Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
Żebym ja miał teraz czas na wymianę samych tulei to poszukałbym oryginalnych..
Czas nagli bo jeździ się już bardzo źle na tym co mam.Dzięki za info.
-
@pacior
Rozumiem, że tylne wahacze w zakupionym tico były oryginalne DM. Co się w nich stało, że je wymieniasz?
PS
Jeszcze w kwestii oryginalności wahacza od sprzedawcy z Legionowa.
Być może jest to wahacz produkcji polskiej który ponoć stosowany był na pierwszy montaż w Matizie. Jak wiadomo wahacze (przednie i tylne) w Matizie i Tico są jednakowe (zamienne). -
-
@pacior wrzuć dwa pustaki.
-
@smisnykolo Mam nadzieję że się obejdzie bez tego :P
Oba wahacze wymienione i jest już dobrze. -
Wygląda ciekawie, zastanawia tyko tapicerka gdyż roczniki 1995 zazwyczaj miały zieloną
https://www.olx.pl/oferta/super-okazja-daewoo-tico-w-idealnym-stanie-CID5-IDr7vZB.html#43e94607a9 -
@pacior blacharsko aż za ładnie. Zwłaszcza progi . Święcą się jak psu ....
-
@jaco powiedział w Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico:
@pacior blacharsko aż za ładnie. Zwłaszcza progi . Święcą się jak psu ....
U mnie jest podobnie ;)
-
Co innego zdjęcia a co innego rzeczywistość. To smyrasz po niego ? Szkoda że tak późno zobaczyłeś ogłoszenie. Byłem na święta w Toruniu to bym obejrzał.
-
@jaco powiedział w Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico:
Co innego zdjęcia a co innego rzeczywistość.
Prawda, zdjęcie mogło być zrobione nawet kilka lat temu..
Ale warto się zainteresować. Ja kolejnego nie biere :P -
Ja byłbym zainteresowany... ale, cholera, mam obecnie inne priorytety finansowe... :-/
No i chciałbym śrebnego abo szarego. ;-) -
Ktoś potrzebuje klimatyzacji i innych części?
http://allegro.pl/tico-z-klima-na-czesci-dla-milosnikow-tego-modelu-i7125284446.html -
@drzonca
Ciekawa oferta. Może zainteresowałbym się klimatyzacją ale gość nie sprzedaje samej klimatyzacji tylko niesprawne auto w całości za 1000 PLN -
@ryszard Trzeba obejrzeć stan auta i klimy. Być może dałoby się przełożyć klimatyzację, naprawić auto i sprzedać dalej, już bez klimatyzacji. Alternatywnie, jeśli np. blacharka jest kiepska, może lepiej wymontować klimatyzację i przydatne części, a resztę zezłomować.
Można też skontaktować się ze sprzedawcą - może będzie zainteresowany sprzedaniem samej klimatyzacji. -
IMO bardzo ciekawa oferta. Najprościej i najtaniej włożyć silnik i jeździć - o ile blacharsko jest dobry. Długie opłaty, no i zachęca rzekomo sprawna klima :) Minusem jest to, że trzeba wracać na lawecie, no chyba, żeby znalazł się szaleniec, który chciałby montować silnik na parkingu w zimie :D
BTW - ciekawe gdzie w Lublinie montował klimę :)
-
@miechomiecho powiedział w Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico:
no chyba, żeby znalazł się szaleniec, który chciałby montować silnik na parkingu w zimie :D
Mając żurawia do dyspozycji mógłbym się podjąć :D :P
-
Gałka na kierownicy, Normalnie śmiech.
-
może będzie okazja go obejrzeć :)
-
Warto go obejrzeć - ciekawe w jakim stanie ma blachy.
-
@pacior powiedział w Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico:
może będzie okazja go obejrzeć :)
leo twój kolor .