SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
No to meldować się
- kto będzie
-
W którym miejscu parkingu się spotykamy? Może gdzieś na uboczu? Proponuję najdalej wysunięty w stronę szpitala skrawek parkingu
-
No to meldować się
- kto będzie
Zgłaszam się.
-
Może jak wyrobię, to wpadnę, ale to na 0,5h max.
-
W którym miejscu
parkingu się spotykamy? Może gdzieś na uboczu? Proponuję najdalej wysunięty w stronę
szpitala skrawek parkinguTam gdzie zwykle...stali bywalcy wiedzą
A dla reszty mapka
-
Tam gdzie
zwykle...stali bywalcy wiedzą
A dla reszty mapkaDokładnie o tym miejscu pomyślałem
-
No i po wszystkim
Do następnego
brak -
Jako że tak tradycja nakazuje... Spot był mieszany - zlosnikiowo / autokącikowy
Dzięki wszystkim za spotkanie - było bardzo sympatycznie, kawa niezła i myślę, że trzeba będzie powtórkę zrobić - może w jeszcze większym gronie
No to parę fotek:
Do następnego
PS Przepraszam za jakość zdjęć, ale robione były komórką - do tego po ciemku przy padającym śniegu
-
Nie było źle, szkoda, że musiałem zawinąć szybko. Teraz pozostaje czekać na wiosne i zrobić coś większego
-
Nie było źle,
szkoda, że musiałem zawinąć szybko. Teraz pozostaje czekać na wiosne i zrobić coś
większegoI może plenerowego w jakimś ciekawym miejscu? Jakiś grill na rozpoczęcie ciepłego sezonu może?
-
Np na lisiej górze jest fajne miejsce, w tamtym roku jeszcze dało się tam dojechać samochodami (zdjęli zakaz). Można tam coś wykombinować
Ja z trabanciarzami robiłem grilla na podpromiu na asfalcie
-
Np na lisiej górze
jest fajne miejsce, w tamtym roku jeszcze dało się tam dojechać samochodami (zdjęli
zakaz). Można tam coś wykombinowaćDobry pomysł
Ja z trabanciarzami
robiłem grilla na podpromiu na asfalcieOstro
-
Kto chętny? Pewnie jakieś krótkie marznięcie + kawa lub pizza na kolację
-
Zero chętnych? Nikt nie chce się spotkać?
-
Zero chętnych? Nikt
nie chce się spotkać?Jakby jednak kogoś "wzięło" na spota... 18:00 pod Makiem - rondo na Osiedlu Stałym
-
Proponuję około 18:00 na parkingu Carrefour - przy McDonald's w Jaworznie - na Osiedlu Stałym. Dzisiaj oczywiście - czyli 5.03
-
Zapraszam na wiosenno-weekendowego spota w mieście Rzeszów.
Wstępnie planuję go na sobotę 19.03.11 godzina popołudniowa/wieczorna ale jestem również otwarty na inne propozycje (data,godzina).
Miejscówka stała i ta co zwykle...parking E.Leclerc przy wjeździe od ulicy Armii Krajowej
Miła atmosfera gwarantowana
Pogodę postaram się zamówić
Pisać kto może i kto będzie:
1.Slavo -
1.Slavo
2.Zagadka -
1.Slavo
2.Zagadka3. drzonca
-
Hej,
Jeśli o mnie chodzi, to chciałbym w końcu się zjawić - nie wiem jak wyjdzie z sobotą, ale może ktoś będzie miał czas i możliwość spotkania właśnie w piątek 18.03? gdzieś około 16? Jakby co, to jeszcze potwierdze bliżej tego dnia.
Inna sprawa, że we czwartek ma wrócić zima i sypać śnieg .