Wklejam tutaj bo szybko zniknie,Tico w super stanie,20kk,3400zł
-
Kolor rzadki, ale fabryczny - były takie.
Tylny zderzak chyba nie był malowany domowym sposobem, raczej są to odpryski i otarcia eksploatacyjne. Dziwna sprawa - nie pamiętam, żeby ktoś z innym kolorkiem skarżył się na podobne usterki, za to przed laty był wątek z odpryskiem dokładnie takiego samego lakieru na przednim zderzaku, spowodowany działaniem ciśnienia wody na myjni - KLIK - zdjęcia już nie ma, niestety. Pewnie lakier jakoś szczególnie nietrwały na plastiku...
Opony - szok. Jakieś terenówy... -
Widywałem te oponki na jednym białym tico w Lbl prawie codziennie bo czesto stało obok min. przez rok jakiś starszy Pan zakupił bolida jak tam w tedy mieszkałem.
Jest to Dębica 135 r12 z dosyć epokowym bieżnikiem choć 100% nie dam. -
Te opony to były zimówki do maluchów na 12 koła zanim weszły frigo. Znajomy takie kupił nówki gdzieś w roku 96-98.
-
Te opony to były
zimówki do maluchów na 12 koła zanim weszły frigo. Znajomy takie kupił nówki gdzieś
w roku 96-98.Wyczesane te gumy - jak z Samuraja
Jak ktoś mieszka w okolicach ze słabymi drogami/drogami gruntowymi to cały rok można na nich śmigać Prawdziwe opony Mud&terrain
Ale na mokrym asfalcie to musi mieć drogę hamowania jak lokomotywa
Ale Tico samo w sobie ładne - zawsze mi się ten kolorek podobał - po modernizacji z 1999/2000 roku takie dawali, bo pochodzi on z palety kolorów Lanosa, więc zderzaki też lakierowane w serii
-
Oferta wydaje się być interesująca.
Zastanawiam się, czy już w roczniku 1998 z elektrycznymi szybami i spojlerem nie powinny być również lakierowane zderzaki.
Sprzedający zapewnia, że nic nie było lakierowane, ale skąd na uszczelce przednich drzwi na sporej długości widać ślady po wycieraniu białej farbySzkoda, że zdjęcia nie są zrobione w jasny dzień.
-
Oferta wydaje się
być interesująca.
Zastanawiam się,
czy już w roczniku 1998 z elektrycznymi szybami i spojlerem nie powinny być również
lakierowane zderzaki.
Sprzedający
zapewnia, że nic nie było lakierowane, ale skąd na uszczelce przednich drzwi na
sporej długości widać ślady po wycieraniu białej farby
Szkoda, że zdjęcia
nie są zrobione w jasny dzień.Jakbym widział auto mojego ojca. On miał z 1997 roku w tej samej wersji i kolorze Niestety tylko rok nim pojeździł i wjechaliśmy w naczepę TIR-a
Moim zdaniem na uszczelce ten ślad to wynik pracy drzwi i uszczelki, trochę lakieru z drzwi się w gumę wtarło
Stan super, jak nowy - Miecho, szukałeś Tico bez rdzy od Araba, a wystarczy do Trójmiasta pojechać
-
Jakbym widział auto
mojego ojca. On miał z 1997 roku w tej samej wersji i kolorze Niestety tylko rok
nim pojeździł i wjechaliśmy w naczepę TIR-a
Moim zdaniem na
uszczelce ten ślad to wynik pracy drzwi i uszczelki, trochę lakieru z drzwi się w
gumę wtarłoTeż mi się tak wydaje. Kiedyś na szrocie widziałem białe tico, z którego wziąłem sobie uszczelki i parę plastików - uszczelki wyglądały podobnie.
Stan super, jak
nowy - Miecho, szukałeś Tico bez rdzy od Araba, a wystarczy do Trójmiasta pojechaćHehe Nie jest tak źle, bo większość drzwi i klap już mam
-
Te ślady na uszczelce to raczej nie od lakieru. To starcie gumy od zamykania drzwi. U mnie tak samo mam ale żeby przy przebiegu 37tys takie coś było to nie wiem. Samochód umyty aż lśni więc i przebieg nie wiadomo czy prawdziwy. Do tego te zderzaki czarne? Mi zawsze się wydawało, że od 98 dawali lakierowane.
-
zawsze się wydawało, że od 98 dawali lakierowane.
Jak wiecie miałem Tico z 2000r i miało czarne zderzaki. Obecne z 1999r również ma czarne zderzaki.
-
Na życzenie kupującego były chyba dostępne nie lakierowane zderzaki. Moje Tico powinno mieć a nie miało lakierowanych, bo ojciec kupując je w salonie życzył sobie by były czarne.
Także nie sugerowałbym się kolorem zderzaków jeśli chodzi o to czy coś było przy aucie robione, a jedynie tym czy mają jednakowy odcień do reszty nadwozia i czy oba są czarne lub lakierowane. -
Spoglądałem na nie już parę dni temu,gdyby ktoś się zdecydował na fizyczne oględziny to proszę sobie go dokładnie przejrzeć.
-górna belka zderzaka-zamek przedniej maski był wpasowywany
-zdjęcie 4,prawy rant maski,wina zdjęcia albo położony niejednolity kolor w samej krawędzi
-ten kolor jest nakładany,w pierwszej sekundzie sama barwa i jakość lakieru razi
-zgrzewy na uszczelkach nie są położę w fabrycznym położeniu(przednie i tylne był na pewno zdejmowane)
-cała komora silnika wyczyszczonapo co tyle zachodu jak autko legitymuje się szczątkowym przebiegiem