[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
Punkt nr 1 z listy ogarnięty. Jeszcze raz wielkie dzięki @likaon ;)
Co było winne? Po przekopaniu się przez cały przód auta doszliśmy do tego, że jednak padł bezpiecznik... XD
-
Czyli jednak alarm nie działał?
Pochwalę się że ja w ub. tygodniu naprawiłem alarm u siebie :)
-
@pacior powiedział w [moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33:
Czyli jednak alarm nie działał?
Alarm sam w sobie działał (sygnał dźwiękowy) tylko nie było sygnału świetlnego ;)
-
Majówka, majówka i po... :)
W 9 dni zrobione 2271 km.
Jest nowa naklejka do kolekcji (ale inna niż myślicie :P), dostałem pierwszy w życiu mandat za złe parkowanie, zepsuła się na koniec prawa szyba (podnoszenie i opuszczanie), ale więcej info i zdjęć wkrótce! Ktoś zainteresowany fotorelacją z opisem? ;) -
@bpx33 powiedział w [moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33:
Majówka, majówka i po... :)
W 9 dni zrobione 2271 km.
Zaszalałeś :) Liczyłeś spalanie?
Na fotorelacje zawsze jesteśmy chętni :) -
Zaszalałeś :) Liczyłeś spalanie?
Średnia z całego wyjazdu to 5,45l/100km przy normalnej jeździe (autostrady i ekspresówki 120-130km/h, trochę korków w Berlinie).
A wyszło dużo kilometrów, bo sam dojazd do miejsca zakwaterowania to ponad 400km. ;) Na miejscu też nie żałowałem jeżdżenia. :PNa fotorelacje zawsze jesteśmy chętni :)
Na początek Suzek w popularnym miejscu:
Zdjęcie nowej lepy będzie jak:
- Umyję Suzka.
- Nakleję ją.
A cały album z wyjazdu jest tu: Majówka 2k18 (UWAGA DUŻO ZDJĘĆ!)
P.S. Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę zrobić opis miejsc wartych odwiedzenia w Berlinie i okolicach, bo wbrew pozorom to co piszą w internecie nie zawsze jest najciekawsze, a że ja byłem tam już 5 razy to co nieco wiem. ;)
-
-
Nie dziwię się że dostałeś mandat za parkowanie :D
Ale to nie stamtąd! Tam bym dostał taki, że do końca życia bym się nie wypłacił... XD
Ja w majówkę przeleciałem 950km tikaczem :)
To też nieźle! ;) A gdzie byłeś jeśli można wiedzieć?
-
-
ps.1 jechałem autostradą A8 :P
Jest jeszcze A18! XD
ps.2 Skocznie narciarskie w Berlinie?
Nie, ale w drodze do. ;) I co najśmieszniejsze rekordy na wszystkich należą do Polaków... XD
-
@bpx33 powiedział w [moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33:
P.S. Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę zrobić opis miejsc wartych odwiedzenia w Berlinie i okolicach, bo wbrew pozorom to co piszą w internecie nie zawsze jest najciekawsze, a że ja byłem tam już 5 razy to co nieco wiem. ;)
Ja to bym szczerze był zainteresowany takim opisem. :-)
-
@leo nie ma problemu tylko nie wiem czy pisać tu czy założyć oddzielny wątek? :P
-
@leo ok, pomyślimy. Tylko najpierw musi mnie najść wena, bo będzie trochę pisania. No i muszę ustalić w jaki sposób pogrupować atrakcje ;)
-
@leo powiedział w [moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33:
Ok. Poczekamy. :)
Prawie 4h pisania i jest: Atrakcje Berlina i okolic
Nigdy więcej żadnych opisów! :P -
@leo gdybym chciał napisać jakkolwiek, bez kolejności zwiedzania (to co napisałem jest ustawione punkt po punkcie, dzień po dniu, tak żeby oglądać po kolei), bez linków do Google Maps, przypominania sobie wszystkich kwot to zrobiłbym to pewnie ze 2x szybciej. ;) Ale ja wyznaję w życiu zasadę, że jak coś robię to dobrze, a nie "na odwal się"... :P
-
No to siem chwalem lepkom :D