JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
U mnie niestety klimy nie ma ale kto wie moze kiedys...
-
U mnie niestety
klimy nie ma ale kto wie moze kiedys...niewielu ma.. na forum jest tylko 2 takich co mają:)
-
Witam
Cześć
A o mnie? Nazywam
sie Maciek studiuje budownictwo i kocham majsterkować dlatego tez wybrałem ticoI bardzo dobry wybór - ticachoo to wdzięczny obiekt do majsterkowania. O ile nie trafiłeś na zajeżdżony, zaniedbany egzemplarz... bo w takim przypadku do grzebania może być zbyt dużo.
-
Witamy Miło powitać nowego usera, zapraszamy do dyskusji na forum
-
Witamy,
Kolejny User z moich okolic -
Witam
Mam na imię Wojtek, mieszkam w Katowicach i miesiąc temu zostałem posiadaczem Tico.
Kolor Tikacza to SP1 przez co w grupie znajomych nadano mu imię "Purple Rain", co ze słownika Majów oznacza znikający punkt
Na co dzień zajmuję się sprzedażą materiałów budowlanych, a każdą wolną chwilę staram się spędzać nabijając kilometry na rowerze.Pozdrawiam forumowiczów i dziękuję za przyjęcie do grona !
-
witaj na forum
rośnie nam grupa Katowicka
-
Cześć!
Masz jeden z moich ulubionych kolorów Tico . Od pewnego czasu mijam w Chrzanowie takie, wcale nie zardzewiałe .
Życzę bezproblemowej eksploatacji!
-
No ten mój egzemplarz też dobrze wygląda. Poprzedni właściciel dbał o niego, zauważyłem konserwacje podwozia i profili zamkniętych. A w miejscach gdzie się pojawiła ruda to zaraz były zabezpieczane antykorozja.
-
Witaj
Mój kolor Nie ma takich zbyt wiele
-
Witamy w naszym gronie
Niech Tico służy jak najlepiej
-
witaj na forum
rośnie nam grupa
KatowickaW takim razie czekamy na jakiś śląski spot
-
Jestem za !
-
Witam wszystkich.
Daewoo Tico mam już od 8 lat. Odziedziczyłem go po wujku, który umarł nagle i z racji tego, że to pamiątka rodzinna bardzo rzadko go używałem. Jego rocznik, to 2000. Niestety jakiś rok temu moje podstawowe auto padło i użyłem pamiątki. Niestety miałem pecha i zdarzył się dzwon. Nie jakich makabryczny ale przód trochę pognieciony i trzeba co nieco powymieniać. Ponieważ to pamiątka, więc musi to być zrobione bez lipy i dlatego potrzbuję katalogu części. -
witaj dobrze że chcesz o niego zadbać
o katalog może być ciężko, ale myślę że powinieneś dać sobie radę bez niego.
Utwórz nowy wątek o swoim pojeździe, wstaw zdjęcia żebyśmy mogli zobaczyć jak to wygląda i napisz skąd jesteś, sam chętnie mogę przekazać parę części -
Cześć!
Dokładnie tak jak napisał kolega Pacior, zrób wątek o swoim aucie i daj jakieś fotki. Postaramy się jakoś pomóc
-
A ja postaram się udostępnić dziś katalog online w wersji beta
-
Zapoznałem się i będę korzystał,aczkolwiek to troszkę zajmie ,ale jak coś to będę szukał Inna kwestia,że główny mechanik naszego klubu japońców uzywa Tico ,aby latać po części do sklepu więc sam Tico zna doskonale
-
W wielu miejscach Tico jest osiołkiem roboczym. Najczęściej nienarzekającym...
-
Witam wszystkich Ticomaniaków. Man tą bestię od 16 miesięcy, i sporo mi zatruła krwi. Na szczęście mam smykałkę do mechaniki i z pomocą wujka GOOGLE jakoś daje rade. Jeszcze nigdy od zakupu nie byłem u mechanika w warsztacie ( oprócz przeglądów ). Tico '99, niebieski, 195 kkm. Po 3 biciach. Jestem 2 właścicielem