SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Pozdrowienia dla Miecha, widzianego dziś o 16-stej na wlocie do Lublina.
PS. Czemu nie zwracasz uwagi na tika jadące z naprzeciwka?
-
Nie widziałem żadnego srebrnego dzisiaj A w tym momencie rozmawiałem chyba przez telefon, przez co moja uwaga była skupiona na drodze
-
Mojego trudno nie zauważyć ze względu na charakterystyczne światła dzienne. Bardzo niewiele jest takich.
-
Mojego trudno nie
zauważyć ze względu na charakterystyczne światła dzienne. Bardzo niewiele jest
takich.Może za szybko jechałeś i dlatego Cię nie zauważył
-
Może za szybko
jechałeś i dlatego Cię nie zauważyłBardzo możliwe. Miecho jechał na pewno wolniej.
-
To kiedy planujecie jakiś spocik znów w Lublinie? Jeszcze nie mam przeglądu zrobionego ale po wypłacie w końcu będę musiał go zrobić.
-
Nie wiem, może najbliższa niedziela będzie OK?
-
Nie wiem, może
najbliższa niedziela będzie OK?Nie mam przeglądu. No w sumie mógłbym ryzykować ale nikt więcej nie pisze o niedzieli.
-
Weekend 27-28.09 lub 4-5.10?
Posucha ostatnio coś...może coś się uda na zakończenie lataTermin do dogadania
Lista:
1.Slavo
2. -
2.10.2014 będę w Rzeszowie
-
2.10.2014 będę w
RzeszowieMam II zmianę
-
Gdzie się podziali wszyscy?Rzeszów żyje?
-
Ledwo dycha.
-
Ledwo ledwo.
-
Ale jednak, wywołani do tablicy ożywają
-
A czy ktoś z Bolesławca/dolny śląsk jest ?
-
Można byłoby się spotkać, pogoda przyjemniejsza, lepiej się jeździ...
Proponuję 10 maja (niedziela), godz. 16-sta. Miejsce: S-17 (trasa Lublin-Warszawa), na McDonaldzie (w kierunku na Wawę).
Wybrałbym się ja, chęć zgłosił też Jaco. Miecho - jak sądzisz, zrobią Ci samochód do przyszłej niedzieli? Jeśli nie, przełożymy spota...
Kto jeszcze chętny byłby? -
Wstępnie jestem za. Jedyny warunek to jeżdżący tikacz A tego obiecać nie mogę, bo za nikogo nie można dziś ręczyć
-
no podjechałbym, 4 godziny w jedną stronę, to gdzieś o 18 musiałbym się zawinąć hihi.
-
Tak, potwierdzam chęć
Mam nadzieję że w mojej pracy nie odwrócą wszystkiego do góry nogami.