SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Popieram Paciora. To powinien być przyjemny czas, umożliwiający przebywanie na świeżym powietrzu - a nie ma sensu, żebyśmy mokli i trzęśli się z zimna albo przesiedzieli tylko parę godzin w Macu. Nie można było przewidzieć, że będzie taka kiepska, zupełnie niewiosenna aura. Nawet długi weekend zapowiada się deszczowo i zimno...
Dlatego proponuję alternatywny termin 14 maja (też niedziela). Pacior chyba da radę przyjechać, jeśli Drzonca i Miecho też nie mają innych planów - będzie super. Dodatkowo są większe szanse na przyjazd Smisnego; może Jaco też będzie miał wolne? Liczę również na Ryszarda i Likaona. :-) -
-
Mi wstępnie pasuje 14 maja.
-
-
14 maja wstępnie dla mnie ok.
-
-
-
-
OK. Wobec tego umawiamy się na niedzielę 14 maja, godz. 12.00.
Miejsce to, co dotychczas - McDonalds na S17 (MOP Markuszów Północ, obok stacji BP, kierunek na Warszawę).
Obyśmy wreszcie trafili na dobrą pogodę. :-) -
A tymczasem w Dęblinie, ok. 30 km w linii prostej od miejsca naszych spotów, napiernicza śnieg... 🤐
-
-
w łodzi też sroga śnieżyca.
-
Kwiecień plecień, bo przeplata: trochę zimy, trochę lata 😀
-
Panowie - zbliża się 14 maja, dzień spotu pod Lublinem (w samo południe).
Drzonca obiecał wziąć mały klucz dynamometryczny do obejrzenia. :-)
Miecho - weź, proszę, HDD ze starego serwera. I napisz, czy chcesz pożyczyć tę wtyczkę do OBDII (Drzonca oferował, ja też mogę wziąć).
Pacior wspominał o lampie stroboskopowej - będzie ktoś chciał zapłon ustawiać?A w ogóle - kto będzie? Ja na pewno. :-)
Ryszard, dasz się namówić? -
-
No ja nie dam rady. 😞
-
-
-
Panowie - zbliża się 14 maja, dzień spotu pod Lublinem (w samo południe).
Drzonca obiecał wziąć mały klucz dynamometryczny do obejrzenia. :-)
Miecho - weź, proszę, HDD ze starego serwera. I napisz, czy chcesz pożyczyć tę wtyczkę do OBDII (Drzonca oferował, ja też mogę wziąć).
Pacior wspominał o lampie stroboskopowej - będzie ktoś chciał zapłon ustawiać?A w ogóle - kto będzie? Ja na pewno. :-)
Ryszard, dasz się namówić?Jeszcze do końca nie wiem jak tam z moim czasem ale chyba dam się namówić.
-