Ciekawe strony o TICO
-
Nie wiem czy to
widzieliście
Świecące nawet koła
zrobił.Mi się spodobał zderzak przedni i wbudowane w niego lampy
Auto ogarnięte wizualnie, zmian mechanicznych nie widać
-
śmiechowe te koła, ale te ledowe ringi w lampach to chyba dokładka do H4 tylko.
-
Tico po liftingu
-
Szkoda że nie doczekaliśmy liftingu ze strony Daewoo
-
Tico po liftingu
http://flickrhivemind.net/Tags/subwoofer,tico/InterestingPowiem tak... Pod tym kątem nawet fajne, ale przypuszczam, że od przodu musi wyglądać strasznie nieproporcjonalnie.
-
Powiem tak... Pod
tym kątem nawet fajne, ale przypuszczam, że od przodu musi wyglądać strasznie
nieproporcjonalnie.Ten przód zupełnie od innego auta.
-
Ten przód zupełnie od innego auta.
Pachnie mi to oplem - ale chodzi o to, że reflektory są duże i od przodu auto musi wyglądać dziwacznie ze zbyt wąsko osadzonymi, zbyt dużymi "oczami".
-
@domino22 powiedział w Ciekawe strony o TICO:
.. noo.. stronka fajna.. ale sam admin pożal się boże.. dużo błędów przy np: kolorach naszych tikaczy.. jak z nim kiedyś " mailowałam " żeby co nieco poprawił to zaczął się gburzyć i w ogóle.. tępak..
.. ale stronka fajowaNa wstępie przepraszam za odkop, ale tak mnie zirytował ten wpis (dopiero dziś go odczytałem), że aż postanowiłem konto założyć i co nieco napisać.
Skoro strona jest fajna to co masz do admina, to znaczy do mnie? Jestem jej jedynym twórcą i administratorem, nikt inny przy niej nie pracuje.
Gdzie masz te błędy?! To jest jedyny i najbardziej kompletny spis lakierów 15-stu modeli Daewoo jaki jest dostępny w sieci. Jak się nie podoba, zrób lepszy. Jak mnie to wkurza, mówią o błędach, a jak pytam gdzie są, to nie potrafią ich wskazać. Taką samą sytuację miałem przy Polonezach Plus. Skoro faktycznie są gdzieś błędy, można było do mnie napisać, kontakt udostępniam na każdym kroku, łatwo mnie też dopaść na FB czy forum Daewoo. Przecież ten spis lakierów jest robiony dla dobra ogółu. Nie po to poświęciłem wiele tygodni przekopując internet i prospekty w poszukiwaniu zdjęć, wszystkich kodów i nazw oraz informacji, żeby wrzucić na stronę nieprawidłowe informacje.
Co to znaczy, że jak "z nim mailowałem to zaczął się gburzyć i w ogóle"? Spis na stronie jest podany tylko w celach informacyjnych, co jest napisane w ramce przed spisem do każdego modelu. Aktualizację spisu robię średnio 2-3 razy do roku, częściej nie ma sensu, bo jest praktycznie kompletny.
-
-
@darewnoo Witaj na forum.
Jak napisał Pacior, na odpowiedź ze strony usera płci żeńskiej raczej nie licz (była przez chwilkę na forum, razem 10 postów...). I nie denerwuj się, szkoda zdrowia. Mnie stronka się spodobała (co wyraziłem na początku), a krytykanci zawsze się znajdą, nie ma rady. Nie dałeś satysfakcji mailowo, to dostałeś po uszach innym kanałem... Spoko, lepiej wyluzować.