Tico Rost Style - jak sie Wam podoba ?
-
Witam.
Napotkałem dziś , przeglądając internety takie oto zdjęcie Tico:
Jak Wam się podoba ten pomysł na wykorzystanie rudej do tuningu ? I co myślicie o tym konkretnym ticolocie. Faktem jest, że ruda lubi zjadać nasze autka, to czemu by tego nie wykorzystać ? Proszę o wasze opinie.
Pozdrawiam,
Picassa. -
jak dla mnie same tico wygląda okropnie, tico rost jest jeszcze niżej w mojej hierarchi
do mnie nie przemawia taki styl na żadnym aucie..
-
Na TVN Turbo raz pokazywali samochody w Polsce właśnie tak z pordzewiałą karoserią. Dla mnie to głupie ale kwestia gustu i kaski. Czy kogoś kręci np. bejzol w miejscu wajchy od biegów?
Jednak wkurza i powinna zająć się tym Policja to umieszczanie na dachu jakiś starych beczek, skrzyń, nart. Nie wiem co to za filozofia by umieszczać tam takie rozlatujące się rzeczy ale to raczej niebezpieczne dla innych w razie wypadku. -
mnie sie to nigdy nie podobało i dalej nie podoba...
-
Do mnie też to jakoś nie przemawia.
-
Do mnie też to
jakoś nie przemawia.Ani do mnie No, ale jak ktoś chce szybko zakończyć żywot auta, jeżdżąc nim, to jest to jeden ze sposobów
-
Kompletnie się nie podoba
Temat już poruszany i podtrzymuję swoją wypowiedź - Tico zyskuje, gdy jest w możliwie nienagannym stanie blacharsko-lakierniczym -
Tico zyskuje, gdy jest w możliwie nienagannym stanie
blacharsko-lakierniczymDokładnie jestem tego samego zdania
-
Dokładnie jestem
tego samego zdaniaJak tam poszukiwania następcy srebrnej strzały?
-
Widzę że nie przypadło Wam do gustu Aczkolwiek może ktoś się skusi gdyż autko na sprzedaż
IMO cena dość niska
-
Jak tam
poszukiwania następcy srebrnej strzały?No właśnie, trochę zwiększył mi się budżet i jednak szukam coś klasy średniej na rope.
Nie wykluczam jednak tego, że w przyszłości wrócę do Tico -
Jak tak można skrzywdzić tico. Szmelcwageny w rosta, a nie tico....
-
Mi rost style nie podchodzi, ale krzywdą też tego nie nazwę. Jak się komuś podoba to czemu nie, na pewno lepsze to niż tuning a'la Szybcy i wściekli w Polskim wydaniu.
-
No właśnie, trochę
zwiększył mi się budżet i jednak szukam coś klasy średniej na rope.
Nie wykluczam
jednak tego, że w przyszłości wrócę do TicoMam mgeanke w bardzo dobrym stanie do sprzedania, szczegóły Ci na priv wysyłam