Nasi byli... Ticomaniacy, ale już bez Tico
-
Fajne autko i dobrze wygląda :)
-
Kiedy ja takie sobie kupię ? Może jak dożyję emerytury :P
-
@bpx33 Ja samochodom nie przeszkadzam w zmienianiu biegów - niech zmieniają kiedy chcą- byle się wygodnie jeździło :) Wystarczy mi 436 Nm od 1800 obrotów do czerwonego pola :)
@jaco powiedział w Nasi byli... Ticomaniacy, ale już bez Tico:
Kiedy ja takie sobie kupię ? Może jak dożyję emerytury :P
@jaco Też tak myślałem miesiąc i jeden dzień temu...
-
@volcan jak wygram w totka to kupie se takie coś. :)
-
@volcan jak się ma automat to racja ;) Ponoć przydatne ustrojstwo w korkach
-
Ech... i na mnie przyszedł czas...
Długo się wahałem - od 2018 Tikuś stał na przemian w ciepłym garażu z moim Volvo 940 (żeby było sprawiedliwie) i był regularnie przepalany, ale niestety: zabiła go budowa domu a teraz powiększenie rodziny. Córa rodzi się w grudniu, fotelika do Tico nie wsadzę bo strach..., jeszcze ta pandemia cholerna dała się we znaki artystom (oboje z żoną siedzimy w tym gównie... w sensie jesteśmy artystami :) więc to kolejny powód...
Tak czy inaczej Tikacz idzie "do żyda". Na razie ogłoszenia tylko tutaj, na daewooforum i na giełdzie Złomnika. Po to żeby nie kupił go jakiś dostawca pizzy albo inny oszołom...
Także drodzy koledzy, jak możecie rozpuścicie wici, może ktoś chce niezłego SX-a z pełnym wyposażeniem? Blacha nie ta co w koreańcach ale mimo wszystko ten rocznik jednak ma przynajmniej 50% świetności tych importowanych :)
I przy okazji:
Pozdrowieia dla stałych bywalców, weteranów (miecho, pacior, leo) i nowych maniaków tego wspaniałego wynalazku zwanym Tico :)
Ech.... ide chyba strzelę lufę.... smutno mi.... :(
-
@Keszakul Gratulacje z okazji powiększenia rodziny 🙂
Fajnie że ogłoszenia wiszą póki co w takich miejscach, jest szansa że Tico całkowicie nie zniknie z sieci. Też mi było przykro przy sprzedaży, choć z drugiej strony podobnie czułem się widząc go stojącego pod chmurką 😔 -
@pacior Dzięki :) a co do samochodu to i tak zbyt długo stał, niech służy komuś dzielnie jak mi. Cieszę się, ze forum żyje, mimo, że wiekszosc juz bez tikaczy. Miło wrócić na stare śmieci :)
-
@pacior napisał w Nasi byli... Ticomaniacy, ale już bez Tico:
Też mi było przykro przy sprzedaży, choć z drugiej strony podobnie czułem się widząc go stojącego pod chmurką 😔
No, to teraz pod chmurką nie stoi. A co do "przykrości"... przecież zawsze możesz wpaść i się karnąć. 🙂