SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
OK. Wobec tego umawiamy się na niedzielę 14 maja, godz. 12.00.
Miejsce to, co dotychczas - McDonalds na S17 (MOP Markuszów Północ, obok stacji BP, kierunek na Warszawę).
Obyśmy wreszcie trafili na dobrą pogodę. :-) -
A tymczasem w Dęblinie, ok. 30 km w linii prostej od miejsca naszych spotów, napiernicza śnieg... 🤐
-
-
w łodzi też sroga śnieżyca.
-
Kwiecień plecień, bo przeplata: trochę zimy, trochę lata 😀
-
Panowie - zbliża się 14 maja, dzień spotu pod Lublinem (w samo południe).
Drzonca obiecał wziąć mały klucz dynamometryczny do obejrzenia. :-)
Miecho - weź, proszę, HDD ze starego serwera. I napisz, czy chcesz pożyczyć tę wtyczkę do OBDII (Drzonca oferował, ja też mogę wziąć).
Pacior wspominał o lampie stroboskopowej - będzie ktoś chciał zapłon ustawiać?A w ogóle - kto będzie? Ja na pewno. :-)
Ryszard, dasz się namówić? -
-
No ja nie dam rady. 😞
-
-
-
Panowie - zbliża się 14 maja, dzień spotu pod Lublinem (w samo południe).
Drzonca obiecał wziąć mały klucz dynamometryczny do obejrzenia. :-)
Miecho - weź, proszę, HDD ze starego serwera. I napisz, czy chcesz pożyczyć tę wtyczkę do OBDII (Drzonca oferował, ja też mogę wziąć).
Pacior wspominał o lampie stroboskopowej - będzie ktoś chciał zapłon ustawiać?A w ogóle - kto będzie? Ja na pewno. :-)
Ryszard, dasz się namówić?Jeszcze do końca nie wiem jak tam z moim czasem ale chyba dam się namówić.
-
-
To już jutro. Wezmę klucz dynamometryczny. Miecho - chcesz interfejs OBDII? Mam wziąć coś jeszcze?
-
Jeżeli ktoś dysponuje to może zabrać miernik lakieru :)
Ja poszukam dla Leo podkładki pod gaźnik ;) -
To już jutro. Wezmę klucz dynamometryczny. Miecho - chcesz interfejs OBDII? Mam wziąć coś jeszcze?
Hmm, błędy już sprawdziłem. Problem jednak nie został rozwiązany. Czujnik jest sprawny, podejrzewam gdzieś przerwę w instalacji. Nie wiem czym przyjechać, bo santek raz działa, raz nie...
-
@miechomiecho na holowanie z naszej strony nie licz, chyba że Leo Dastera weźmie 😋
-
Chyba nie będę podejmował takiego ryzyka ;)
-
-
@miechomiecho na holowanie z naszej strony nie licz, chyba że Leo Dastera weźmie 😋
Jeśli trzeba wziąć holownik, niech Miecho da znać telefonem do 11-stej...
Bo na razie mam inny plan. :-) -
Pogoda Wam dopisała. Przez chwilę jak się przebudziłem koło 10 rano pomyślałem że może bym podjechał na jakąś godzinkę ale niestety nie wypaliło .