Wybory do PE
-
napisał 28 maj 2019, 07:55 ostatnio edytowany przez
@BPX33 napisał w Wybory do PE:
Chyba muszę częściej "nie chodzić" to frekwencja w końcu dobije do 75-80%...
Niestety ale tak to chyba nie działa :/
Podobno 70% osób w wieku 18-29 lat nie było na wyborach... -
Podobno 70% osób w wieku 18-29 lat nie było na wyborach...@Gooral > Podobno 70% osób w wieku 18-29 lat nie było na wyborach...
Widać to po polaryzacji, wśród młodych, szczególnie uczniów jest nadreprezentacja naziolków i "postępowców".
-
Podobno 70% osób w wieku 18-29 lat nie było na wyborach...napisał 28 maj 2019, 14:59 ostatnio edytowany przez@Gooral napisał w Wybory do PE:
Podobno 70% osób w wieku 18-29 lat nie było na wyborach...
Ja zawsze chodziłem, więc pierwszy raz zasiliłem grupę 70%... :P
-
napisał 28 maj 2019, 17:27 ostatnio edytowany przez
byłem, głos oddany na konfederację. Jak sytuacja powtórzy się jesienią to jesteśmy zgubieni, lata tłuste się kończą, jesteśmy na ich szczycie, jak akurat kryzys trafi na pis to się nie pozbieramy z kolan.
-
byłem, głos oddany na konfederację. Jak sytuacja powtórzy się jesienią to jesteśmy zgubieni, lata tłuste się kończą, jesteśmy na ich szczycie, jak akurat kryzys trafi na pis to się nie pozbieramy z kolan.
@smisnykolo powiedz mi, bo jestem autentycznie ciekawy. Czemu oddałeś głos na konfederację?
-
@smisnykolo powiedz mi, bo jestem autentycznie ciekawy. Czemu oddałeś głos na konfederację?
napisał 29 maj 2019, 10:00 ostatnio edytowany przez@esen ciężko byłoby opisać wszystkie powody, ale z marszu to jedyna prawica jaka istnieje, jedyna opcja za wolnością gospodarczą zmniejszeniem obciążeń podatkowych. Jedyna opcja która zabrała głos w sprawie nieuzasadnionych roszczeń żydowskich czyli ustawę 447.
-
@esen ciężko byłoby opisać wszystkie powody, ale z marszu to jedyna prawica jaka istnieje, jedyna opcja za wolnością gospodarczą zmniejszeniem obciążeń podatkowych. Jedyna opcja która zabrała głos w sprawie nieuzasadnionych roszczeń żydowskich czyli ustawę 447.
@smisnykolo nie przeszkadza ci rasizm, fanatyzm i faszyzowanie?
-
@smisnykolo nie przeszkadza ci rasizm, fanatyzm i faszyzowanie?
napisał 29 maj 2019, 13:05 ostatnio edytowany przez@esen przeszkadza mi że konfederacja jest przedstawiana w sposób który opisałeś w mediach głównego ścieku.
-
@esen przeszkadza mi że konfederacja jest przedstawiana w sposób który opisałeś w mediach głównego ścieku.
@smisnykolo napisał w Wybory do PE:
@esen przeszkadza mi że konfederacja jest przedstawiana w sposób który opisałeś w mediach głównego ścieku.
czyli panowie z RN i ONR to demokraci a te chodzenie z pochodniami i okrzyki w stylu "śmierć wrogom ojczyzny" to propaganda mediów?
-
czyli panowie z RN i ONR to demokraci a te chodzenie z pochodniami i okrzyki w stylu "śmierć wrogom ojczyzny" to propaganda mediów?
napisał 29 maj 2019, 16:36 ostatnio edytowany przez@esen Wpisałem sobie to w google, takie coś mi wyskoczyło https://prawy.pl/61280-leszek-zebrowski-smierc-wrogom-ojczyzny/
-
@esen Wpisałem sobie to w google, takie coś mi wyskoczyło https://prawy.pl/61280-leszek-zebrowski-smierc-wrogom-ojczyzny/
@smisnykolo ok, czyli ci nie przeszkadzają faszyści. Wystarczy napisać.
-
napisał 29 maj 2019, 19:41 ostatnio edytowany przez
Widzę, że w pewnych kwestiach bym się dogadał z @smisnykolo ;)
-
@smisnykolo ok, czyli ci nie przeszkadzają faszyści. Wystarczy napisać.
napisał 30 maj 2019, 06:17 ostatnio edytowany przez@esen ok czyli nie wiesz co oznacza faszyzm.
-
Widzę, że w pewnych kwestiach bym się dogadał z @smisnykolo ;)
napisał 30 maj 2019, 06:18 ostatnio edytowany przez@BPX33 z każdym w każdej kwestii się można dogadać ale na argumenty hihi.
-
@esen ok czyli nie wiesz co oznacza faszyzm.
@esen ok czyli nie wiesz co oznacza faszyzm.
doskonale wiem co oznacza faszyzm