Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
Da się tylko kupa
pracy przy tym. Lecisz papierami gradacji 800, 1000, 1200, 1500, 2000, 2500 na mokro
oczywiście. Później pasta polerska do lamp "YACHTCARE HIGH GLOSS FINISH' lub lekko
ścierna G3 i jazda. Ewentualnie maszyną na delikatnych obrotach żeby usunąć mikro
ryski. Efekt miodzio. Mi zostało w sumie maszynką spolerować:No faktycznie, bardzo ładny efekt. Myślałem, że te klosze żółkły tak jak szybki liczników w fiacie 126p ST - cała plexa, a nie tylko zewnętrzna część.
-
Szwagrowi w Leganzie też strasznie żółkną przednie lampy - co kilka tygodni musi pastą polerską je przeczyścić
-
Nikt go nie chce kupić, a szkoda żeby taki rarytas się zmarnował
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico -
Kurde, 2100zł... jadę po niego
-
Nikt go nie chce
kupić, a szkoda żeby taki rarytas się zmarnował
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoNo, no... jeśli tylko nie był nigdzie mocno trachnięty, naprawdę warto się pochylić.
-
Nikt go nie chce
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoPanowie.. 2 strony wcześniej o nim pisaliśmy
dziwne że się jeszcze nie sprzedał, może ludzie boją się rocznika, co uważam za wielki błąd.. -
Panowie.. 2 strony wcześniej o nim pisaliśmy
Oczywiście - kolorek "biskupi".
dziwne że się
jeszcze nie sprzedał, może ludzie boją się rocznika, co uważam za wielki błąd..Pewnie tak.
Dieludolfs - poważnie bierzesz go? -
Chetnie bym sie połakomił na tego dx gdybym sowojej perełki nie miał
Ale jak juz mam tico bez oznak rudej to po co mi kolejne. -
Dieludolfs -
poważnie bierzesz go?Jeszcze nie wiem, 31-ego po południu umówiłem się wstępnie na oględziny, o ile się do tej pory nie sprzeda. Potem pomyślę, gdyż mam gotówkę i miejsce do trzymania, ale niestety musiałbym sprzedać malucha, którego i tak chyba jednak sprzedam
-
Dzisiaj znalazłem ciekawe ogłoszenie sprzedaży kabli zapłonowych tylko przesyłka trochę droga no ale rocznik 2001 i to może byc argumentem za USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
-
Dzisiaj znalazłem
ciekawe ogłoszenie sprzedaży kabli zapłonowych tylko przesyłka trochę droga no ale
rocznik 2001 i to może byc argumentem za
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticocwanie to wykombinował, jak się allegro nie skapnie i nie usunie aukcji to oszczędność spora.
ps. popieram, dla mnie allegro to złodziejstwo przy ich dzisiejszych prowizjach
-
Nikt go nie chce
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoKiedyś było do sprzedania Tico PM również z 1993r.
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
Zdjęcia jeszcze się ładują i zwróćcie uwagę na wyposażenie tego auta.
To Tico nie miało nawet bocznych kierunkowskazów, zagłówków siedzeń tylnych, zwijanych pasów przednich ("zatrzaski" są nawet inne), a prędkościomierz nie posiada licznika metrów i był tylko do 99999km! -
Jeszcze nie wiem,
31-ego po południu umówiłem się wstępnie na oględziny, o ile się do tej pory nie
sprzeda. Potem pomyślę, gdyż mam gotówkę i miejsce do trzymania, ale niestety
musiałbym sprzedać malucha, którego i tak chyba jednak sprzedamJeśli się zdecydujesz, daj znać (tu albo na privie) - jeżeli masz ochotę się spotkać, też podjechałbym i obejrzelibyśmy go we dwóch . Tylko potrzebuję godziny i miejsca, i numeru Twojego telefonu... 31-go planuję być w pracy do godz. 11-12 maksymalnie, potem mogę się ruszyć do tych Pionek (najkrótszą drogą mam 35 km).
-
Jeszcze nie wiem,
31-ego po południu umówiłem się wstępnie na oględziny, o ile się do tej pory nie
sprzeda. Potem pomyślę, gdyż mam gotówkę i miejsce do trzymania, ale niestety
musiałbym sprzedać malucha, którego i tak chyba jednak sprzedamBierz go, kołpaki ma fajne - masz takie w swojej kolekcji?
Jak będziesz dbał to będzie biały kruk
Na co Ci ta Vectra
-
cwanie to
wykombinował, jak się allegro nie skapnie i nie usunie aukcji to oszczędność spora.
ps. popieram,
dla mnie allegro to złodziejstwo przy ich dzisiejszych prowizjachTo za ile on w końcu jest? Za 600 zł czy licytacja od 600 zł?
-
Nikt go nie chce
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoNo i lipa... dziś o 9-ej Tico zostało sprzedane A szkoda, bo już nawet wyjechałem po niego rano...
-
Bierz go, kołpaki
ma fajne - masz takie w swojej kolekcji?
Mam, niestety zniszczoneJak będziesz dbał
to będzie biały kruk
Tym bardziej, że to Tico ma lepsze blachy od tych składanych w Polsce, a dodatkowo zostało zakonserwowane przez pierwszego właściciela.Na co Ci ta Vectra
No przecież tamtym Tico bym nie jeździł na co dzień -
No przecież tamtym
Tico bym nie jeździł na co dzieńZamiast podpisu "Debiutant", powinieneś mieć "Koneser"
-
Zamiast podpisu "Debiutant", powinieneś mieć "Koneser"
Done!
PS. Oczywiście chodziło o tytuł, nie podpis.
-
No i lipa... dziś o
9-ej Tico zostało sprzedane A szkoda, bo już nawet wyjechałem po niego rano...Ano szkoda, już byłem zwarty i gotowy do wyjazdu, potowarzyszenia i pomarudzenia celem zbicia ceny ...
Już kombinowałem, jakby przed wyjazdem swoje autko na tym mrozie przemyć, coby brudasem się w Pionkach nie pokazywać...
Lipa.