SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Lista skromna: Slavo88, Drzonca i ja Tak więc i fotek nie ma..
Stała ekipa...
Zapraszam
OK, pojawię się. Co prawda będę w L. w piątek po południu, ale służbowo mnie z towarzystwem przywiozą, więc nie wpadnę; czyli najpewniej w przysżłym tygodniu. Zadzwonię przedtem.
A drogę od Elizówki już zrobili czy nadal trzeba kombinować? -
Stała ekipa...
OK, pojawię się. Co
prawda będę w L. w piątek po południu, ale służbowo mnie z towarzystwem przywiozą,
więc nie wpadnę; czyli najpewniej w przysżłym tygodniu. Zadzwonię przedtem.
A drogę od Elizówki
już zrobili czy nadal trzeba kombinować?Nadal trzeba kombinować Ponoć do jesieni (a w grudniu mają I termin oddania obwodnicy)
-
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany dalej spotem w Katowicach to zapraszam:
Data: 15.06.2013
Godzina: 14.00
Miejsce: Aleja Walentego Roździeńskiego 95, Katowice (podziemny parking IKEA)O frekwencje raczej nie ma się co martwić
-
Nie za wielu nas
było, ale zawsze cośMnie uczelnia przyszpiliła, ale wbiję następnym razem
-
Ja jak wcześniej pisałem 15 czerwca brałem ślub, dlatego nie mogłem być na spocie
Dorzucam fotki na potwierdzenie tego co piszę
-
zepsuło się coś, czy tylko taka poza do zdjęć?
-
Oczywiście, że poza
-
Czas i miejsce w tytule
Pisze się ktoś? Będziemy na pewno, więc gdyby ktoś w ostatnim momencie zauważył, to zapraszamy
-
Wiem, że bawię się w tym momencie w archeologa, ale czy aura za podkarpackimi oknami nie powoduje u niektórych myśli o spocie?
-
Wiem, że bawię się w tym momencie w archeologa, ale czy aura za podkarpackimi oknami nie powoduje u niektórych myśli o spocie?
Druga połowa tygodnia (np. weekend ) pasuje? W czwartek lub piątek wybieram się do Rzeszowa (w końcu...) i chętnie bym na spota wpadł
-
Czwartek mam wolny, w piątek niestety nie mogę, ale niestety odzew mamy póki co kiepski
-
W najbliższy czwartek będę przelotem w Rzeszowie
-
co u was taka cisza w spotach?
-
czyli wszystko po staremu jeśli chodzi o spoty
planujecie jakiegoś spota w lubelskim zorganizować? -
co u was taka cisza
w spotach?za blisko mamy do siebie.
-
ja tego trochę nie rozumiem..
jak miałem Swifta to o spot nie było trudno w okolicy -
jeśli chodzi o ople to też nie mam problemu ze spotami
ja pytam o jakiegoś spota tico w lubelskim w najbliższym czasie -
Ja jestem za. Tylko kiedy? Pogoda nie dopisuje, a galerie mnie nie zachęcają Pisze się ktoś z lubelaków?