SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Pogoda Wam dopisała. Przez chwilę jak się przebudziłem koło 10 rano pomyślałem że może bym podjechał na jakąś godzinkę ale niestety nie wypaliło .
Szkoda. Bo fajnie było. :-)
Przyjechały 4 tica, 1 alto i 1 etz (jak to Pacior stwierdził, aż grzech byłoby nie wziąć jej na taką pogodę). :-)
Zjawił się dawno niewidziany Keszakul i poznaliśmy kolegę Ryszarda. Poza tym stały squad: Drzonca, Pacior, Miecho i ja. Pogoda bardzo dobra. Od południa do 18.30 szybciutko zleciało.
Oglądaliśmy wszyscy PMa; jakby nie było, perełkę w naszym gronie. Fajny, niezgniły egzemplarz, no i trochę inny od naszych.
Paciorowi dziękuję za uszczelki, w wolnych chwilach będę próbował działać z tym moim gaźnikiem - będąc spokojnym, że uszczeleczki leżą i można gaźnik rozkręcać.Ja byłem o 19.15 w domu (jadąc jednośladem, korki nie są problemem).
Proszę meldować się po powrocie, panowie! :-) No i fotki poprosimy (niekoniecznie tylko te najlepsze). -
Ja z Miechem również dojechaliśmy do domu bez przeszkód. Po dokonaniu transakcji z podłokietnikami i przełącznikiem do szyb i obejrzeniu Hyundaia Santa Fe, Alfy 156, Volvo 940 i Oli - córy Miecha wrócilismy do rzeczywistości :) Panowie Leo pacior Ryszard i Miecho dziękuję za spot i wspaniale spędzony czas. Miło było spotkać się po latach i poznać nowego kolegę :)
P.S
Pomimo nadmiaru obowiązków obiecuję częściej bywać na forum panowie Moderatorzy ;)
-
Spot udany, oby więcej takich i częściej :) Melduję się dopiero dziś, mimo, że w domu byłem pierwszy :)
-
Dziękuję za spotkanie, możliwość poznania kolegów i obejrzenia pojazdów. Czas upłynął w miłej atmosferze przy wyśmienitej pogodzie. Z powrotem do domu było trochę już gorzej bo przed obwodnicą Garwolina był karambol, policja wprowadziła ruch wahadłowy i utworzył się wielokilometrowy korek. Duże wrażenie zrobiło na mnie P-M Paciora w ciekawym wystroju wnętrza i w wyjątkowo dobrym stanie blacharskim oraz motocykl Leo, który prezentował się jak nigdy nieużywany, żadnej ryski, pełen połysk - po prostu: igiełka - perełka.
-
@ryszard Fajnie, że udało Ci się wygospodarować czas i przyjechałeś. Mam nadzieję, że spotkamy się następnym razem. Zapewne poznasz wtedy Jaca, może jeszcze ktoś da się namówić? :-)
Zaś wszystkim Kolegom dziękuję za dobre słowa o mojej Eci :-) - w takich sytuacjach można się przekonać, że warto zainwestować trochę kasy, pracy, a przede wszystkim uporu w takie przedsięwzięcie - wtedy efekt jest. :-)
-
Mnie nie ma w terminie 28.04 - 03.05. Będę na Podkarpaciu.
-
-
Mi bardziej pasuje niedziela niż sobota.
-
@miechomiecho oki, czyli niedziela.
teraz niech zainteresowani się opowiedzą za datą, moja propozycja to 27 maja -