Tata Indica Vista
-
jak ja nie cierpię
nie mieć nic za kierownicą tylko gdzieś na środkuNo nie wiem co to za moda zapanowała
-
Zegary sa dla kierowcy, a sporo firm uwaza chyba inczej, ze niby pasazerowie tez maja wiedziec? Popieram, dziwna moda. Tate musialbym pomacac na zywo zeby wyrobic zdanie.
-
Zegary sa dla
kierowcy, a sporo firm uwaza chyba inczej, ze niby pasazerowie tez maja wiedziec?
Popieram, dziwna moda. Tate musialbym pomacac na zywo zeby wyrobic zdanie.Może to chcą mieć uniwersalne ustawienie pod LHD i RHD
No chyba, że chcą zapewnić lepszą widoczność kierowcy -
Popieram, dziwna moda.
Powiedziałbym, że wręcz szkodliwa dla życia rodzinnego Po co żona ma wiedzieć z jaką prędkością się jedzie i potem "pyszczyć"
-
No chyba, że chcą
zapewnić lepszą widoczność kierowcyNie sądzę, jeździłem dwoma takimi samochodami i nie zauważyłem zwiększenia widoczności. To jednak kwestia mody.
Ale, ale... Indica ma na środku? Jeśli nie, to wracać do tematu proszę...
-
Za słaba reklama
Taty...Mam to samo zdanie. Za słaba reklama, producent tez nastawiony chyba tylko na sprzedaż indyjskich samochodów Niemcom w Polsce... Dealerzy tylko przy zachodniej granicy, na Wschodzie pustki - a tutaj zbyt bogato nie jest, tanie auta miałyby dość dobre wzięcie.
Jednak gdybym chciał obejrzeć Tatę, musiałbym pojechac do stolicy. -
Nie sądzę,
jeździłem dwoma takimi samochodami i nie zauważyłem zwiększenia widoczności. To
jednak kwestia mody.Bo to joke był
Ale, ale... Indica
ma na środku? Jeśli nie, to wracać do tematu proszę...kiedy my się nigdzie nie wybieraliśmy
-
Ostatnio znajoma mamy kupila Twingo za 26tys - nowe z salonu i to jeszcze w kredycie 50/50 (13tys/13tys).
Fakt, ze silnik 60KM i 3 drzwi ale... -
ale wytłumaczenie tego typu "mody" jest bardzo proste - niższe koszty przystosowania auta z ruchu lewostronnego do prawostronnego i odwrotnie...
-
Widziałeś deskę
rozdzielczą?
Jak dla mnie
obrzydliwa,a te zegaryTo tak samo jak z budowaniem stadionu.
Gdzieś słyszałem fantastyczne wyjaśnienie:
"Stadiony są symetryczne, bo projektant zaprojektuje ćwiartkę, potem odbicie lustrzane, drugi raz, i już ma gotowy cały stadion. Zrobi 1/4 roboty a dostanie kasę za całość"Deski zaprojektował połowę
-
Bo to joke był
kiedy my się
nigdzie nie wybieraliśmyO, widzisz. A ja na szybko nawet zdjęcia wnętrza znaleźć nie mogłem.
Taka to promocja modelu. -
ale wytłumaczenie
tego typu "mody" jest bardzo proste - niższe koszty przystosowania auta z ruchu
lewostronnego do prawostronnego i odwrotnie...Niekoniecznie. Toyota Yaris, o ile dobrze pamiętam, ma zegary wprawdzie pośrodku, ale wyraźnie przekręcone w stronę kierowcy. Pasażer je widzi gorzej.
-
Ja nie wiem jak można świadomie "skrzywdzić się" takim autem ?
Jakie są plusy tego pudełka oprócz trochę niższej ceny ? spalanie ? raczej nie bo jest normalne bezpieczeństwo ? nawet nie wiem, nie ma testów Indicy osiągi ? no bez żartów
Za taka kapustę przecież można spełnić już skromne "używane" marzenie a nie tłuc się dziadkowym autem, masakra 30 tysięcy dżizas -
Jest grupa ludzi, którzy koniecznie chcą kupić nowe auto. Nieważne jakie, ma być nowe. Ja zaliczam się do grupy ludzi, którzy wolą starsze, a lepsze. U mnie w rodzinie niebawem zrealizowany zostanie zakup nowego auta - Kia Venga. W sumie autko fajne, w swojej klasie podobno zajmuje dobrą pozycję. No ale za 45k zł ja bym kupił lekką używkę. No ale też rozumiem takich co chcą nowe. Zawsze to kłopot mniej ze znalezieniem zadbanego egzemplarza, jakaś gwarancja i satysfakcja, że ma się nowy samochód. Jak kto woli...
-
Jak kto woli...
No i ktoś musi kupić nówkę żeby potem używane były -
się do grupy ludzi, którzy wolą starsze, a lepsze. U mnie w rodzinie niebawem
zrealizowany zostanie zakup nowego auta - Kia Venga. W sumie autko fajne, w swojejNo akurat Venga przynajmniej wygląda na wartą tych pieniędzy. No i 7 lat gwarancji.
-
Moim niespełnionym jeszcze marzeniem jest Hyundai Coupe, nie wiem może mi z czasem przejdzie, ale moge z czystym sumieniem powiedzieć "to jest moja używka"
-
No i ktoś musi
kupić nówkę żeby potem używane byłyTylko,że te używane to coraz częściej... trzy używane auta...bądź stare zajechane strucle... Ja z kolei jestem zwolennikiem aut nowych, może akurat nie Visty lecz np Sandero lub Logana MCV.
-
Tylko,że te używane
to coraz częściej... trzy używane auta...bądź stare zajechane strucle... Ja z kolei
jestem zwolennikiem aut nowych, może akurat nie Visty lecz np Sandero lub Logana
MCV.Ja również za Dacią bym się rozglądał mając wolne 30tyś, jakoś ta Tata mnie nie przekonuje ani wnętrzem ani wyglądem zewnętrznym ani ceną.
-
Ja również za Dacią
bym się rozglądał mając wolne 30tyś, jakoś ta Tata mnie nie przekonuje ani wnętrzem
ani wyglądem zewnętrznym ani ceną.Mogę potwierdzić, że Vista w porównaniu do starej Indici, to "niebo a ziemia"... Podzespoły -skrzynia biegów, silniki i ponoć elementy zawieszenia są z fiata punto, co ma niby przemawiać za jakością tego auta. Co się tyczy rumuńskiej marki, cena Dacii wg mnie jest nadal zbyt wysoka...