Co dziś dłubałem w tico? (2013)
-
Felix... Post
rzeczywiście pasuje do tematu wątku jak ulał.
Pomykaj z takimi
wpisami na kącik "yps" (znajdziesz go na dole) - tam jest odpowiednie miejsce i tam
rozszarpiemy temat na kawałki.
PS. Współczuję. Mam
nadzieję, że kolega zapłacił.Okey sorka za to
Leo od czego pochodzi tunel koło lewarka zmiany biegów w twoim tico?
Dzisiaj profilaktycznie przedmuchałem filtr powietrza bo troszkę zakurzony był i usunięcie oraz usunąłem wyciek oleju pod pokrywa zaworów,nowa uszczelka 9zł i jeszcze trochę silikonu dodałem do tego. Silikon tylko tak żeby lepiej trzymało
-
Hehe, tak samo, jak
u mnie...
Fajnie się trzyma,
prawda? Tylko trzeba się przyzwyczaić do wyciągania paluszków.Już dawno się przyzwyczaiłem, bo poprzednia też miała podobne odległości
-
też taką miałem
idealnie pasuje ta z mk2 gti - nawet nie trzeba pod kierunki nic rzeźbić
tylko taką dostać ciężko -
Chyba chodzi Ci o tunel w tico Miecha, jeśli mnie wzrok nie myli to tunel pochodzi ze swifta mk2?
-
Chyba chodzi Ci o
tunel w tico Miecha, jeśli mnie wzrok nie myli to tunel pochodzi ze swifta mk2?Nie, jest to tunel fabryczny tico, wraz z konsolką, która też jest fabryczna
-
Wymiana kół na letnie 13'
-
Nie, jest to tunel
fabryczny tico, wraz z konsolką, która też jest fabrycznaA to przepraszam swoją drogą nie wiedziałem, że w tico były takie fajne tunele montowane
-
Chyba chodzi Ci o
tunel w tico Miecha, jeśli mnie wzrok nie myli to tunel pochodzi ze swifta mk2?Tak tak chodziło o miecho, źle spojrzałem
Gdzie taki tunel można nabyć, na allegro puściutko ;/
Szroty? -
Tunel zostaje ten co masz. Potrzebujesz konsolkę - półeczkę na kasety magnetofonowe i najlepiej jeszcze popielniczkę z mocowaniem pod konsolę. Tu masz zdjęcia i numery części: http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=sho...true#Post959136 Obecnie nowa konsolka jest nie do kupienia, jedynie sporadycznie trafiają się używki na Allegro lub na szrocie.
-
A to przepraszam
swoją drogą nie wiedziałem, że w tico były takie fajne tunele montowaneA były, były
-
zabezpieczanie podwozia - bardziej chyba rdzy
zakup przewodu hamulcowego odcinek korektor - przewód elastyczny, oryginalny GM ^^
jutro wymiana -
Okey sorka za to
Leo od czego
pochodzi tunel koło lewarka zmiany biegów w twoim tico?Jak już wiadomo, to u Miecha takie cuda.
U mnie jest zupełnie co innego - obudowa z półeczką i szufladkami na kasety. Całość flokowana na szary kolor. Rzemieślniczy produkt, kiedyś podobno za ciężkie pieniądze dostępny w Norauto; nie wiem, nie interesowałem się. Dostałem kiedyś w prezencie od Voytassa, który miał ją od Jankesa (stara gwardia). -
Montaż silników tylnych szyb, wykonanie całej instalacji do tego i podłączenie domykania - ponad 25m przewodu
-
Ja dziś odkurzyłem auto. Jutro może go umyję.
-
Ja dziś umyłem, ale nie zdążyłem odkurzyć
-
Ja dziś umyłem i za woskowałem auto. Na parę miesięcy spokój.
-
Wymiana osłony przegubu prawego która wytrzymała niecały rok!
Dłubanie podłokietników z drewna!
-
wymiana paska alternatora, stary nie miał już połowy zębów
pytanie:
czy gumy stabilizatora wymienię bez rozpinania wachacza? (strona prawa) -
pytanie:
czy gumy
stabilizatora wymienię bez rozpinania wachacza? (strona prawa)Jęśli chodzi Ci o rozpinanie wahacza od zwrotnicy to nie potrzeba tego robić przy wymianie gum stabilizatora.Jedynie trzeba całkowicie odkręcić stabilizator z obydwu stron
-
czy gumy
stabilizatora wymienię bez rozpinania wachacza? (strona prawa)Gumy trzymające stabilizator do podwozia wymienisz bez rozłączania go od wahacza. Stabilizator przykręcony jest dwoma metalowymi obejmami a pod nimi są gumy. Odkręcisz obejmę, wymienisz gumę i to wszystko;)