Chip tuning w tico...naciągacze czy może fenomen?
-
może niedługo ten
chip będzie w telezakupach mango?
stosował ktoś
kredki mango do naprawiania lakieru? ile kredek mango potrzebuję żeby zamalować
wypryski na rantach drzwi i progach? tak 20 wystarczy?kolego z Łodzi adbuster youtubowy przetestował kredki mango! polecam materiał wszystkim!
-
kolego z Łodzi
adbuster youtubowy przetestował kredki mango! polecam materiał wszystkim!widzialem glupia sprawa ale kredki mango dzialaja , ale tylko jesli rysa nie doszla do podkladu
-
Przeglądałem
właśnie allegro i znalazłem bardzo interesującą
aukcję:http://allegro.pl/chiptuning-daewoo-tico-0-8-41km-chip-tuning-i3031581434.html
Słyszałem już o
tym, ale w samochodach z silnikami TurboDiesla.
Co myślicie na ten
temat...oszustwo czy też nie?koles sie zapedzil , do matiza to i owszem mozna cos podebrac ale tico
-
odświeżam temat
w odpowiedzi na tą aukcję http://allegro.pl/show_item.php?item=3140179752
dostałem email zwrotny następującej treści:
"Witam.Jest kilka rodzai Tico z czujnikiem lub bez - proszę zdjąć obudowę od filtra powietrza
i zrobić zdjęcie oraz okolice tego filtra za filtrem itd - zobaczymy jakie tam są czujniki.Pozdrawiam Miziołek"
czyżbym czegoś nie wiedział? może ma to coś wspólnego z ogólnie mówiąc instalacją od klimy?
-
odświeżam temat
w odpowiedzi na tą
aukcję http://allegro.pl/show_item.php?item=3140179752
dostałem email
zwrotny następującej treści:
"Witam.
Jest kilka rodzai
Tico z czujnikiem lub bez - proszę zdjąć obudowę od filtra powietrza
i zrobić zdjęcie
oraz okolice tego filtra za filtrem itd - zobaczymy jakie tam są czujniki.
Pozdrawiam
Miziołek"
czyżbym czegoś nie
wiedział? może ma to coś wspólnego z ogólnie mówiąc instalacją od klimy?Niezły bajkopisarz Szkoda, że nie napisał jeszcze "rodzaji"
-
jak ktoś ma takie zdjęcia pod ręką to niech tu wrzuci,
prześlę temu Panu i zobaczymy co powie -
Niezły bajkopisarz
Żeruje na ludzkiej niewiedzy i naiwności po prostu...
-
Mam takie
-
dzięki za zdjęcia, posłałem gościowi
no i dostałem już odpowiedź:
"Witam. Niestety to jest model Tico bez czujnika temperatury i nie mam możliwości podłączenia chipa. Pozdrawiam i życzę miłego dnia"aż nasuwa się pytanie żeby przesłam foto modeli gdzie ów czujnik występuje
-
dzięki za zdjęcia,
posłałem gościowi
no i dostałem już
odpowiedź:
"Witam. Niestety to
jest model Tico bez czujnika temperatury i nie mam możliwości podłączenia chipa.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia"
aż nasuwa się
pytanie żeby przesłam foto modeli gdzie ów czujnik występujeKoleś coraz bardziej się pogrąża
-
dzięki za zdjęcia,
posłałem gościowi
no i dostałem już
odpowiedź:
"Witam. Niestety to
jest model Tico bez czujnika temperatury i nie mam możliwości podłączenia chipa.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia"
aż nasuwa się
pytanie żeby przesłam foto modeli gdzie ów czujnik występujeMam pomysł żeby sprawdzić tego gościa
Dorwie jakiś czujnik powietrza zasysanego i zamontuję.Ciekawe jaką da instrukcję montażu tego "boxa". -
Nie wiem jak to jest ale to się nadaję do zgłoszenia do Allegro.