SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
@pacior A już myślałem, że jesteś przeciwny dobrej drodze z Rzeszowa do Wawy. :-D
Przygotowałem ulotki i wizytówki promujące nowy kącik Alto. Rozdam Wam na spocie. ;-)
W trakcie weekendu na bazie tych ulotek zrobię jeszcze jakieś materiały propagujące forum. -
-
-
Ech, z jednej strony te 150 km to pikuś, z drugiej mam lenia, z trzeciej żona zasadzi focha bo gdzieś mi na bank wycieczkę fundnie. Nie obiecuję, zaczynam rozmowy na najwyższym szczeblu.
-
-
Ja bym przyjechał, ale.. jedziemy Tikiem do Norwergii :D
-
-
@pacior szatanie nie kuś. Dziś wstawiłem auto w nowe miejsce, jeszcze do środy męczę się z przenoszeniem a potem buduję dalej :p pewnie w sobotę podjadę robić, a w niedzielę zmęczony będę. A i mam dla Ciebie korek chłodnicy od swifta, wyjąłem go z rozpadającej się, chyba oryginalniej miedziowej.
-
-
Dawno mnie tu nie było, niestety mam dość pechowy rok, ale postaram się wpaść choć na chwilę na spot 😉. Na ostatnim obiecywałem że przyjadę Matizem, ale nie wiem czy nie będę musiał jutro pożyczyć go mamie, mimo wszystko postaram się przyjechać.
-
-
A jak z pogodą bedzie coś ktoś ?
-
-
-
-
Na godzinkę wpadnę. Pada co prawda u mnie ale może tam będzie OK.!
EDIT.
Ja w domu juz. Dzięki za spotkanie. Mam nadzieję że następne będzie dluższe z mojej strony.
-
Ja dopiero doczytałem o której spot :p siedzę na robocie u sąsiadów bo mnie rano poprosili, a wczoraj jeszcze znajomi przyszli więc nie mogę jechać. Paciorowi nie zawracałem głowy swoją osobą ale bardzo dziękuję za chęci :)
-
Troszkę zniekształcone, ale niestety taki urok szerokiego kąta w moim telefonie