Moje Tico/Fino SX
-
@piotrek9214 Tak to Project Spirited Matiz :D
-
Fajne masz dywaniki :)
-
@Urban a skąd dokładnie kolega jeśli można wiedzieć? Jak będę w tym roku na Słowacji można by było zrobić międzynarodowe spotkanie :)
-
@bpx33 ja na Orawie mieszkam Sedliacka Dubová do granicznego przejścia Chyżne-Trstená mam 30km.
-
Auto bardzo ładne, ta maska tylko taka dziwna, nie przysłania światła za bardzo ?
A co do nakładek progowych, to jak będę złomował auto wrzesień/październik to porozmawiamy :) -
@likaon maska nie przysłania jest okej, no pakiet i może i inne części z pakietu na 100% biorę.... Tylko mi to nie zezlomuj 😊
-
Mam nakładki na progi, na drzwi oraz na nadkola przód i tył. Nie mam zderzaków.
-
@likaon spoko ja mam zderzaki drugi komplet i jakieś boczne plastiki i jak mówię progi zabiorę na pewno i listwe na bagażnik masz do tylu? Ja szukam progów jakieś 3lata
-
Na klapę nie mam
-
-
@pacior jak ma na handel biorę a głównie o te progi chodzi i parę rzeczy z pakietu bo jak mówię progi to szukam trzy lata
-
Ja zobaczę co jest pod tymi nakładkami, jak wszystko będzie w miarę spójne to nawet na dniach je zdejmę.
-
@likaon ohoho ja już się doczekać nie mogę
-
-
@bpx33 mam nocki, może dam radę ale różnie to bywa, zależy ile na nocy roboty jest.
-
-
-
No sami zobaczycie
-
Progi zdjęte, piszę pw i się umawiamy
-
Nowe zdjęcia z Tico są tutaj :) http://daewooforum.pl/temat73164.html