2 lata Skody Rapid...
-
-
@Gooral powiedział w 2 lata Skody Rapid...:
Jest i rozwiązanie zagadki - nie było bezpiecznika od układu wtrysku - jakim cudem nikt tego nie wie.
To jak on zapalił kiedyś, po długim chechłaniu (jak pisałeś)...?
Może na wszelki wypadek zrób wydruk rozkładu bezpieczników i przekaźników i wrzuć do schowka... -
@Jaco- powiedział w 2 lata Skody Rapid...:
Ja akurat mam kabel. Za pomocą darmowego Delta Scan sprawdzam sobie błędy itp. Tak między innymi znalazłem wypadanie zapłonu na 3-4 cylindrze i wymieniłem tylko cewkę na używkę. Mam też tego ELMA na BT i kilka apek na telefon. Te bardziej wykrywają błędy nie kasują. Kablem da się kasować.
Ja używałem tego Vgate w połączeniu z lapkiem i darmowym Scantool. Kasowałem kontrolkę MIL bezproblemowo.
-
Ja bym tą skodę wypchnął, póki jeździ i kupił coś innego :)
-
@leo powiedział w 2 lata Skody Rapid...:
Jest i rozwiązanie zagadki - nie było bezpiecznika od układu wtrysku - jakim cudem nikt tego nie wie.
To jak on zapalił kiedyś, po długim chechłaniu (jak pisałeś)...?
To było z miesiąc temu. Powyższa historia jest nowa - auto w piątek wjechało do garażu i już nie wyjechało o własnych siłach...
-
@miechomiecho powiedział w 2 lata Skody Rapid...:
Ja bym tą skodę wypchnął, póki jeździ i kupił coś innego :)
Dam sobie rękę uciąć, że po tym zastępczaku byłby to kolejny Rapid tylko w bogatszej wersji :D
-
Dam sobie rękę uciąć, że po tym zastępczaku byłby to kolejny Rapid tylko w bogatszej wersji :D
Nie kumam fenomenu Skody w Polsce...
-
Marka nieistotna, jak dla mnie takie auto, które jest unieruchomione po 2 latach eksploatacji to bubel :)
-
@miechomiecho Niestety, ale w dzisiejszych czasach 3/4 aut jest takie. ;)
A pozostała 1/4 jest zepsuta, bo działa dłużej niż powinna! XD
-
Pa aferach z szajswagenem, skoda na pewno też nie jest idealna :)
-
Bo to auto powinno się nazywać ,,Szkoda,, :)
-
Ja i tak bym nigdy Skody nie kupił, bo nie! XD