Co dziś dłubałem w tico? (2013)
-
Okey sorka za to
Leo od czego
pochodzi tunel koło lewarka zmiany biegów w twoim tico?Jak już wiadomo, to u Miecha takie cuda.
U mnie jest zupełnie co innego - obudowa z półeczką i szufladkami na kasety. Całość flokowana na szary kolor. Rzemieślniczy produkt, kiedyś podobno za ciężkie pieniądze dostępny w Norauto; nie wiem, nie interesowałem się. Dostałem kiedyś w prezencie od Voytassa, który miał ją od Jankesa (stara gwardia). -
Montaż silników tylnych szyb, wykonanie całej instalacji do tego i podłączenie domykania - ponad 25m przewodu
-
Ja dziś odkurzyłem auto. Jutro może go umyję.
-
Ja dziś umyłem, ale nie zdążyłem odkurzyć
-
Ja dziś umyłem i za woskowałem auto. Na parę miesięcy spokój.
-
Wymiana osłony przegubu prawego która wytrzymała niecały rok!
Dłubanie podłokietników z drewna!
-
pytanie:
czy gumy
stabilizatora wymienię bez rozpinania wachacza? (strona prawa)Jęśli chodzi Ci o rozpinanie wahacza od zwrotnicy to nie potrzeba tego robić przy wymianie gum stabilizatora.Jedynie trzeba całkowicie odkręcić stabilizator z obydwu stron
-
czy gumy
stabilizatora wymienię bez rozpinania wachacza? (strona prawa)Gumy trzymające stabilizator do podwozia wymienisz bez rozłączania go od wahacza. Stabilizator przykręcony jest dwoma metalowymi obejmami a pod nimi są gumy. Odkręcisz obejmę, wymienisz gumę i to wszystko;)
-
Kolega zapomniał o gumach w wahaczu/stabilizatorze
-
Kolega zapomniał o
gumach w wahaczu/stabilizatorzeTo już trzeba rozłączyć wahacz od stabilizatora
-
Dzisiaj poświęciłem tikaczowi parę chwil Odkurzyłem, poprawiłem wygłuszenie tylnych głośników oraz wymieniłem radio na inne
-
Dzisiaj odkurzyłem swoje tico...jeszcze znalazłem trochę odłamków szkła po ostatniej stłuczce;D
-
Z dwóch mechanizmów wycieraczek złożyłem jeden, naprawiłem jeden zapieczony bolec po czym przykręciłem wszystko na swoje miejsce. Wycieraczki zapierniczają teraz jak głupie
-
Zmiana kół na letnie
Wymiana tłoczków w pompie hamulcowej
-
Zrobiłem sobie takie dwa przewody, dzięki którym w razie awarii przekaźnika, czujnika lub gdzieś głębiej przetarcia przewodu mogę sobie włączyć wentylator:
Różowym przewodem mostkuję w kostce po wyjęciu przekaźnika,
Drugi wpinam bezpośrednio w kostkę wyjściową wentylatora, a krokodylki podpinam do klem. -
Zmiana kół na
letnie
Wymiana tłoczków w
pompie hamulcowejJak tam po regeneracji pompy? Zauważalna różnica/poprawa?