SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Wery słit.
Dzięki, Smisny, za fotorelację. Ładne zdjęcia (niektóre wręcz artystyczne). -
Jedyne miejsce na
parkingu gdzie tak nie wiało w ten dość wietrzny dzień.Tak jest... Trzeba było od razu się tam ustawiać, a nie cępić dwie godziny na otwartej przestrzeni. Ale nie - musieliśmy być twardzi.
Ale przynajmniej małą sensacyjkę wzbudzaliśmy. -
Ale przynajmniej
małą sensacyjkę wzbudzaliśmy.Nie co dzień 5 Tikaczy parkuje obok siebie na parkingu.
-
Ładne zdjęcia (niektóre wręcz artystyczne).
Brakuje zdjęcia autora zdjęć
-
Aż miło się patrzy jak w jednym miejscu tylu pasjonatów Tico i ładna prezentacja aut. Super sprawa. Jak stoicie przy samochodach to poznać do kogo należy jaki dany nick w forum
-
Po czym wnosisz? Po samochodzie?
-
Jak
stoicie przy samochodach to poznać do kogo należy jaki dany nick w forumTo pytanie czy odpowiedź
-
Odpowiedz
-
Dawno chyba śląsko-małopolskiego spota nie było
Proponuję zatem na ziemi neutralnej - czyli w granicach woj. śląskiego a na historycznej Ziemi Krakowskiej, czyli ni mniej, ni więcej a właśnie w Jaworznie.
Termin - wtorek 6.10, godzina 18:00, miejsce - Borowa Chata, ul. Jeleńska 5, a wujek Google podpowiada nieznającym Jaworzna, że jest to tutaj: Borowa Chata
Mam nadzieję na frekwencję większą, niż ja oraz moje smoczysko (to o samochodzie...), więc przy okazji postanowiłem połączyć nasze siły i spota ogłosiłem tutaj, na AK oraz HKP
-
Nadejszła wiosna, przyjemniej się jeździ... czas się spotkać.
Proponuję spota ticowego, za tydzień, w tym samym miejscu, co przed rokiem - pod Lublinem na S17, McDonald na dwupasmówce w stronę Warszawy. Niedziela 22 maja, godz. 15.00.
Co Koledzy na to? -
Wstępnie się zapisuję
-
ej no ale zróbmy coś całodniowego, to bym przyjechał od rana do wieczora, poza tym trzeba lampy przednie u mnie zmienić to chwilę się zejdzie.
-
byłbym zainteresowany
-
Niedziela 22 maja, godz. 15.00.
Co Koledzy na to?A z Polo przyjmniecie na spota
Akurat mam nocke wiec 15 to trochę późno. Tak o 12-13 bardziej by mi pasowało.
-
ej no ale zróbmy
coś całodniowego, to bym przyjechał od rana do wieczora, poza tym trzeba lampy
przednie u mnie zmienić to chwilę się zejdzie.Hmm, nic nie stoi na przeszkodzie. Możemy się ustawić wcześniej.
Np. o 11-tej, żebyś o ludzkiej porze mógł wyjechać? Pacior też by się wyspał.
Na wymianę reflektorów czasu wystarczy (chyba). -
No i mi wcześniejsza godzina odpowiada byle tico dotrwało
-
Moje tico dziś mnie zaskoczyło. Pękł mi pasek alternatora 40 km od domu Przyczyniła się pewnie też i prędkość 120km/h. Był to chiński wyrób, który dostałem w gratisie przy zakupie innych części. Co mnie podkusiło, żeby to montować...
Pozytywne jest to, że tikacz wrócił o własnych siłach, bez ładowania 40 km do domu. Jutro zakup paska. A miałem w planach w najbliższym tygodniu wymianę Teraz będzie montaż
-
Moje tico dziś mnie
zaskoczyło. Pękł mi pasek alternatora 40 km od domu Pduży przebieg miał ten pasek?
-
Chyba tak Właśnie sprawdziłem i miał 70-75 tys. przebiegu, wymieniany 17.08.2013 Zleciał ten czas w mgnieniu oka
-
Chyba tak
Właśnie sprawdziłem i miał 70-75 tys. przebieguu mnie po 20kkm pasek już do niczego się nie nadaje, ale to pewnie winna któregoś z kół, ogólnie tico w takim stanie że mogę na zlot nie dojechać ale o tym w swoim czasie