Battico - Crash - The end
-
Czy zdążyłem się przestraszyć - raczej nie, wkurzyłem się jak spojrzałem w lewo i zobaczyłem babę w corsie jadącą na mnie i patrzącą się w lewo a nie przed siebie... Nawet zdążyłem zatrąbić
Co do corsy to hmm nawet światła nie potrzaskała ... Praktycznie zero śladów
A co do korozji no to faktycznie progu już nie było - przed zimą zalany pianką i zaszpachlowany - od kwietnia chciałem zabrać się za wymianę bo nowe progi już rok leżą i się kurzą... nawet urlop już wypisałem żeby spokojnie sobie wszystko ogarnąć... Drzwi też nowe 4 szt. czekają na lakierowanie może dobrze że nie zdążyłem ich zrobić i założyć bo to dopiero była by masakra...
Fotki na pewno zrobię jak tylko przyjdzie weekend. -
Co myślicie ??
-
Brałbym! Jeszcze z lpg w dodatku
Jak bym nie miał czym jeździć to sam bym po niego pojechał
-
Co myślicie ??
TicoKasa nie duża więc śmiało możesz brać. Wygląda obiecująco.
-
Też bym brał za te pieniądze z lpg i takim przebiegiem nawet jeśli blachy nie wyglądają tak jak na zdjęciach
-
fajnie wygląda, za taką cenę i z gazem bez problemu można brać.
-
No to w weekend chyba go zgarnę, pod warunkiem że aktualne i będę miał czym i z kim tam pojechać
-
No to w weekend
chyba go zgarnę, pod warunkiem że aktualne i będę miał czym i z kim tam pojechaćDaleko do niego masz?
-
Dobrze że w drzwiach jest wstawiona rurka wzmacniająca bo inaczej dzięki rdzy mogła ta corsa dalej wjechać no i by było po kości udowej. Szczęście w nieszczęściu.
-
Co myślicie ??
Dzwoń i umawiaj się jak najszybciej. Za taką cenę pójdzie w try miga, możesz nie zdążyć...
-
Chyba już nieaktualne. Ciekawe, czy Kolega zdążył, czy ktoś inny wyjął auto w takiej cenie...
-
kolega się spóźnił niestety
No ale cóż coś się jeszcze upoluje -
kolega się spóźnił niestety
Szkoda Taki egzemplarz byłby fajnym "kwiatkiem" na forum.
No ale cóż coś się jeszcze upoluje
Udanych łowów! Sam szukam czegoś w okolicach 5 tysięcy złotych dla żony i ciężko jest...
-
Jak myślicie co to może być z lewej w miejscu gdzie zazwyczaj jest mixer do gazu??
-
Jeśli mowa o tym czarnym czymś przy kielichu, to mi to osobiście wygląda na syrenę od alarmu
-
Jeśli mowa o tym
czarnym czymś przy kielichu, to mi to osobiście wygląda na syrenę od alarmuTeż tak uważam
-
FAKT
-
-
miedziak Drzwi lecą
-
Ale Baton pisał, że ma 4szt nowych drzwi do lakierowania, więc jeżeli w miedziaku progi i podłoga są zdrowe, to warto go wziąć.