Katalog części Tico
-
A w jakim wątku można się przedstawić?
-
-
-
Cześć,
możesz mi podesłać
ten katalog? Miałem lekkiego dzwona i muszę trochę części kupić a bez katalogu
części ani rusz.Aktualnie jestem na wyjeździe, jeśli nikt wcześniej ci nie pomoże, to za kilka dni go poszukam.
-
Dziękuję za informację. Cały czas poszukuje tego katalogu.
-
Dziś powinienem skończyć wstępną wersje on-line więc najpóźniej jutro rano zapodam tu linka
-
Katalog jest już dostępny TUTAJ
Muszę jeszcze dużo poprawić ale w obecnej wersji można z niego korzystać.
Docelowo będzie on przerobiony na wersję tekstową dla łatwiejszego wyszukiwania części po numerze lub nazwie, menu obrazkowe i kilka innych rzeczy. -
Piękny!
Rzeczywiście, jest jeszcze trochę do podłubania, ale podoba mi się.
Daję link do Linkowni, niech wisi i będzie stale pod ręką.Niniejszym udzielam kol. Batonowi oficjalnej pochwały i składam wyrazy uznania.
-
Dziękuję za wyrazy uznania
Zastanawiam się jeszcze czy nie udostępnić strony tylko zlosnikiowym użytkownikom
co o tym myślicie -
Dziękuję za wyrazy uznania
Zastanawiam się jeszcze czy nie udostępnić strony tylko zlosnikiowym użytkownikom
co o tym myślicieJa mogę być tylko "za".
-
świetna robota, dzięki za poświęcony czas. Katalog na pewno się przyda
Moim zdaniem katalog powinien być ogólnodostępny, możesz natomiast tak jak jest teraz reklamować Zlosnika linkami, jakimś bannerem, itd
-
Odgrzebany temat ale.... link przestał działać :(
Czy ktoś z kolegów ewentualnie ma zapisany ten katalog na dysku? -
@tom83ek
Katalog ze strony: http://battico.wixsite.com/tico-katalog
wczoraj (korzystałem z niego) i teraz też działa, może serwer chwilowo był wyłączony albo nie miałeś połączenia z internetem. -
@ryszard powiedział w Katalog części Tico:
wczoraj (korzystałem z niego) i teraz też działa, może serwer chwilowo był wyłączony albo nie miałeś połączenia z internetem.
Ja jak kliknę linka mam pustą stronę.
-
Odśwież i poczekaj na załadowanie się strony.
U mnie w pracy strona jest blokowana przez antywirusa (wykrywa "małe zagrożenie", ale blokuje). W domu była biała strona, ale po odświeżeniu poszło. Znaczy działa.
-
Na FireFox nadal nawet z odświeżaniem mam białą stronę. Jedynie działa na EDGE Win 10 .
-
Faktycznie może być coś z Firefoxem, bo też miałem białą stronę, a dzisiaj o dziwo na firefoxie poszło
-
Na firefox u mnie nie działa, na szczęście ruszyło na Chromie.