Co dziś dłubałem w Tico
-
kjs już od
dłuższego czasu,
a teraz będzie
sztywniej i bezpieczniejBrawa za skok na bemowie.
-
Brawa za skok na
bemowie.Proponuję, żeby nie kontynuować tutaj dyskusji
Kolegę pitrek-p1 proszę (o ile ma trochę czasu i chęci ) o utworzenie wątku, np. KJS Tico i opisanie tam modyfikacji tikacza
-
Brawa za skok na
bemowie.to zielone to nie moje, to inne, kolegi.
jak zbiorę wszystko do kupy wraz ze zdjęciami to postaram się opisac to wszystko w oddzielnym poście:) -
witam mialem problem z hamulcami pedal byl twardy sciaglem wezyk z zaworkiem jednostronnym przemylem WD40 i jest ok.
Mam problem gdzie moge kupic ta belke co jest mocowany drazek stabilizatora ??
moze ktos ma jakies namiary z gory dziekuje -
Pytałeś w Fox Rzeszów?
-
witam wszystkich mam problem chcialbym sobie naprawic podloge w tikaczu tylko jedno ale laty z blachy dac od spodu czy od wewnatrz auta.
dzieki z gory za podpowiedzi -
witam wszystkich
mam problem chcialbym sobie naprawic podloge w tikaczu tylko jedno ale laty z blachy
dac od spodu czy od wewnatrz auta.
dzieki z gory za
podpowiedziProponuję utworzenie nowego wątku i nie kontynuowanie dyskusji tutaj
-
Wymiana reflektorów przednich na "tuningi" widoczność obecnie na nich jest świetna
-
Wymiana reflektorów
przednich na "tuningi" widoczność obecnie na nich jest świetna"Clear'y" ?
-
wiesz co dzieki za podpowiedz!!!!!!
-
Wymiana reflektorów
przednich na "tuningi" widoczność obecnie na nich jest świetnaJak to cenowo wychodzi?
Wydaje mi się że do czasu będzie świetna -
Tak cleary, koszt 79zl + wysyłka. Wiele osób na nich jeżdziło i nikt nie narzekał
-
Wczoraj zmieniłem w żonowym Matizie prawy wahacz.
Auto pływało po drodze na śliskim i bardzo nerwowo reagowało w zakrętach co było wywołane padniętą gałką wahacza na zwrotnicy. Poleciała przez to zbieżność i kierownica krzywo siedziała.
Czas operacyjny 2h.
Teraz lepiej jedzie w zakrętach, na śliskim już nie pływa i kierownica się wyprostowała. Teraz tylko mała kontrola na SKP bo pełna zbieżność będzie robiona po wymianie gałek na drążkach kierowniczych.A w Tico..... obrotek elektroniczny czeka na montaż, ale za zimno jest żeby dłubać w blaszaku.
-
A w Tico.....
obrotek elektroniczny czeka na montaż, ale za zimno jest żeby dłubać w blaszaku.Możesz zapodać co masz chęć zainstalować?
-
Kupiłem AUTOMONITOR 4 FUNKCJE ALLEDROGO
Opis z aukcji, bo pewnie zniknie za jakiś czas:
mini komputer pokładowy do samochodu osobowego posiadający:
wskaźnik obrotów, wskaźnik ekonomicznej jazdy, wskaźnik zmiany biegów, wskaźnik ładowania akumulatora.PROSTY MONTAŻ!
Po zamocowaniu urządzenia należy:
PRZEWÓD CZARNY (w razie potrzeby po przedłużeniu) przyłączyć do masy samochodu
PRZEWÓD "+" CZERWONY przyłączyć do zacisku "plus" za wyłącznikiem zapłonu
PRZEWÓD NIEBIESKI przyłączyć do cewki zapłonowej od strony przerywacza lub modułu -
Fajny i funkcyjny.
Ja może coś takiego sobie zamontuję: http://allegro.pl/obrotomierz-do-kazdego-pojazdu-i2066800841.html
A tak przy okazji. Ma ktoś patent na odkręcenie cewki? Śruby nie chcą w ogóle puścić.
-
Kupiłem AUTOMONITOR
4 FUNKCJE
ALLEDROGOA jak będą świeciły diody na wolnych obrotach rzędu 800-900? Będzie się świeciła dioda 500 obr i ta od 1000 obr.?
-
Fajny i funkcyjny.
Ja może coś takiego
sobie zamontuję: http://allegro.pl/obrotomierz-do-kazdego-pojazdu-i2066800841.html
A tak przy okazji.
Ma ktoś patent na odkręcenie cewki? Śruby nie chcą w ogóle puścić.A są w wersji 3 cylindrowej? Ciekawe jaka dokładność po owinięciu kabli zapłonowych? Owija się wszystkie, czy ten cewka - rozdzielacz?
-
A są w wersji 3
cylindrowej?Cytat:
Zamawiając koniecznie podaj : kolor cyfr
rodzaj silnika (Diesel - benzyna; ilość cylindrów; 2 czy 4 takt) -
w rzeczywistości nigdy nie korzystałem z takiej dokładności
W każdym aucie zawsze przedziały 500 mnie interesowały.
Zobaczymy jak zamontuję. Postaram sie zdać relacje jak to się sprawuje.