Wklejam tutaj bo szybko zniknie,Tico w super stanie,20kk,3400zł
-
nie Sharky,nie myje
bo moment zerdzewieje a tak to ma dosyć dobra osłonę co by szybciej rdza go nie
zjadała w miejscach gdzie lakieru brak czy w wgnieceniach.
Gdyby był z nierdzewni to nie ma problemu umył bym go.Chyba sam nie wierzysz w to co napisałeś
Jak już poprzednicy napisali, taki brud może jedynie w dłuższym okresie czasu utrzymywać wilgoć niż czysta powierzchnia. Na pewno nie stanowi on izolacji przeciw wilgoci -
nie Sharky,nie myje
bo moment zerdzewieje a tak to ma dosyć dobra osłonę co by szybciej rdza go nie
zjadała w miejscach gdzie lakieru brak czy w wgnieceniach.
Gdyby był z
nierdzewni to nie ma problemu umył bym go.Czytam i własnym oczom nie wierzę W myśl zasady: niemycie wydłuża życie? Pokaż jakieś foto, bo to jest z pewnością ewenement
-
Patrzę i oczom własnym nie wierzę... Ja przyznaję się do dwumiesięcznego (może trzy) niemycia samochodu, ale jest tylko podyktowane pogodą za oknem... Przy najbliższym bezśnieżnym i w miarę dodatnim temperaturowo dniu, wezmę się za "pucowanie"
tik taka... -
Lepiej nie miechomiecho :D:D bo pod zdjęciami będę musiał dodać napis "w rzeczywistości wygląda lepiej...",(uniknę dodatkowych wypowiedzi:) )
Jak widać,świadomie nigdzie go nie wstawiłem,tylko można fotki znaleźć jak był w moich rekach kilka miesięcy.
Od Cpn do Cpn przecieram lampy i szyby
Kupując dla siebie czy dla kogoś auto zawsze mnie interesuje auto pod kątem sprawności mechaniki i jakości elementów które służą do jej umiejscowienia...wygląd jakoś nigdy mnie nie interesował bo jak sami pewno możecie stwierdzić taki element nie ma nic do gadania jak auto stoi przed testem diagnostycznym.
Pragnę zaznaczyć że świadomie to robię od samego początku. -
Często jak coś pisze wywołuje skrajne reakcje...
Osobiście od lat mnie to dziwi bo nigdy nie jest to moim zamiarem...
Stwierdziłem że ktoś potrafi się uśmiechnąć lub odczuć emocje przez wypowiedź to nie ma problemup.s.A tak między nami to czasem ja też was nie rozumiem
-
-
Swego czasu zapisałem sobie rodzyna...jak dobrze pamietam to kosztował 3 tys.
TICO -
http://otomoto.pl/daewoo-tico-przebieg-26-tys-km-C27843564.html
Mam takie zapytanie do was bo:
Niby ma zrobione 25tys tylko,kolorek futurystyczny,zderzak przedni coś nisko spasowany lub maska za wysoko...
Jak sądzicie,auto z takim przebiegiem powinno mieć oryginalny akumulator,czy jednak auto mające swoje lata bez przebiegu ma prawo mieć wyeksploatowany nieużywany akumulator ? -
Niby ma zrobione
25tys tylko,kolorek futurystyczny,zderzak przedni coś nisko spasowany lub maska za
wysoko...Maska nie domknięta/otworzona
Jak sądzicie,auto z
takim przebiegiem powinno mieć oryginalny akumulator,czy jednak auto mające swoje
lata bez przebiegu ma prawo mieć wyeksploatowany nieużywany akumulator ?Jesli więcej stało niż jeździło to aku nie doładowane nie dałoby rady wytrzymać tyle czasu.
Opony to siakieś dziwne
Co to za typ? -
Maska nie
domknięta/otworzona
Jesli więcej stało
niż jeździło to aku nie doładowane nie dałoby rady wytrzymać tyle czasu.
Opony to siakieś
dziwne
Co to za typ?A to nie dębica d-124 przypadkiem?
-
Ciekawe tylko co się stało z tylnym zderzakiem, wygląda na zmęczony życiem
-
Ciekawe tylko co
się stało z tylnym zderzakiem, wygląda na zmęczony życiemSamochód, pomimo przebiegu nie jest nowy, może ma bogatą przeszłość Ale obejrzeć warto
-
Samochód, pomimo
przebiegu nie jest nowy, może ma bogatą przeszłość Ale obejrzeć wartoDodatkowo kolor jest dosyć taki wyraźny z daleka,dlatego od razu rzucił mi się w oczy.
Dla znawcy tematu po 2 minutach przy nim by już było jasne czy warto bo z tych zdjęć i ten przebieg bardzo korzystny oczywiście nie wliczając tej maski. -
Ten tylny zderzak w sumie jak i przedni od razu widać że malowany domowymi sposobami,może wersja była z czarnymi za to przód auta za nisko spasowany.
Ale za to bardzo ładnie wysoko stoi. -
Kolor rzadki, ale fabryczny - były takie.
Tylny zderzak chyba nie był malowany domowym sposobem, raczej są to odpryski i otarcia eksploatacyjne. Dziwna sprawa - nie pamiętam, żeby ktoś z innym kolorkiem skarżył się na podobne usterki, za to przed laty był wątek z odpryskiem dokładnie takiego samego lakieru na przednim zderzaku, spowodowany działaniem ciśnienia wody na myjni - KLIK - zdjęcia już nie ma, niestety. Pewnie lakier jakoś szczególnie nietrwały na plastiku...
Opony - szok. Jakieś terenówy... -
Widywałem te oponki na jednym białym tico w Lbl prawie codziennie bo czesto stało obok min. przez rok jakiś starszy Pan zakupił bolida jak tam w tedy mieszkałem.
Jest to Dębica 135 r12 z dosyć epokowym bieżnikiem choć 100% nie dam. -
Te opony to były zimówki do maluchów na 12 koła zanim weszły frigo. Znajomy takie kupił nówki gdzieś w roku 96-98.
-
Te opony to były
zimówki do maluchów na 12 koła zanim weszły frigo. Znajomy takie kupił nówki gdzieś
w roku 96-98.Wyczesane te gumy - jak z Samuraja
Jak ktoś mieszka w okolicach ze słabymi drogami/drogami gruntowymi to cały rok można na nich śmigać Prawdziwe opony Mud&terrain
Ale na mokrym asfalcie to musi mieć drogę hamowania jak lokomotywa
Ale Tico samo w sobie ładne - zawsze mi się ten kolorek podobał - po modernizacji z 1999/2000 roku takie dawali, bo pochodzi on z palety kolorów Lanosa, więc zderzaki też lakierowane w serii
-
-
Oferta wydaje się być interesująca.
Zastanawiam się, czy już w roczniku 1998 z elektrycznymi szybami i spojlerem nie powinny być również lakierowane zderzaki.
Sprzedający zapewnia, że nic nie było lakierowane, ale skąd na uszczelce przednich drzwi na sporej długości widać ślady po wycieraniu białej farbySzkoda, że zdjęcia nie są zrobione w jasny dzień.