SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
no tez chetnie bym
sie wybral na ten spocik
a mam pytanko: bo
ja dopiero bede kupowal Tico, czy moge przyjsc na spot???
bo jestem dopiero w
trakcie szukania jakiejgos Ticusia
pozdrawiamWracając do tematu... Akurat 5-6 czerwca byłem w RZ i pracowałem w terenie...
Ale co się odwlecze, to nie uciecze. Co powiecie na jakiś szybki spot w tym tygodniu?
-
Z uwagi na ostatnią posuchę w temacie spotów i jeszcze (mam nadzieję) przed spotem w Lublinie chciałem zaprosić wszystkich na spot w Rzeszowie.
Termin to:
22.08.10 godz. 16:00
Miejscówka zostanie ustalona bliżej terminu w zależności od pogody
Wszystkich chętnych zapraszam
Proszę o wpisy kto może wpaść -
---------ciach-------
Proszę o wpisy kto
może wpaść -
---------ciach-------
-
Z uwagi na ostatnią
posuchę w temacie spotów i jeszcze (mam nadzieję) przed spotem w Lublinie chciałem
zaprosić wszystkich na spot w Rzeszowie.
Termin to:
22.08.10 godz.
16:00
Miejscówka zostanie
ustalona bliżej terminu w zależności od pogody
Wszystkich chętnych
zapraszam
Proszę o wpisy kto
może wpaśćJa mam urlop w tych dniach... jednak plany nieco inne i nie w tej czesci Polski A chetnie bym wstapil do Rzeszowa
-
Ja mam urlop w tych
dniach... jednak plany nieco inne i nie w tej czesci Polski A chetnie bym
wstapil do RzeszowaNa spocie LBL się spikniemy
P.S
A od\do kiedy ten urlop? -
Na spocie LBL się
spikniemy
P.S
A od\do kiedy ten
urlop?Urlopuje od 20 do 29 sierpnia
-
Zapraszam na spocik, który można nazwać małym "techspotem" z powodu obecności na nim lampy stroboskopowej.
Lublin, 14.08.2010 r. (sobota), godz. 10.30, ul. Rapackiego 14 (dzielnica Bursaki) - mały parking przed hurtownią motoryzacyjną InterCars. A potem się zobaczy.
Kto przyjedzie? -
Ja bede na pewno
-
ja bym się chętnie z kolegami/koleżankami z Dolnego śląska spotkał. Co powiecie na spocik?
-
Najbliższa sobota jak najbardziej mi pasuje . Ma być ładna pogoda.
Konkretnie, gdzie, o której, kto?
Jestem chętny.
ups, nie doczytałem twojego wcześniejszego posta Leo. Już wiem gdzie i o której. Postaram się zjawić.
-
I bardzo się
cieszę.
Kto jeszcze?zamieściłem info na stronie klubowej.. więc może się ktoś pojawić kto nie udziela się na zlosnikiu
-
jak mi sie uda ogarnac i mnie nikt nie przegoni to i ja sie postaram zjawic
no i ja juz po spocie! milo bylo i do zobaczenia nastepnym razem!
-
Zapraszam na
spocik, który można nazwać małym "techspotem" z powodu obecności na nim lampy
stroboskopowej.
Lublin, 14.08.2010
r. (sobota), godz. 10.30, ul. Rapackiego 14 (dzielnica Bursaki) - mały parking przed
hurtownią motoryzacyjną InterCars. A potem się zobaczy.
Kto przyjedzie?No jak było?
Kto się zjawił?
Jakiś raporcik będzie? -
No jak było?
Kto się zjawił?
Jakiś raporcik
będzie?Może odsypiają
-
Cześć. Miałem problem z komputerem, przed chwilą dopiero udało mi się go rozwiązać, więc odpowiadam.
Spot - jak zwykle w Lublinie - był kameralny. Zjawił się Miechomiecho, Dahaka przyjechał nowym nabytkiem (no, nooo, powiadam Wam... niezły sprzęt), Adamuspolakus wpadł (nie da o sobie zapomnieć - i bardzo dobrze ) oraz ja byłem.
Pogwarzyliśmy i pośmialiśmy się, jak to w dobrym towarzystwie bywa . Obejrzeliśmy autka. Wziąłem ze sobą lampę stroboskopową i podregulowaliśmy zapłon w aucie kolegi. Żar z nieba lał się straszny, więc podjechaliśmy do klimatyzowanej galerii Olimp na zimne picie i gorący posiłek. Na rozmowie czas szybko płynie, więc rozstaliśmy się dopiero po dobrych paru godzinach.
Ja się cieszę, że jest się z kim spotkać. Uformowała się już taka stała ekipa (choć niewielka, ale to nieważne) ludzi, którzy pokonają nawet te 70-80 km, aby się spotkać, pogadać, wymienić się doświadczeniami, coś doradzić... I o to chodzi.
Następny spot będzie pewnie we wrześniu, bo Slavo odgraża się, że przyjedzie do nas wtedy... No, to może będzie nas więcej.