[Moje Tico] Gamero Trochę inny miedziak.
-
Niezłe wykonanie Tapicerki sam robiłeś, czy zlecałeś? Droga taka impreza?
Fotele ze swifta pasują P&P czy trzeba przerabiać szyny? Wygodne są? Sam o takich myślę
-
Nieporozumienie to
są elektryczne szyby w tico, miałem w jednym i to dopiero porażka. Szyby zamykają
się dość długo lub nie domykająTak jak pisał mahoski jak są dobre kable i silniczki oraz nasmarowane prowadnice to nie mają prawa źle chodzić...
-
Niezłe wykonanie
Tapicerki sam robiłeś, czy zlecałeś? Droga taka impreza?
Fotele ze swifta
pasują P&P czy trzeba przerabiać szyny? Wygodne są? Sam o takich myślęDziękuję , udało mi się kupić też z miedzianego Tico które miało iść w całości na szrot.
Fotele są super wygodne, jak siądziesz to już siedzisz i plecy mnie już nie bolą od tych ori z Tico. Szyny ze swiftowskich foteli wykręciłem i wkręciłem te od Tico w paru miejscach przyspawałem. I troch trzeba pokombinować żeby przykręcić szyny z jednej strony ale tak to nie jest to trudne. -
Zapewne z takiej sklejki:
Kupiłem kiedyś od niego, ale nie wiem czy to wykorzystam.Nie wygląda to na sklejkę, raczej jakąś płytę pilśniową (obustronnie twardą pewnie)...
W każdym razie ładnie wycięte, na pewno maszynowo, nie ręczna dłubanina...
A jeszcze tak z ciekawości zapytam: dużo ten blacik Cię kosztował?@ Gamero - a ile licznik? I czy trzeba swój oddać?
PS. tapicerka miodzio. Teraz jeszcze aż się prosi, żeby przód tak samo obszyć (a przydałyby się nowe pokrowce na przednie). Zaś co do elektryki szyb - po lekturze wątków kolegów (z kącika wyżej) też zrezygnowałem.
-
Nie wygląda to na
sklejkę, raczej jakąś płytę pilśniową (obustronnie twardą pewnie)...Może i tak
W każdym razie
ładnie wycięte, na pewno maszynowo, nie ręczna dłubanina...Tak, cięcia robione maszynowo.
A jeszcze tak z
ciekawości zapytam: dużo ten blacik Cię kosztował?Całe 1 lub 2 piwa, dosłownie
PS. tapicerka
miodzio. Teraz jeszcze aż się prosi, żeby przód tak samo obszyć (a przydałyby się
nowe pokrowce na przednie). Zaś co do elektryki szyb - po lekturze wątków kolegów (z
kącika wyżej) też zrezygnowałem.Ja osobiście zbytnio na szybki nie narzekam. Nawet pomimo tego, że nie używam ich często, pracują przyzwoicie. Trzeba co jakiś czas je przesmarować
-
Kiedyś to musiało nadejść, kończy się moja historia z Tico. Autko bardzo wdzięcznie mi służyło w różnych trasach nigdy mnie nie zawiodło ale czas na zmiany większe
Więc życzę wszystkim powodzenia w modach i projektach 3majcie się chłopakiAutko zostanie sprzedane w dobre ręce ale bez paru gratów, więc można pytać na PW a z czasem pojawią się w Motogiełdzie.
-
dziwny jest ten świat.
-
Życie jest okrutne Kiedyś coś się musi skończyć
W moim przypadku historia z Tico powoli się kończy. -
Życie jest okrutne
Kiedyś coś się musi skończyć
W moim przypadku
historia z Tico powoli się kończy.Oby poszedł w dobre ręce
Jakim autem teraz będziesz jeździł?
-
Oby poszedł w dobre
ręce
Jakim autem teraz
będziesz jeździł?Na pewno pójdzie w dobre ręce
Jeszcze jestem w trakcie oględzin ale już mam jedno upatrzone może wkrótce się nim pochwalę;)
Ale jak na razie nie chcę zapeszyć -
No to czekamy z niecierpliwością
-
Kupe czasu mnie tu nie było co z Tico śmiga jak szatan ale ja już nim nie jeżdżę poszedł w rece ojczulka jeździ nim do pracy ;)Ostatnio zregenerowałem alu i dorwłem tunel
a i nową kiere dostało Tico
-
-
dlaczego nie V6
-
dlaczego nie V6
Bo to trzeba poić wiadrami.
-
Bo to trzeba poić
wiadrami.Dokładnie, choć to i tak mało powiedziane
-
mnie się najbardziej podoba to w głębi
-
To z pewnością jeden ze zruinowanych zamków jurajskich ze Szlaku Orlich Gniazd. Ale nie Olsztyn - za mały
Mirów?
-
Wygląda ładnie.
Jaki przebieg, ile
kosztowała? Co ma w sobie?
I gdzie trzasnąłeś
tę fotkę?Przebieg 170 tyś
z opłatami wyniosła mnie 12500.
Troszkę ma bajerów założył bym temat gdzieś o niej ale nie wiem gdzie
Czy po prostu tutaj
Fotka zrobiona w Mirowie