Idiota w M3
-
Widzieli to?
Jak dla mnie gościu ma nawalone w garze równo...jeszcze jeździ przy tych motocyklistach na centymetry, jeden fałszywy ruch jego czy tego motocyklisty i człowiek z moto martwy -
Brafo! Sóper zabafa. Ałto jezd, móza jezd.
Wczoraj słyszałem w Zet-ce, że policja klienta szuka. A ja się zastanawiam, czemu go jeszcze nie znaleźli - monitoring nagle w mieście wysiadł i on o tym wiedział?
Ci motórzyści też równo pod sufitem nie mają, niestety. -
A co monitoring ma do złapania go ?koleś jeździ bez prawka ,na lewych blaszkach i z dziwną historią właściciela którego nie ma ,policja już go zatrzymała do kontroli i nic nie wskurali , oczywiście sprawa do sądu poszła.
-
-
Aby takie rzeczy robić i się tym chwalić to nie pierwszy lepszy cwaniak w BMW. Chłopak ma kasę i pewnie znajomości, że tak go długo szukają i sam opowiada o wysłaniu adwokata do policji. Potem się okaże pewnie że był wtedy niepoczytalny i guzik mu zrobią. Tak samo jak z tą adwokatką co mercem po pijaku wjechała do metra. Do dziś nie ma wyroku a to podobno nie pierwszy jej popis. Po prostu u nas tak jest, że na zwykłych kierowców polują a taki jeździ sobie jak kubica na torze i ma polewkę z policji.
-
A co monitoring ma do złapania go ?
A to, że zacząłbym poszukiwania od monitoringu. Nie mówiąc już o tym, że policja może zadziałać od razu, wysyłając radiowóz (lub kilka) w celu zatrzymania idioty.
koleś jeździ bez prawka ,
Skąd wiesz?
na lewych blaszkach
Czy to pewna informacja?
i z dziwną historią
właściciela którego nie ma ,policja już go zatrzymała do kontroli i nic nie wskurali
, oczywiście sprawa do sądu poszła.Skąd masz takie wiadomości?
Dziś w tej samej Zetce stwierdzili, że klient jest namierzony, ale jeszcze nie zatrzymany, i że to nie jest jego pierwszy wyczyn.
-
Panie stare jak
internety! Od momentu publikacji filmiku zdążyłem już obejrzeć 3 pozostałe jego
wyczyny, przeczytać z 10 artykułów i dowiedzieć się, że prawdopodobnie drugim
kierowcą tego auta jest jeden z czołowych Polskich drifterów.Na jednym z jego filmików jest jak holuje auto z prędkością 180 km/h
-
Brafo! Sóper
zabafa. Ałto jezd, móza jezd.
Wczoraj słyszałem w
Zet-ce, że policja klienta szuka. A ja się zastanawiam, czemu go jeszcze nie
znaleźli - monitoring nagle w mieście wysiadł i on o tym wiedział?
Ci motórzyści też
równo pod sufitem nie mają, niestety.Najgorsze jakby tam ktoś z dzieckiem na pasy wszedł
W lutym ten driver miał kłopoty z policją w świętokrzyskiem
A coś w poniedziałek gruchnęło, że podobna biała BMW rozwaliła się na słupie - może ma naśladowców
Szkoda, bo tacy ludzie utwierdzają opinie o ludziach jeżdżących autami tej marki
-
-
Robert Nogal - kierowca
Krystyna Nogal - prokuratorWiększość spraw umorzonych, przypadek?
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Policyjny-poscig-za-pedzacym-Mercedesem,wid,16415018,wiadomosc.html?ticaid=112e39
To ten sam. Sprawa umorzona. -
-
Przypadkowy zbieg
okoliczności. Dziś czytałem na ten temat artykuł i warszawska prokuratura
powiedziała, że Ci dwoje nie mają ze sobą żadnego(!) związku.Państwo w państwie
-
Przypadkowy zbieg
okoliczności. Dziś czytałem na ten temat artykuł i warszawska prokuratura
powiedziała, że Ci dwoje nie mają ze sobą żadnego(!) związku.Nie chce mi się w to do końca wierzyć...gościa powinni usadzić, albo wypchnąć na jezdnie przed jakiegoś idiote który będzie jechał tak jak on,
-
No przecież to nie on. Chyba że Robert to Boguś.
-
Nie chce mi się w
to do końca wierzyć...gościa powinni usadzić, albo wypchnąć na jezdnie przed
jakiegoś idiote który będzie jechał tak jak on,Nie życz komuś co Tobie nie mile,nikt nie jest "święty"...
Z resztą pijani oraz niedzielni kierowcy stwarzają większe zagrożenie niż on.
Moim zdaniem większość społeczeństwa hejtuje go bo po prostu nie stać ich na takie auto nie mówiąc o zatankowaniu czy eksploatacji.
Sam jeżdżę motocyklami i wiem ze różnie bywa na drodzePS. Jazda autem powinna byc dynamiczna ... no i jest
-
No przecież to nie
on. Chyba że Robert to Boguś."Boguś" prawdopodobnie wzięło sie z tego, ze ktoś nie dosłyszał w filmiku jak kolega go nazywał "Froguś".
A tak w ogóle to go zatrzymali teraz bo podejrzewają jakieś przestępstwa.
-
Z resztą pijani oraz niedzielni kierowcy stwarzają większe zagrożenie niż on.
Tylko, że tu on z premedytacją jechał jak głupi i jak było widać rowerzysta miał szczęście, że nie jechał odrobinę później. To że kolo ma kasę i bmw mnie nie podnieca. Nikt nie jest święty ale przynajmniej nie chwalą się wszyscy swoją głupotą na internecie.Jazda dynamiczna to nie jechanie pod prąd itp bo już jeden redktor pokazał w ferrari, że do szybkiego auta trzeba mieć też rozum a nie tylko kasę.
Jeździsz motorem i jakby jakiś potrącił Ciebie na skrzyżowaniu jadąc na czerwonym to byś pewnie powiedział że skoro jedzie w BMW to mu wolno. Bo go stać na paliwo samochód i adwokata.
Jedynie co to muszę przyznać, że ten koleś pokazał naszemu państwu co o nim myślą wszyscy. -
Moim zdaniem większość społeczeństwa hejtuje go bo po prostu nie stać ich na takie auto nie
mówiąc o zatankowaniu czy eksploatacji.Tak jest - to wszystko bierze się ze zwykłej ludzkiej zazdrości...
Naprawdę tak myślisz czy tylko palnąłeś bez pomyślunku?
-
Moim zdaniem
większość społeczeństwa hejtuje go bo po prostu nie stać ich na takie auto nie
mówiąc o zatankowaniu czy eksploatacji.No jasne, zazdroszczę mu, że jest to auto kolegi w leasingu czy tam w kredycie. Faktycznie, jest czego