (kij, ze parkował na placu zabaw) bo zaraz z okna darł, że mu lakier porysują
A dziś kiedy jeździ Pandą z łezką w oku spogląda na mój Szrocik -
Hehe troche wiocha zalatuje bedziesz w tym chodzil i rozbawial ludzi dookola? Czy zrobiles ta koszulke tylko tak dla siebie zeby miec?
-
Hehe troche wiocha zalatuje
Skoro jesteś uprzedzony do tego samochodu, to nie zaglądaj tu
-
Hehe troche wiocha
zalatuje bedziesz w tym chodzil i rozbawial ludzi dookola? Czy zrobiles ta
koszulke tylko tak dla siebie zeby miec?O! To przy okazji:
Cytat:
A wracajac do tematu mam ten film na komputerze moge wam podeslac ale to jutro bo juz mi sie nie chce dzis kombinowac...
KLIK
Gwoli ścisłości: "jutro" minęło ponad miesiąc temu.
I co z obietnicą?
Na priva też odpowiedzi się nie doczekałem... -
leo daj spokój.
Olewajcie takich i już. -
ja bym dał napis "dziwki, cycki, sex na dziko, to nie dla mnie jeżdżę tico" , wiedziałem gdzieś na demotywatorach
-
leo daj spokój.
Olewajcie takich i już.Ależ ja naprawdę chętnie obejrzałbym ten film...
Albo się zobowiązuje i wywiązuje, albo... -
Ależ ja naprawdę
chętnie obejrzałbym ten film...
Albo się
zobowiązuje i wywiązuje, albo...Dziwny jestes troche kolego. Nie siedze codziennie pol dnia przy komputerze tylko mam inne zajecia i nie mialem czasu, a od ciebie tylko dostaje jakies durne prywatne wiadomosci jakbym MUSIAL to zrobic. Wyluzuj troche bo przeginasz. Chetnie bym to wrzucil pozostalym userom ale jesli tym sposobem ty tez masz to dostac to nie wrzuce tego wcale. Podziekujcie wszyscy temu dziwnemu gosciowi.
-
Dziwny jestes
troche kolego. Nie siedze codziennie pol dnia przy komputerze tylko mam inne zajecia
i nie mialem czasu, a od ciebie tylko dostaje jakies durne prywatne wiadomosci
jakbym MUSIAL to zrobic. Wyluzuj troche bo przeginasz. Chetnie bym to wrzucil
pozostalym userom ale jesli tym sposobem ty tez masz to dostac to nie wrzuce tego
wcale. Podziekujcie wszyscy temu dziwnemu gosciowi.Kolega nie jest dziwny . Jest wręcz . Za to ty jesteś dziwny bo strzelasz focha o krótki filmik którego zapewne nie masz na kompie. Więc było nie robić nadziei innym.
Podziękujemy tobie za udział w życie forum.
-
Nie siedze codziennie pol dnia przy komputerze
tylko mam inne zajecia i nie mialem czasuA na pisanie durnych postów to jakoś masz czas
Chetnie bym to wrzucil pozostalym userom ale jesli tym sposobem
ty tez masz to dostac to nie wrzuce tego wcale.I tak byś tego nie wrzucił.
Podziekujcie wszyscy temu dziwnemu gosciowi.
Raczej panu już dziękujemy.
-
Dziwny jestes troche kolego.
A ty uprzedzony
Nie siedze codziennie pol dnia przy komputerze tylko mam inne zajecia
i nie mialem czasu,Przecież sam się zadeklarowałeś, że udostępnisz ten filmik, więc o co ci teraz chodzi
Chetnie bym to wrzucil pozostalym userom
To na co czekasz
Dziękujemy tobie
-
Dziwny jestes
troche kolego. Nie siedze codziennie pol dnia przy komputerze tylko mam inne zajecia
jakbym MUSIAL to zrobic.Czyli rozumiem, że słowo obiecuję, czyli obietnica nic dla Ciebie nie znaczy i nie obliguje do niczego???
