Lepsze fotele do Tico
-
Są jakieś lepsze fotele do Tico, które pasują plug and play?
Jeżeli nie to z minimalną ilością rzeźbienia?Ktoś kiedyś na forum pokazywał fotele firmy Inter Groclin z Poloneza Caro. Slavo też ma takie (ale nie wiem, czy założył). Bardzo wygodne, ale dłubanie jest potrzebne. Jedynie wygląd taki sobie...
-
Są najgorsze od
najniższych wersji i nie są wygodne, szkoda zachodu na wymianę. Jak dla mnie jak
chcecie wymieniać to albo na fotele od sedana albo od kubły z GS/GTiZ której wersji sedana, czy był tylko jeden Swift Sedan?
Może ktoś potwierdzić że otwory montażowe pasują do podłogi w Tico?
Kubły jak dla mnie odpadają, coś czuje że źle się w nich śpi -
89-2005, najlepiej czarny welur, bardzo wygodne fotele, w welurze , takie o http://allegro.pl/suzuki-swift-fotel-lewy-kierowcy-5d-p-i5014568588.html
Wiem co mówię- zrobiłem sobie z takiego fotela krzesło biurowe -
Ten fotelik wchodzi p&p ? Czy rzeźba jakaś ?
-
te są z mk2 sedana i mk3 1.3
ja polecam z sedana 1.6 milsze w dotyku i bardzo wygodne
-
Ktoś kiedyś na
forum pokazywał fotele firmy Inter Groclin z Poloneza Caro. Slavo też ma takie (ale
nie wiem, czy założył). Bardzo wygodne, ale dłubanie jest potrzebne. Jedynie wygląd
taki sobie...Minusy to:
konieczność przeróbki
cena
stan techniczny, ze względu na wiekWniosek: trzeba być mega szczęściarzem albo od razu po zakupie oddać do tapicera
-
Minusy to:
konieczność
przeróbki
cena
stan techniczny, ze
względu na wiek
Wniosek: trzeba być
mega szczęściarzem albo od razu po zakupie oddać do tapiceraNa olxie jest parę ofert, stan nie wydaje się być najgorszy, ale cena za te fotele trochę wysoka jak dla mnie
-
Są najgorsze od
najniższych wersji i nie są wygodne, szkoda zachodu na wymianę. Jak dla mnie jak
chcecie wymieniać to albo na fotele od sedana albo od kubły z GS/GTiZ sedana są bardzo wygodne, szczególnie mk3 - za grosze można kupić welurowe
-
89-2005, najlepiej
czarny welur, bardzo wygodne fotele, w welurze , takie o
http://allegro.pl/suzuki-swift-fotel-lewy-kierowcy-5d-p-i5014568588.html
Wiem co mówię-
zrobiłem sobie z takiego fotela krzesło biuroweNo ja mam takie w serii - polecam
-
Ktoś kiedyś na
forum pokazywał fotele firmy Inter Groclin z Poloneza Caro. Slavo też ma takie (ale
nie wiem, czy założył). Bardzo wygodne, ale dłubanie jest potrzebne. Jedynie wygląd
taki sobie...Tak mam fotele IG z Poloneza.
Dużo rzeźby nie ma. -
Znalazłem takie fotele, dokładnie z Sedana, wyglądają jak te na aukcji.
Problem taki że mocowanie nie wygląda żeby pasowało plug and play.Tylne otwory montażowe w fotelu (tam gdzie przykręca się fotel do podłogi były w bok, a nie w tył i dół jak w Tico.
Chyba że rozbiera się jakoś szynę z fotela Tico i przekłada do tych Swiftowych foteli.
-
Żonie chcę wrzucić stołek lepszy niz seria , i szukam ten Swiftowy...może ma ktoś do sprzedania?
-
Żonie chcę wrzucić
stołek lepszy niz seria , i szukam ten Swiftowy...może ma ktoś do sprzedania?Tylko jak na razie nie znalazłem żadnego fotele który by pasował do Tico.
Nawet te z Sedana podawanego wyżej mają inne mocowania niż Tico. -
A nie da się szyny (tej przesuwanej z fotelem) zamontować do mocowania (przykręcanego do podłogi) z tico?
-
Już dziż widziałem idealne foteliki ze Swifta II gen 3d,ale sie okazało,ze to nie takie
Szerokość mocować z przodu inne o 2 cm ,a z tyłu to w ogóle inne mocowania -
Przecież to raczej normalne, że szyny sa inne w tico. Jak to mowlili takie rzeczy tylko w Erze
To małe auto i małe fotele więc raczej nie ma opcji innych foteli bez dopasowywania szyn do nowych foteli.