SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Zgodnie z planem,
połączyliśmy siłySzkoda że to daleko ode mnie.
Jak będzie zlot bliżej Legnicy, to przyjadę swoim Lanosem. -
Szkoda że to daleko
ode mnie.
Jak będzie zlot
bliżej Legnicy, to przyjadę swoim Lanosem.Może warto samemu coś zdziałać w tej materii?
-
Może warto samemu
coś zdziałać w tej materii?Pewnie w okolicach Wrocławia/Wałbrzycha jest kilku "maniaków" Daewoo, którzy chcą się spotkać
-
Z organizatorów/prowodyrów była jedna osoba
i wszystko jasne
my z Cezarym nie pojawiliśmy się swoimi brykami bo ja z temperaturą leżałam i zdychałam a Cezary ma baaaaaaaaaaardzo dużo nauki ;/ (jak to przed sesją)
Następnym razem na 100000000000000000% wpadniemy -
Taaaki spot i mnie nie było Ale liczę, że będę w RZ w połowie lutego (jak mnie buran wypuści...) i może jakąś powtorkę zrobimy
-
Jako,że wiosna przyszłą,a wątek od dawna nie ruszany
trzeba coś skręcić.Bryki wypucować i przyjechać
Proponuję niedzielę (01.04.2012) miejsce jak zwykle.
Godzina popołudniowa do ustalenia jeszcze.Niech nikt nie wietrzy podstępu z powodu takiej daty(Prima aprilis )
Spota można byłoby przy okazji połączyć z wypadem na gokarty,ponieważ od niedawna mamy możliwość pośmigania na halowym torze.
Być może dołączy do nas dawna użytkowniczka/złośniczka Tico z Rze,ale to się dopiero okaże.
Czekam na odzew
1.Slavo
2. -
Powinienem się zjawić, ale jeszcze potwierdzę to na 100% w drugiej połowie tygodnia.
-
W najbliższą niedzielę nie dam rady - mam nadzieję, że uda mi się do Polski w sobotę wrócić, ale w Rzeszowie będę pewnie w połowie tygodnia dopiero
-
mogę wpaść białą korozją, ale nie wiem tego jeszcze na 100%
-
To o której się spotykamy?
-
Trochę mały odzew,a w dodatku pogoda nie sprzyjająca także chyba przełożymy spot
-
A Lublin?
-
A Lublin?
Jakieś propozycje? Pewnie znów zadeklaruje się kilka osób, a będą 2
-
norma
14.04.2012 pasuje?
-
norma
14.04.2012 pasuje?Ja pewnie wolałbym niedzielę, ale bliżej terminu się zadeklaruję na 100%
-
O nieee Panowie - byłyby 3 (słownie trzy) osoby Tylko czy nie dałoby radę na tygodniu? Wtorek? Sroda? Dziś? Przypomnę się jeszcze bo daaawno mnie tu nie było: srebrny Ticolot rocznik 96 z numerami lubelskiej wsi
EDIT: Jeśli któryś z forumowiczów zgłębia obecnie temat alufelg i letnich opon to służę pomocą - u mnie już zrobione.
-
O nieee Panowie -
byłyby 3 (słownie trzy) osoby Tylko czy nie dałoby radę na tygodniu? Wtorek?
Sroda? Dziś? Przypomnę się jeszcze bo daaawno mnie tu nie było: srebrny Ticolot
rocznik 96 z numerami lubelskiej wsi
EDIT: Jeśli któryś
z forumowiczów zgłębia obecnie temat alufelg i letnich opon to służę pomocą - u mnie
już zrobione.Ja zgłębiam ten temat, jak masz do sprzedania, to potrzebuję pomocy
-
Do sprzedania niestety, sam naszukałem się swego czasu jak głupi W końcu wyrwałem komplet na alledrogo za 220 zł, proste, ładny wzór, tylko renowacja by się przydała. Na ten sezon sobie darowałem z braku funduszy, ale nie wygląda tak źle.
W każdym razie, z moich doświadczeń: Felgi, 13stki rzecz jasna, mają 5,5 cala, podwójny kołnierz (czy jakoś tak) H2, i co ważne: ET41. Oryginalna 12" ma ET45 jak wiadomo. Efekt? Pasują idealnie - nie wystają poza obrys nadwozia, nic nie zahacza i nie obciera w nadkolach, opony 155/65 R13 pasują bez problemu. Opony kupiłem FULDY EcoControl u Orła w Ćmiłowie po 145 za sztukę. Polecam - są rzeczywiście świetne.
Co ze spotem?
Pytam, bo niestety czas wracać na studia do W-wy koło czwartku
EDIT:
przeglądaj allegro, czasem się trafiają, tylko te ceny... Pamiętaj o ET - w przedziale 41-38 będzie ok na felgę 5,5, chociaż 38 może już wystawać poza obrys nadwozia szczególnie z przodu (większy rozstaw kół)
-
No i jak tam Lublin? Niedziela aktualna? Kto się pisze na spotkanie?
-
No i jak tam
Lublin? Niedziela aktualna? Kto się pisze na spotkanie?Ja potwierdzę jutro do 12.00. Mam trochę na głowie ostatnio i nie jestem w stanie obiecać na 100% w tej chwili, że będę. A ktoś jeszcze chętny?