Wyluzuj troche bo przeginasz. Chetnie bym to wrzucil
pozostalym userom ale jesli tym sposobem ty tez masz to dostac to nie wrzuce tego
wcale.Łaski nie robisz...
A ja dziękuję Tobie za słowa bez pokrycia...
-
Dziwny jestes
jakbym MUSIAL to zrobic. Wyluzuj troche bo przeginasz.No i postawiłeś mnie do pionu...
Napisałeś, że masz i jutro wrzucisz. Po 8 dniach (wychodząc z założenia, że zapomniałeś po prostu) przypomniałem ci GRZECZNIE krótkim privem, pytając:Cytat:
Witam.
Obiecałeś ludziom filmik na Tico. Pamiętasz? Będzie?Priva odczytałeś, odpowiedzi do dziś nie dostałem. Mnie wychowano tak, że dotrzymuję danego słowa i jestem odpowiedzialny za to, co mówię. Nie wiedziałem, że jest to "dziwne" i po złożeniu jakiejkolwiek obietnicy trzeba "wyluzować", bo niczego się nie musi. Nigdy w życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby coś naobiecywać, potem to olać i jeszcze być nieuprzejmym w stosunku do kogoś, kto o tej obietnicy przypomni.
Teraz pochwal się, czego to jeszcze nie masz: może w garażu prócz audi stoją dwa porsche i trzy lamborghini? Zaoferuj wszystkim darmową przejażdżkę każdemu, kto się zgłosi. Pisanie głupot przecież nic nie kosztuje, a twoje ego rośnie.Chetnie bym to wrzucil
wcale. Podziekujcie wszyscy temu dziwnemu gosciowi.Podczas rejestracji musiałeś zaakceptować regulamin, którego punkt 6 wyraźnie mówi, że to miejsce przeznaczone jest dla ludzi dorosłych.
Zmień forum na piaskownicę, będziesz bardziej "u siebie".
EOT, bo szkoda czasu i kolejnych słów. -
Mnie wychowano tak, że dotrzymuję danego słowa i jestem
odpowiedzialny za to, co mówię. Nie wiedziałem, że jest to "dziwne" i po złożeniu
jakiejkolwiek obietnicy trzeba "wyluzować", bo niczego się nie musi. Nigdy w życiu
nie przyszłoby mi do głowy, żeby coś naobiecywać, potem to olać i jeszcze być
nieuprzejmym w stosunku do kogoś, kto o tej obietnicy przypomni.Moze i cie wychowano, tyle ze chyba dosc trudne dziecinstwo miales. W zyciu sobie za bardzo nie radzisz ze tutaj macho zgrywasz?
Teraz pochwal się,
czego to jeszcze nie masz: może w garażu prócz audi stoją dwa porsche i trzy
lamborghini?Masakra.. brak slow moje audi to zwykle wozidlo z 97 roku Twoja wypowiedz idealnie pasuje do typowego zakompleksionego polaka z piwem w reku przed komputerem
-
Wyjdź.
-
Moze i cie
wychowano, tyle ze chyba dosc trudne dziecinstwo miales. W zyciu sobie za bardzo nie
radzisz ze tutaj macho zgrywasz?Gdybyś znał kolegę miałbyś inne zdanie. Ja pomimo że go nie widziałem wiem kim jest.
Nie wiem czemu jeszcze starasz się coś tłumaczyć skoro zawiniłeś. A tylko winni się tłumaczą.
Masakra.. brak slow
moje audi to zwykle wozidlo z 97 roku Twoja wypowiedz idealnie pasuje do
typowego zakompleksionego polaka z piwem w reku przed komputeremTo ty masz kompleksy gdyż już nie radzisz sobie w życiu.
-
Moze i cie
wychowano, tyle ze chyba dosc trudne dziecinstwo miales. W zyciu sobie za bardzo nie
radzisz ze tutaj macho zgrywasz?
Masakra.. brak slow
moje audi to zwykle wozidlo z 97 roku Twoja wypowiedz idealnie pasuje do
typowego zakompleksionego polaka z piwem w reku przed komputeremOdpocznij od forum, ochłoń.