Ceny paliw...
-
@Gooral ciekawe? Czyli tak jakby wcześniej ostro rżnęli kierowców, a teraz mniej... XD
Ja dziś płaciłem 4,70 zł/litr na Auchan przy Modlińskiej. ;) Niestety ta cena jest nie do utrzymania, więc pewnie jutro, góra pojutrze ją zmienią. :/
-
@bpx33 powiedział w Ceny paliw...:
@Gooral ciekawe? Czyli tak jakby wcześniej ostro rżnęli kierowców, a teraz mniej... XD
Nie śledzę cen ropy więc się nie wypowiem. Tak czy inaczej cieszy mnie to, że cena jest raczej stała.
Na marginesie to fajne uczucie jak litry lecą praktycznie równo z ceną :D
Jako ciekawostkę dodam jeszcze tylko, że tutaj cena na stacjach jest pokazywana za 100l. Czyli przejeżdżając koło stacji ujrzymy cenę 122,... £ -
@gooral powiedział w Ceny paliw...:
Na marginesie to fajne uczucie jak litry lecą praktycznie równo z ceną :D
Ja tam bym wolał, żeby litry leciały, a cena nabijała się co kilka sekund... XD
-
Nosz cholera...
Hurt na 18.05.:
Pb95 - 5,04 zł/litr
Pb98 - 5,38 zł/litr
ON - 5,02 zł/litr -
U mnie dziś na najtańszej stacji 5,05 zł za 95-tkę... :-(
-
5.47 na shellu, dziękuję dobranoc :P
-
@likaon przebijam! Autostrada A2 wszystkie stacje na trasie Łódź - Warszawa Pb95 nie taniej niż 5,69 zł/litr i to było 2 dni temu... :P Dziś może być i 5,79 zł/litr... XD
-
a u mnie pod domem 5,09zł za litr 95-ki :(
-
Mnie się udało dzisiaj zatankować jeszcze po 4,99
-
Ja dziś tankowałem po 5,05 .
-
Dziś w Wawie na wielu Orlenach było jeszcze po 4,99 zł, ale inne stacje (BP, Shell, Circle K) nie były tak łaskawe. Ja przedwczoraj tankowałem na Auchan przy Modlińskiej po 4,70 zł ;) Dziś jak patrzyłem na ich stronie jest już po 4,85 zł
Edit:
Hurt na 19.05.:
Pb95 - 5,07 zł/litr
Pb98 - 5,41 zł/litr
ON - 5,04 zł/litr -
Wczoraj, metro Młociny stacja Lukoil jeszcze 4.97 za pb95
-
Dziś Auchan Modlińska 4,84 zł (ON - 4,83 zł). A u Was dalej zwyżkowo czy ustabilizowało się?
Hurt na 22.05.:
Pb95 - 5,08 zł/litr
Pb98 - 5,43 zł/litr
ON - 5,05 zł/litr -
Wczoraj, Orlen w Dęblinie: noPb za 5,29 zł, LPG za 2,19 zł...
Masakra. -
W hurcie cały czas podwyżki, więc nie ma co liczyć na tańsze tankowanie... :/ A jeszcze jak przyjdą wakacje to jak nic +10 gr/l tak dla zasady, bo to wakacje, większy popyt, sraty taty!
-
Podwyżek c.d.:
Pb95 - 5,09 zł/litr
Pb98 - 5,44 zł/litr
ON - 5,06 zł/litr -
ja dziś w Legionowie na orlenie po 5,19zł/L tankowałem
-
@pacior z Legionowa to Ty masz rzut beretem na Modlińską to dziwię się, że tam nie tankujesz... 35 gr/l piechotą nie chodzi!
-
-
Ja obecnie tankuję po 2.30 :)